Юрій | 30 Листопада 2011, о 16:55 |
---|---|
![]() Користувач |
п.Роман Паславський, такої функції як у корга нема, але є щось подібне-Читайте мануал (Выбор типа аппликатуры аккордов). функція (FINGERED ON BASS) (Традиционный с басом) - Поддерживает те же аппликатуры, что и режим Fingered, но самая низкая нота в аккордовой части клавиатуры используется в качестве басовой ноты, что позволяет проигрывать аккорды «с добавлением баса» (в режиме Fingered в качестве басовой ноты всегда используется основной тон аккорда). |
muzboss | 30 Листопада 2011, о 17:00 |
![]() Користувач |
Абсолютно нікого не провокую |
Gocan | 30 Листопада 2011, о 17:21 |
![]() Користувач |
Dj BOSS щось не розумію як то... У мене S710 у друга PA-80 грали весілля разом, акомпонували по черзі - яка могла бути різниця? куда фейдери крути? Любий інструмент правильно визвучений буде смачно звучати. |
muzboss | 30 Листопада 2011, о 17:39 |
![]() Користувач |
Пане Ігор,я не не грав "по черзі" ми грали "разом".І висновки (для себе) я робив від гри "разом |
Gocan | 30 Листопада 2011, о 17:51 |
![]() Користувач |
Я написав "акомпонували по черзі" - тобто використовували самограй з кожного інструменту по черзі. А грали звичайно разом, плюс духова група. Вибачаюсь, якщо не зрозуміло висловився |
sergejkushnir | 30 Листопада 2011, о 18:25 |
![]() Користувач |
Dj BOSS. То напевно дуже зависні хлопці з вами грали на корзі які всі ручки регуляторів тягнули на себе аби показати що вони краще за вас грають В мене таке було з солісткою в барі яка робила мені все назло аби мій мікрофон не звучав, Або у вас просто не правильно зведений стиль як частіше всого буває. Накрутять басу слухаючи на динаміках самої ПСР а потім підключають до апаратури і кажуть що не звучить
Gocan Ігор уже все сказав, не хочу вставляти свої 5 копійок щоб знов не почалось на 20 сторінок |
sergejkushnir | 30 Листопада 2011, о 18:34 |
![]() Користувач |
Для примірки звучання ямахи з саксами, трубами та тромбонами, слухайте записані треки в мене в аудіозаписах Слухаєм для початку 2 трек де я грав з хломпями весілля і сам писав в реальному часі на мінідиск і робив зведення інструментів на пульті приблизно без наушників і моніторів Тут http://www.minus.lviv.ua/albums/audio/sergejkushnir/albom-sergejkushnir/ |
Yulianovich | 30 Листопада 2011, о 19:04 |
![]() Користувач |
PSR-ку чути поки вона сама. І нічого в тому дивного нема. Не розрахована вона для гри в ансамблі самим виробником. Недаремно прізвисько - самограйка. І хотіти тут щось поправити безглуздо. Не сидять в міксі всі дешеві інструменти і комбіки, якщо поруч є що краще. І ніяке смикання і кручення ручок тут не поможе. |
muzboss | 30 Листопада 2011, о 19:05 |
![]() Користувач |
Те саме можу сказати я.Зайдыть на мый профіль і послухайте як грає Ямаха 1500 разом з тромбоном і саксом.Писано на мінідиск на весіллі.
Сама ямаха грає добре... |
sergejkushnir | 30 Листопада 2011, о 19:08 |
![]() Користувач |
Добре тоді, що по вашому Ігор Гарвас означає чути чи не чути з іншими інструментами? Тобто вона не має звуку чи як? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти