Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » YAMAHA S910
YAMAHA S910

"Кролікі ето нє только ценний мєх!"(с).

Працювати музикантом ще треба вміти, і мати трохи практики за плечима, тоді парнос піде як по маслу

Не обовязково дорогі синтезатори для цього купляти

Ну звісно до цього треба щей щоб голос був, бо як небудь також не завжди проходить

Якщо це мені розказуєте, то мій  стаж " кабацьких буднів" почався в 1975р. в ресторанах Трускавця і Дрогобича. З того часу абсолютно нічого не змінилосяРозвести п'яну публіку в ганделику на парнос..., о то дуже великі здібності треба мати)))))))).

То чому ж ви тут зі мною спорите що ПСР для весіль це слаба техніка треба МОТІФ. Від цого у вас збільшився парнос чи як?

Розвести п'яну публіку в ганделику на парнос..., о то дуже великі здібності треба мати

Не великі, але треба!!! Я за свої 6 років кабацьких буднів, бачив дуже багато музикантів які або не вміють той парнос заробляти або заробляють дуже мало.

І теж з великим стажем

І жаліються що хазяйка зарплату маленьку платить

Пяна публіка (Особливо сучасна молодь) не завжди така безголова щоб їх чим небудь розвести

Та то взагалі "непереговорена" тема...   І парнус це лотерея... Сергій, я по кабаках, не  малоне  багато, граю вже 12 років і за той преіод набачився дуже різного... І все таки стверджую - що коли ти заробляєш справжній парнус - то людина його просто кидає бо так хоче! А коли "ниє" то так і платить... То все дуже відносно!

А тема самограйки і проф станцій у нас вже на сайті має бороду!   І кожен буде стояти на свому! Скільки людей і стільки думок - тому кождий робить свій вибір, і доказувати що щось краще а щось гірше - марна і неблагодарна справа.  Тому ми всі маєм вибір (на ринку слава богу він є )_))))   І кождий собі вибирає, свій інструмент, по своїй потребі і до свого "амплуа"...    

Скажу свою думку - зараз в мене і мого напарника не має часу бавитися в живі колективи так як маємо постійне місце праці (вже 9 років) і умови! (кількість і заробітна платня) Шефова каже грайте хоч 10 але зарплата буде та сама...  Ну і ми ставлячи на ноги дітей і облаштовуюючи свй побут (діти і сімя їсти хочуть) __))))   працюєм так як нам вигідно Тобто тим складом 3 чолвіки і лабаєм на самограї... Бо принаймі граючи на самограї я керую процесом, дограючи під бованки - це просто "гра в наручниках!"    Таке амплуа моє!   В когось воно інше, в Миколи ще інше, і в Петра ще іншіше )))    Зміняться часи - будуть платити більше - буде все нормально в побуті - тоді і пограєм на живо живими складами... Я не цураюся і не боюся...  Вибачайте можливо за флуд - але я думаю що марна справа тут доказувати переваги того чи іншого (самграй, професійний) інструменту.

Перепрошую ... я думаю що у нас ще не все так "гнило" як у наших сусідів Росіян... Колись давно нв форумі старого- доброго МСК РУ -була тема фотографія свого місця праці - так погртавши сторінок 30 -40 я ніде не побачив навіть старої немічной клавіші... - там все Два топи два мікрофониі два ноути - )))))) Смішно! У нас все таки люди ще працюють, хоть у пів - живо - але працюють!   Може пан Ігор пригадає ці статті, бо він давній форумчан того сайту, і підтвердить мої слова...

Знайома була на весіллі у Москві,музиканти мали 2 ноути І ВСЕ, ніяких більше інструментів. Я, будучи літом у Криму постарався обійти максимальну кількість кабаків, десь більше 20. І тільки в одному грали 2 чоловік на ПСР2000 і акордеон і ВСЕ ІНСТРУМЕНТАЛЬНУ музику (джаз,популярні мелодіїї... ). В інших ОДИН,максимум ДВА чоловіки і третій НОУТ. Все. Ніяких самограїв, і ніяких крутих клавіш типу Роланд Д50,Мотівів і.т.п. А народ КОВБАСИТЬСЯ аж вата лізе, і ніхто не має ніяких притензій, типу а де ваша Ямаха, чи баян. Я був в шоці троха. А ми тут про Мотіви і ПСР на весілля і в кабаки... А я особисто ЗА ЗОЛОТУ СЕРЕДИНУ - певно тре щось таки і грати руками. А народ коли все те бачить, то реагує відповідно. Хлопці не зіграйте, А ВКЛЮЧІТЬ - !!! 

Мotif разом з D-50 коштують ДЕШЕВШЕ від S910. І взагалі при чім тут кабаки та парнос до звучання музінструментів? 

Досить вже флудити, давайте ближче до теми.

Скажіть краще в кого є с900 або с910 чим вони відрізняються між собою? Є різниця в звуці цих інструментів, по тих самих тембрах?

Та яких саме інструментів не зватає в 900

В мене така думка щоб взяти 900 замість 910. Зараз 910 в магазині послухати можна а от 900 вже ніде нема

Знайомий каже можна 900 заказати за 8 тисяч гр Б\У

Скажіть краще в кого є с900 або с910 чим вони відрізняються між собою? Є різниця в звуці цих інструментів, по тих самих тембрах?

Сергій, тембрально між ними різниці нема, правда я 900-ої не мав, та юзав її. Технічно вона тупіша за 900, в 910 стоїть кращий процесор, і через це, вона швидше думає. А під час програвання вав в 900, то вона практично мертва, в 910, можна вибрати вже наступний трек, і вона читає mp3, Ну в звуках, в 910 там є пару десяток новіших звуків, але чи ви їх будете використовувати - це питання. Ну і мультиефектів більше. А, ну і звичайно білі кнопочки))))

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти