Yulianovich | 30 Листопада 2011, о 20:19 |
---|---|
![]() Користувач |
Сергій, вокал немає такої великої динамічної нерівномірності як барабани і бас. Цікаво як ваші знайомі вирішують це питання пускаючи бас в пульт? (Про телебачення не зрозумів...). |
sergejkushnir | 30 Листопада 2011, о 20:25 |
![]() Користувач |
pete fedyshyn, Сам із собою він звучить, бо до цього не треба ніяких зусиль прикладати. Все зроблено, зведено, збалансовато тембрально. А щоб збалансувати її з зовнішнім інструментом, то треба трохи піднапрягтися |
sergejkushnir | 30 Листопада 2011, о 20:29 |
![]() Користувач |
З бас гітари в комбик а з нього по мультикору в пульт. Це я кажу про концерт, а не про мобільний гурт кожен зі своїм комбиком Комбик служить як монітор |
Роман Паславський | 30 Листопада 2011, о 21:35 |
![]() Користувач |
І справді, чому фонограму зроблену на самограї можна визвучити, а стиль неможливо(його ж прописує та сама людина?) |
Bogdan Nestor | 30 Листопада 2011, о 22:19 |
![]() Користувач |
Для того щоб добитися шикарного звучання, то до тих живих інструментів, потрібно "гори" заліза. Може я дуже грубо скажу, але вибачте вже....То живі інструменти не звучать з Ямахою чи з іншим самограєм, тому що крім звязки мікрофон-ревер-пульт, переважно нічого не має, а ямаха вже йде з динамічно обробленим та засемпльованим сигналом...тому і не має рівності і балансу між тим і тим, щоб ви не робили на тих пультах! І не так тут вже проблема в частотах. Для того щоб визвучити нормально інструмент з рівною амплітудою, потрібно як мінімум компресор з лімітером, і бажано не з найдешевших! І також панорамування інструментів ніхто ще не відміняв! Не має ще культури озвучки. От подивіться, Київський оркестр Либідь .там грає Мотііф XS, правда то не самограйка та все ж...http://www.youtube.com/watch?v=e55X0l8HS5k і, що він провалюється.
(Бедзю, то часом не ви на відео на 1.17хв.?
А також П. Табоков live concert http://www.youtube.com/watch?v=oFcaJaz52Yw Ну і звичайно звукорежисер повинен бути нормальний. Тому друзі не пишімо нісенітниці з мудрими очима! |
sergejkushnir | 30 Листопада 2011, о 22:41 |
![]() Користувач |
Все правильно сказано. Різні рівні амплітуд також впливають на різницю звуку, тому і застосовують компресори та лімітери. Це підвищує рівень РМС (Гучність) та стійкість в міксі даного інструмента В аранжировках так і робиться з деякими інструментами які мають звучати на передньому плані тобто соло Хоча в тому ж мотіфі є встроєний компресор на мастері тому і він звучить плотніше як ПСР |
Yulianovich | 1 Грудня 2011, о 00:20 |
![]() Користувач |
При чім тут компресор? Поставте на PSR зовнішній екстра компресор, вона буде мати кращий звук? І годі валити все в одну купу! Говоримо про живий мікс PSR з духовими, то це одне. Живий мікс PSR, як синтезатора, з басои і барабанами, це вже инше. А при чім тут запис? А то виходить що йде змога доказати що PSR-910 самий найкращий інструмент всіх народів і часів всіма мислимими і немислимими методами. Я так не вважаю, бо коштує купу грошей, а професійних параметрів, я особисто, там не бачу. |
Gocan | 1 Грудня 2011, о 00:30 |
![]() Користувач |
Пане Ігорю, тоді який Ваш критерій професійності у самограйці плюс - щоб було хороше звучання в міксі з живими інструментами? Маю на увазі саме весільно-кабачне виконання а не концерти. |
Bogdan Nestor | 1 Грудня 2011, о 00:36 |
![]() Користувач |
При чім тут компресор? -Тому, що крім звязки мікрофон-ревер-пульт, переважно живий інструмент нічого не має -Для того щоб визвучити нормально інструмент з рівною амплітудою. Поставте на PSR зовнішній екстра компресор, вона буде мати кращий звук? -А ямаха вже йде з динамічно обробленим та засемпльованим сигналом... А при чім тут запис?
-А хто про запис говорить? Я в попередньому повідомленні навіть не намагався доказувати щось комусь, а озвучив свою думку на рахунок обговорення як загалом,більше того, я не є прихильником самограйок,бо вони мені вже поперек горла! Я так не вважаю, бо коштує купу грошей, а професійних параметрів, я особисто, там не бачу. Це ваше право! А які ваші критерії - професійних параметрів?
|
Yulianovich | 1 Грудня 2011, о 00:49 |
![]() Користувач |
Хіба перефразую, бо на мою думку нема в інтерактивних синтезаторах звуку. Моя позиція відома - гра під автоакомпонемент, це не є рівень музиканта. Це моя особиста думка, яку нікому не нав'язую. Є в мене колєга, наш форумчанин, він тут ніколи правда не відписує чомусь. От вони самі дійшли до висновку що з самограя як з синтезатора звук не витиснеш гідний. Тому грають на двох синтезаторах, сакс, бас та Roland R-8. Слухав їхні записи. Екстра, чути драйв. Кому вистачає одноманітного цикання під СТИЛЬ "вальс", чи "полька", це його вибір і справа. А добрі клавішні інструменти коштують і небагато. А розмови про "старі звуки", неактуальність, немодність, це балачки та й годі. Грати треба вміти, витягувати звук з інструменту, а не туцькати трьома пальцями лівої руки. Наприклад отак: http://www.youtube.com/watch?v=iSRzC-XBx0Q&feature=feedlik |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти