Юрій | 2 Грудня 2011, о 17:08 |
---|---|
![]() Користувач |
Так я збираюсь спробувати звуки з 910 на пср 900, що тут такого? - Нічого не вийде!!! |
sergejkushnir | 2 Грудня 2011, о 17:14 |
![]() Користувач |
Не чиясь, а людини яка вже років 10 займається написанням аранжировок, і які мають неабияку популярність Це ви собі щось надумали, |
unclehaphap | 2 Грудня 2011, о 17:32 |
![]() Користувач |
Щодо його відповіді, то її теж можна потрактувати по різному: вона в розгорнутому варіанті могла б виглядати так:
А в цього чоловіка не один Мотіф у сетапі... (Сашо! Я перепрошую за вільне трактування твоїх слів, але в нас і суперечка недитяча :) )
|
unclehaphap | 2 Грудня 2011, о 17:41 |
![]() Користувач |
Цілком може вийти. Це буде свідченням того, що ROM 900 і 910 одинаковий. До речі, ніде не зустрічав чітко вказаного об'єму ROM у специфікаціях Тайросів та ПСР, хоча для Мотіфів це пишуть чи не першою стрічкою. Чому? |
Yulianovich | 2 Грудня 2011, о 17:48 |
![]() Користувач |
sergejkushnir, а Олександр Коломієць свої прекрасні оранжування робить з допомогою PSR S-910? |
pete fedyshyn | 2 Грудня 2011, о 17:57 |
![]() Користувач |
До речі, ніде не зустрічав чітко вказаного об'єму ROM у специфікаціях Тайросів та ПСР, хоча для Мотіфів це пишуть чи не першою стрічкою. Чому? Бо Мотіф для професіоналів, і пишуть те що важливо для користувача, а в ПСР про обєм ROM не пишуть, бо нашо їм то знати? |
unclehaphap | 2 Грудня 2011, о 18:08 |
![]() Користувач |
Бачите, pete, для користувачів PSR якраз цифри мають значення і тому дивно, чому нехтують таким маркетинговим козирем... |
pete fedyshyn | 2 Грудня 2011, о 18:27 |
![]() Користувач |
Не думаю що нехтують, просто для користувачів ПСР обєм ROM у Мб нічого не говорить, кількість тембрів у штуках це набагато більш вражаюче!!!! |
unclehaphap | 2 Грудня 2011, о 18:36 |
![]() Користувач |
До речі, для PSR1500 та 3000 ці цифри відомі: 16 та 100 Мб відповідно. От для сучасніших чомусь нема... |
Gocan | 2 Грудня 2011, о 20:52 |
![]() Користувач |
Дещо знайшов у специфікаціях на YAMAHA S910
Семплирование — AWM Stereo Sampling
І для прикладу: Память RAM в синтезаторі те ж саме, що і оперативка у вашому ПК, і у випадку з S910 - то перед MOTIF вона більш ніж убога. До речі, чомусь давно невидно Ростислава Фіцика, його думка з цього приводу була б дуже слушна... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти