Yulianovich | 1 Грудня 2011, о 01:06 |
---|---|
![]() Користувач |
Богдане, якість клас інструменту з'ясовується якраз без обробки, динамічної в тому числі. Студійно і беруться чисті звуки з синтюків, бо обробка в них переважно слабенька. Та і можливості зовнішньої набагато більші. |
Bogdan Nestor | 1 Грудня 2011, о 01:18 |
![]() Користувач |
або так http://www.youtube.com/watch?v=Md4FL60EztI Ну так, все правильно, але я не згідний шо інтерктивні синтюки вже геть мертві...шось все таки з них можна повишкрябувати.... Але п. Ігор, реалії сьогоднішньої музики - "Три пальца, и один на кнопке плей"...то в кращому випадку, шо люди ше не повністю всьо під ноутбук грають. Сужу по собі, самограйки дійсно туплять і затягують людей...але яка альтернатива, як живих колективів дуже мало, і це коштує касу. Ну, будем надіятись на краще. |
Bogdan Nestor | 1 Грудня 2011, о 01:21 |
![]() Користувач |
Богдане, якість клас інструменту з'ясовується якраз без обробки, динамічної в тому числі. Студійно і беруться чисті звуки з синтюків, бо обробка в них переважно слабенька. Та і можливості зовнішньої набагато більші. Та це ясно, але студійно то одне а "наживо" то інше. Я завжди з сухим сигналом на початку працюю. |
Yulianovich | 1 Грудня 2011, о 03:00 |
![]() Користувач |
Хто як собі ставить планку, кого що влаштовує. Це не тільки з синтезаторами подібна ситуація, а й з усіма музичними інструментами. І зовсім тут ні до чого платять/не платять. Так було завжди, є і буде. Коли я починав грати весілля, то ціна була 180руб. на 4-х., за 2дні. Мав гітару "Jolana Alfa" за 250руб., а були вже хто мав і Фендер за 4тис. Так і зараз. Нічого нового не відбувається. Але коли говоримо про звук, то ці моменти не варта брати до уваги. Мій смак звуку клавішних вихований на старій школі. Була можливість пограти ("помацати"") і Rodes, і Hohner E-7, і Moog Micro, і Crumer Multimen, Roland Yupiter8. Такої можливості вже мабудь не буде. Це різні речі - доторкнутись до клавіш, пропустити через себе енергетику цих, вже культових, інструментів, а слухати їх демки. Сучасні інструменти, навіть і дорогі, на мене такого враження вже не роблять. |
pete fedyshyn | 1 Грудня 2011, о 09:45 |
![]() Користувач |
На мою думку, вся динамічна обробка, це не прогрес в музиці, а деградація!!! Хто взагалі сказав що потрібно рівняти динамічний діапазон??? якщо музикант не вміє динамічно рівно зіграти? згоден потрбно рівняти, але то проблема музиканта!! А якщо твір вимагає змінної динаміки, то що теж треба рівняти? Це придумали бо звукозапис вимагав динамічної рівномірності, а потім це впровадили в концертну діяльність...., але це не аксіома що так МАЄ БУТИ. І ніяка обробка не покращує звучання !! причесує? так! Завдання справді високоякісного апарата мінімально спотворити звук ( я не про ефекти, то інше). А заклинання, що без компресора, лімітера, гейта, деесера і т.д. не можна добитись хорошого звучання - це просто блеєння дилетантів!!! |
Gocan | 1 Грудня 2011, о 11:23 |
![]() Користувач |
От от... і я по що, вкласти гроші в дорогі цяці і з благоговєнієм надіятисі же техніка всьо поправи шо я не долабаю... |
unclehaphap | 1 Грудня 2011, о 11:32 |
![]() Користувач |
Для загального розвитку раджу всім, хто поки що не знає, почитати історію розвитку компресорів - будете знати, що призвело до їх появи... |
unclehaphap | 1 Грудня 2011, о 11:35 |
![]() Користувач |
А, пробачте - був неуважний, pete fedyshyn вже розкрив таємницю :) |
sergejkushnir | 1 Грудня 2011, о 12:10 |
![]() Користувач |
Ігор Гарвас. Це ми вже чули не один раз, і без акомпонементу теж
Так так, Туцькає пальцями по клавішах то взагалі не музикант. А делетант яких хоче щось показати. Таке можливо не тільки на ПСР а й на Курцвайлі на весіллях А ви в курсі що на ПСРках та інших самограйках треба також добре вміти грати, щоби не було просто того туц туц.... Я по моєму про це вже говорив у попередніх постах У мене на польках 3, 4, грає на ПСР знайомий послуйхайте як він там туцкає флейтою та акордеоном http://www.minus.lviv.ua/albums/audio/sergejkushnir/albom-sergejkushnir/ |
sergejkushnir | 1 Грудня 2011, о 12:27 |
![]() Користувач |
Мені наприклад вигідніше буде на ноутбуці та ПСР 910 вдвох з солісткою працювати, а не ділити касу на 5-6тьох Тай тенденція зараз іде на мобільні колективи (Музикант і тамада - солістка) тому що людям не вигідно платити 5 штук гривень на живий колектив Тай колективів добре зіграних зараз дуже мало |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти