Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » YAMAHA S910
YAMAHA S910

Я це можна розуміти?

Чому в мене на всіх польках, а також в Гурту "Три дороги" кругом чути ямаху серед живих саксів при чому стареньку 1100

Ігор Гарвас. - якщо поруч є що краще.

Краще це котре - PA - 500 чи GW - 8

Gocan Ігор       ....  GW8 

І хотіти тут щось поправити безглуздо. Не сидять в міксі всі дешеві інструменти

900 чи 910 не така то вже й дешева самограйка якщо вже на то пішло

PSR-ку чути поки вона сама. І нічого в тому дивного нема. Не розрахована вона для гри в ансамблі самим виробником. Недаремно прізвисько - самограйка

А в коргів яке прізвисько? Балалайка? )))))

Dj BOSS   Те саме можу сказати я.Зайдыть на мый профіль і послухайте як грає Ямаха 1500 разом з тромбоном і саксом.Писано на мінідиск на весіллі.

Сама ямаха грає добре...

Це питання до тих хто зводив вашу гру інструментів на весіллі.

Сам писав стилі сам і зводив.

Не сидить рівномірно в міксіЗвучить як має звучати, ні більше ні менше. І ніяке збільшення її гучності тут не поможе. Щоб не склалось в кого враження що я вороже чи як ставлюсь до PSR $ co., але маю подібні ситуації при визвученні живих команд. На саунд чеку ще більше-менше, поки щось-хтось там бум-бум, а під час виступу хіба каша в акомпонементі. В міксі відразу чути добру гітару, чи бас (якщо є наявні ДОБРІ), а поокремо ніби й всі однакові по звучанню. По питанню Вашого аргументу гри PSR з духовими, то скажу що це те саме що спів під фонограму. Заграйте з ритм машинкою (вже не кажу про барабани), басом та духовими, то PSR і "провалиться" і ніяке збільшення гучності PSR, чи тембральна корекція не поможуть

смикання і кручення ручок тут не поможе

То тоді ясно чого вона у вас не звучить в міксі

А ви хотіли щоби всі живі інструменти в комплекті з ямахою пср звучали однаково без втручання в частотний баланс на мікшері кожного інструменту тобто в лінійку

Ще щось дуже цікаве

Я наприклад як мінімум роблю корекцію труби, це середні частоти підбираю параметриком, щоб вона не перекрикувала все на світі

Заграйте з ритм машинкою (вже не кажу про барабани), басом та духовими, то PSR і "провалиться" і ніяке збільшення гучності PSR, чи тембральна корекція не поможуть

В мене якраз 2га полька в аудіозаписах грає з ритм машинкою RY10. Барабани в ямахи клавіші відключені. Машинка мідірується синхроном з ПСРкою

Провалення звучання не відчуваю. 

Ігор гарвас, скажу вам по секрету (не в обіду) якщо якісь інструменти в міксі не звучать на концерті то це проблема звукорежисера а не самої пср

В живих гітар та басу потрібно трохи пібдирати середину щоб не було тої каші і перекривання всіх інструментів

Живі інструменти звучніші по любому, чим всі синтезатори в яких підчищені тембра по частотці, тому й нема такої різкості звуку

Заграйте з ритм машинкою (вже не кажу про барабани), басом та духовимито PSR і "провалиться" і ніяке збільшення гучності PSRчи тембральна корекція не поможуть

І я про те ж намагаюся сказати...

При наявності живих барабанів і бас використання самограйки хіба не збочення? 

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти