Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » YAMAHA S910
YAMAHA S910

Може така інформація буде корисна:

S900-392 тембров + 480 тембров стандарта XG 19 наборов ударных/спецэффектов + GM2 + тембр стандарта GS для воспроизведения песен формата GS

S910-678 тембров + 28 наборов ударных/ спецэффектов + 480 тембров XG + GM2 + GS (для воспроизведения композиций GS)

Різниця в кількості звуків це заманухаТембри мало чим відрізняютьсязате показник кількості на висотіНабори ударних те ж саме. Є купа таких які ніколи і близько не будуть використовуватись.

Чому ви так вважаєте? наприклад в 910 багато синтетичних хороших звуків які можна використовувати для гри пісень диско, та популярної сучасної музики

Я перепробував їх майже всі. 

Папевно краще збирати кошти на бу 910

Як ще можна пояснити словами різницю між інстрементами?!

В попередньому пості я писав, взагалі то, про синтезатори взагалі.  Кількість пресетів і наборів ударних виробники збільшують постійно в синтезаторах, от тільки звук від цього не покращуєтьсяsergejkushnir, а як Ви збираєтесь читати звуки від 910 на 900?

В попередньому пості я писав, взагалі то, про синтезатори взагалі. Кількість пресетів і наборів ударних виробники збільшують постійно в синтезаторах, от тільки звук від цього не покращується. sergejkushnir, а як Ви збираєтесь читати звуки від 910 на 900?

Ігор Гарвас вибачте але ви точно вже починаєте плести гарячку як і Дядько Хапко, про те що інструменти не розвиваються, звук у ПСРок  г..но і все таке інше. 

Досить вже.!!!  Мені вже стало ліньки відповідати на ваші з Хапком безглузді відповіді з приводу всяких унизливих ставленнь до ПСРок

Кількість пресетів і наборів ударних виробники збільшують постійно в синтезаторах, от тільки звук від цього не покращується

А в чому на вашу думку звуки покращуються?

Зайдіть в магазин та послухайте спочатку, порівняйте з ранішими моделями ПСР, а потім вже доказуйте що звуки в нових моделях пср такі ж як і в пср 640, 1500 чи інших раніших моделях

Семплерна база (ROM) нішевих дуже близьких інструментів практично не змінюється. Час від часу туди додається кілька псевдонових звуків, накручених на тій же основі, що і попередні.

Іще один туди ж.

А в Мотіфі не так само думаєте? Яка різниця. Нові звуки є, таких яких небуло в попередніх моделях, вони стали кращими в звучанні. Розширилась тенденція до застосування цого інструменту в сучасних стилях музики таких як хіп хоп, хаус, та ін.

Цього вже досить щоб купити новий інструмент

Ось що сказав аранжировщик який працює на студії Експрес і сам пише аранжировки весільної тематики на мотіфі про ПСР 910 на запитання застосування її для написання аранжировок студійної якості

Цитата: их достаточно будет для качественных аранжировок в свадебном стиле.
Вполне достаточно, а если касается стилей диско-хаус и.т.д, то подходящих барабанов нет ни в одних клавишах,
включая мотиф.

sergejkushnir, в Yamaha PSR S-900/910 є семплер, чи я щось пропустивЯк можна звуки від 910 "прочитати" чи відтворити  на PSR-900Поділіться досвідрмНу це чиясь думка що на PSR можна робити якісні фонограми. Вона має право на існування, так як будь-яка инша. В кожного своє мірило якості і хорошості

Ось що сказав аранжировщик який працює на студії Експрес і сам пише аранжировки весільної тематики на мотіфі про ПСР 910 на запитання застосування її для написання аранжировок студійної якості

Цитата: их достаточно будет для качественных аранжировок в свадебном стиле.
Вполне достаточно, а если касается стилей диско-хаус и.т.д, то подходящих барабанов нет ни в одних клавишах,
включая мотиф.

Олександр Коломієць?

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти