sergejkushnir | 1 Грудня 2011, о 12:38 |
---|---|
![]() Користувач |
Можна, але коли в музикантів в усіх буде добрий слух, і коли ніхто з них не буде старатися подути в трубу дужче чим його колега, бо тоді й на мікшері їх тяжко звести Особливо таке спостерігав після 3 застілля, |
Yulianovich | 1 Грудня 2011, о 12:53 |
![]() Користувач |
sergejkushnir, на самограйках видатна гра не вийде, через якість клавіатури. А імітування, навіть і правдоподібними звуками, це і є імітування. Щоб добре зімітувати гру на саксофоні, чи акордеоні на PSR, чи професійному інструменті потрібно вміти на них грати. Що і підтверджує Ваше посилання на "гру" вашого колеги на "флейті". Дуже вже є спокуса показати себе "мультимузикантом" за допомогою семплерних інструментів. А тенденції є різні. Є вимоги тільки на живе виконання. Рідше, але є. Розмови, що "я відіграю повністю на живо, без фонограм - лиш би платили", я вже чув. А от реалізацій - ні. Бо для цього потрібно займатись грою, робити репетиції, а не зкачати фонограми з нету і ... А мені вигідніше грати на живо, бо тоді не шкода що мене вчили викладачі музики 15 років і тратили свій час. Я тоді почуваю себе людиною, музикантом. А коли стоїш "пінгвіном" за ноутом, то тільки й думаєш коли б це високооплачуване самознущання закінчилось. |
pete fedyshyn | 1 Грудня 2011, о 13:42 |
![]() Користувач |
п. Сергію! На рахунок тенденції до "мобільних" колективів, то Ви відстали від життя! Ви поцікавтесь хто в пост-СРСРі збарає найбільші зали і найбільшу касу! Знаєте? Е.Ваенга! Виступає тільки на живо з таким дуже не "мобільним" оркестром! Співає все підряд! Але щиро і посправжньому без дешевих понтів та імітацій! Тенденції якраз до справжньої щирої і живої музики. Як сказав Е.Джон : За виступ під фанеру треба платити ксерокопіями грошей
А, пробачте - був неуважний, pete fedyshyn вже розкрив таємницю :) Коли розумієш, як працює прилад і для чого він, то нема таємниць, а коли почув шо таке має бути бо то круто, то толку не буде ніякого, тільки витрати..... |
Yulianovich | 1 Грудня 2011, о 14:20 |
![]() Користувач |
Сучасна музика давно в кризі і небайдужі шукають хоч якісь виходи. А сучасна комерціалізація, компютеризація, сенквенсормзація, штампування "продукту" за допомогою шаблонів, лупів не вражає слухача, НЕ ЗАЧІПАЄ. Коли я був молодий і дурний, то теж думав що троїста музика це пережиток і ось, ось зникне. Приємно деколи помилятися. З самограйками там нікого не було зафіксовано: http://www.youtube.com/watch?v=778sCgBvbU8&feature=related |
pete fedyshyn | 1 Грудня 2011, о 14:37 |
![]() Користувач |
В кризі, бо музика є мистецтвом, коли відображає справжні почуття виражені талановито і майстерно(і того хто її створив і того хто виконує), а криза справжніх почуттів неминуче породжує кризу в мистецтві, а тенденція замінити справжнє на сурогат для збирання бабла, не може мати довгого життя. |
Роман Паславський | 1 Грудня 2011, о 19:53 |
![]() Користувач |
Сучасні інструменти, навіть і дорогі, на мене такого враження вже не роблять. п.Ігоре Гарвас вибачте, що втручаюсь, у 80-х коли ми міняли Електроніку на Крумар, або Піано-Стрінгс на Роланд, от тоді я особисто "торчав", вибачте за блатне слово. А тепер, коли ми наситились нормальними тембрами, на нас ніякі інструменти не справляють враження. |
sergejkushnir | 1 Грудня 2011, о 20:55 |
![]() Користувач |
І я тез згоден з Романом Паславським. Колись це було модно, але не тепер. Тепер навіть розкручені зірки халтурять під фанеру, бо народу вже якось пофігу як він співає аби ковбасило добре з колонок і було круте шою з балетом і танцями А сурогат зараз всюди.))) Навіть в ковбасі і в маслі. Не говорю вже про інші продукти Так що ви не дуже вразили всоїм висловлюванням про натуральне та живе З самограйкою та солісткою зараз працювати самий раз. І людям вигідно і парнос добре ділити |
sergejkushnir | 1 Грудня 2011, о 21:01 |
![]() Користувач |
Чому ви так вважаєте, Якщо в людини є наприклад талант, хороший голос, потужний, дзвінкий, та добре поставлений, то за це буде велика подяка від слухачів, не важливо з якого інструменту йому акомпонують ПСР чи МОТІФ чи навіть фонограма http://www.youtube.com/watch?v=6b4xK0vklRI&feature=player_embedded Ясний пень що якщо музикант нічого з себе не представляє, то тоді потрібно возити з собою групу підтримки з гітарами та барабанами, щоб хоть щось небудь показати. і справити враження слухачів |
Yulianovich | 1 Грудня 2011, о 21:53 |
![]() Користувач |
Раз мову почали про гроші, то вуличні музиканти заробляють більше . Але на самограйки, ноутбуки і спів під фонограми слухачі чомусь не ведуться. Ну не хочуть кидати парнос. Може дрімучі і не знають новітніх модних тенденцій? |
sergejkushnir | 1 Грудня 2011, о 22:01 |
![]() Користувач |
)))))))). Насмішили. А це вже як в кого. Робота музикантом в барі це не просто став і співаєш що в голову прийде, Так знаю таких музикантів що люди не йдуть на них тай все. Може це щей від аури залежить. )))) Це шутка.))) В мене є парнос навіть якщо сидить 2 столика в будний день. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти