sergejkushnir | 30 Листопада 2011, о 19:52 |
---|---|
![]() Користувач |
У мене знайомі музиканти грають з живим басом драм машинкою, і трубами та ямаха 2000. Ніякого провалу нема і все рівно і смачно звучить якщо відстроїти правильно інструменти на пульті і зробити зведення правильне |
Yulianovich | 30 Листопада 2011, о 19:53 |
![]() Користувач |
sergejkushnir, брати під сумнів мої професійні дані і навички це Ваша справа. Може Ви вмієте добре визвучувати гітари за 100-200$, я - ні. Та і не прагну цього, бо вважаю що на сьогоднійній день ціна на добрі такі інструменти стартує від 1000$. З цим твердженням чомусь погоджується ну дуже багато знайомих і зовсім незнайомих мені людей. А те що проблема незвучання PSR-ки, чи якого іншого інтерактивного синтезатору з автоакомпонементом в міксі з живими інструментами це проблема звукорежисера, дуже навіть погоджуюсь! Бо визвучити те в чого нема доброго звуку за задумом виробників... |
Юрій | 30 Листопада 2011, о 19:56 |
![]() Користувач |
Хлопці, самограї треба використовувати за призначенням і неважно чи це ямаха чи корг чи роланд і неважно скільки він коштує. Це самограй і грати він повинен сам! :) |
sergejkushnir | 30 Листопада 2011, о 19:57 |
![]() Користувач |
А що спів під фонограму? У вас також вокал зверху а фонограма провалюється?.))))) Тут я вже не зможу нічим порадити. Це потрібні добрі вуха та добрі навики звукозведення різних інструментів та вокалів |
Yulianovich | 30 Листопада 2011, о 19:58 |
![]() Користувач |
Фонограми не провалюються, тому що вони динамічно збалансовані, як і акомпонемент в PSR. Та і поради я ніби й ніякої не просив. А ваші знайомі бас в пульт пускають? |
pete fedyshyn | 30 Листопада 2011, о 20:02 |
![]() Користувач |
Знову починається те саме....Панове! Ну не звучать самограйки в міксі з живими інструментами! НЕ звучать!!!!! Навіть живі інструменти мусять бути одного рівня. Якщо буде якийсь інструмент нижчого рівня, відразу пропадає! Якось прийшив знайомий пограти з бас-гітарою і ніби хорошою (Кудрицького), а внашого басиста Фендер джаз-бас, та комбік відразу треба було добавляти, не помогло, перезвучили в лінію, ніби є , а такої чіткості і читабельності все одно нема. І з гітарою так і з клавішами і з голосом. |
sergejkushnir | 30 Листопада 2011, о 20:03 |
![]() Користувач |
А куди його пускати? По телебаченню?.)) Чи ви мені знову про хлопців з комбиками говорите?
От от, вже починаєте розуміти про що я говорю. А вокал що не балансується динамічно? Для цього є куча фічей всяких, компресори, гейти, та все таке інше на добрій апаратурі |
Gocan | 30 Листопада 2011, о 20:11 |
![]() Користувач |
sergejkushnir та Dj BOSS прослухав ваші записи, що хочу сказати - Класно! І ніякого дискомфорту від гри на самограйці + живі інструменти. Чесно кажучи набридає ота занадто причесана музика... |
Yulianovich | 30 Листопада 2011, о 20:12 |
![]() Користувач |
pete fedyshyn, думаю причина не в інструменті, а в підсилювачі. Не розкривається він (бас), хоч може й комб який добрий. Хоча так заочно говорити, це гадання на кавовій гущі. І пропоную припинити флуд в темі про YAMAHA S910. А то почнається... Люди по майже штуки кровних віддали, а я тут разом з вами починаю мантри що це відстійний інструмент. Неправда! Інструмент хороший, але "... лиш з собою". |
sergejkushnir | 30 Листопада 2011, о 20:18 |
![]() Користувач |
Не згоден зовсім.. Як же тоді пишуть аранжировки на них із живими трубами і саксами |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти