Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » YAMAHA S910
YAMAHA S910

Ось ще один доказ звучання 910 http://www.minus.lviv.ua/minus/artist/Заграва/rec/14769/

Вибачте, пане Сергію, але нічого в тих треках ТРУБНОГО такого нема вже. Давна добре знайомі Ямаховські звуки, на одних і тих же мультисемплах що і молодших серіях, ну може плотніше там звучить 910. По звучанню ніц такого особливого. ТАЙ ПОМИЛКА ВСІХ (чи майже всіх) клавішників, КОЛИ ВОНИ ГРАЮТЬ ЗВУКАМИ ТРУБ, САКСІВ ВИКОРИСТОВУЮЧИ МАНЕРУ ГРИ як на акордеоні-піаніні. Це звучить не природньо. В такому разі, щоб більш-менш прозвучали партіїї духових їх треба  грати з манерою звуковидобування гри на цих інструментах, а не трубними звуками та терціями як на акордеоні. Треба трубні партіїї прописувати на інструменті, редагувати, добиватись подібності до справжнього звучання. 

Може й помилка, на медляках можна добитись більш виразного звучання труб та саксів. З цим я повністю згоден.

Але те що ви говорите що звучить як і на раніших версіях ямах категорично ні.

Може мультисемпли і похожі але вони зовсім по другому зазвучали в 900, 910. Максимально реалістично в порівнянні з 1500. Глибше, виразніше, чистіше, та без привкусу пластмаси яка була в попередніх версіях.

Прислухайтесь добре до них. Звуки вони похожі, але зовсім інші

http://www.minus.lviv.ua/albums/audio/dan.nestor/yamaha/

А як вам такі труби на 4:24

Поставте пряму ссилку, так як я ставлю, бо я не можу зайти по цій і нічого не знаходжу

...Може мультисемпли і похожі але вони зовсім по другому зазвучали в 900, 910. Максимально реалістично в порівнянні з 1500. Глибше, виразніше, чистіше, та без привкусу пластмаси яка була в попередніх версіях.
Прислухайтесь добре до них. Звуки вони похожі, але зовсім інші

НУ я погоджуюсь з тим що на ПСР910 Ямахівські звучки відтворюються багатше, ну яскравіше. Хай так. Але в кінці кінців можна ж було ті же фірмі Ямаха та трохи ОНОВИТИ базу мультисемплів, не так скупитися на нові звучки, хай ті ж труби, сакси, маю на увазі щоб окрім старих добре знайомих семплів в інструмент

прошили якісь новіші, свіжіші. Чесно кажучи отим ПОДІБСТВОМ ЗВУКІВ з моделі у модель Ямаха мене вже .... (Хоч з Ямахами давно мав справу і терпляче до їхнього звуку відносився).

Та просто хочеться попробувати шоь инше!!!

Сергію, а Ви, що мали таку нагоду порівняти ці два інструменти???

ПА 1х не мав нагоди слухати, а от па 500 і 800 часто приходилось порівнювати між собою та з ямахами.

Особисто мені корговські звуки не дуже до смаку. Вони жорсткі, металічні та суховаті, в порівнянні з ямаховськими

Деякі духові на них зовсім не так звучать як хотілобся окрім саксів. В ямахи всі духові і живі інструменти звучать правдоподібно і правильно

В корга кращі синтезовані звуки, але в 910 теж добавили багато різної синтетики в порівняно з ранішими моделями де їх майже не було зовсім.

НУ я погоджуюсь з тим що на ПСР910 Ямахівські звучки відтворюються багатше, ну яскравіше. Хай так. Але в кінці кінців можна ж було ті же фірмі Ямаха та трохи ОНОВИТИ базу мультисемплів, не так скупитися на нові звучки, хай ті ж труби, сакси, маю на увазі щоб окрім старих добре знайомих семплів в інструмент

Вона вже є оновлена на тайросі 3. Там дуже багато нового

Послухайте там парочку саксів та труб то не захочете відходити від цього інструменту

Добрі ямаховські звучки трохи стоять грошей, тому в прості ПСР їх не ставлять

Не такі зовсім, я до 900 і 910 моделі не чув таких близьких до натуральності звуків духових інструментів, і не тільки духових

А які інструменти ще слухались?

Цікаво що 76 клавіш а поліфонія всього 62 голоса

Щиро пореготав. Колись (до поширення автоматичних коробок швидкостей) був такий жарт: "Як керувати машиною, коли педалей три, а ніг  - дві :)))

Слухав багато ямах  450, 640, 740, 550, 1100, 1500, 3000, с700, 710.

Щодо корга, інструмент сучасний з такою ціною мав би бути з поліфонією не 62 голоси а 128 як мінімум, якщо він відноситься до аранжувальних станцій

На дворі вже 2011 рік а не 91 коли це було нормою

,,,,В ямахи всі духові і живі інструменти звучать правдоподібно і правильно
 В корга кращі синтезовані звуки, але в 910 теж добавили багато різної синтетики в порівняно з ранішими моделями де їх майже не було зовсім,,,

------------. 

Може на 910 духові і живі інструменти звучать правдоподібно, тим більше на Тайросі3, але ніяк не дуже переконливо на моделях до 910 (ПСР-С). Синтетика

на тих же ПСР-С НІЯКА, ну окрім можливо басів. Синтетика та можливість створення нових звуків на Коргах далеко позаду ставить Ямахи. Акордеони в коргах

хороші, сакси теж, труби можна знайти, стрінга синтетика пристойна, гітари. А от акустичне піано -  ні, погоджусь. Електропіано більш-мнеш, але без проблем можна зробити досить пристойне використовуючи синтезаторні можливості інструменту.

А взагалі НА ТРУБАХ і САКСАХ МАЮТЬ ГРАТИ ТРУБАЧІ І САКСАФОНІСТИ, а партіїї клавішних МАЮТЬ БУТИ ПАРТІЯМИ КЛАВІШНИХ (ел.органчики, ел.піано, синтез, стрінга) Тоді музика, зокрема і весільна має смак і колорит. Але як нема, то нема...

Кожен інструмент МАЄ СВОЇ СИЛЬНІ І СЛАБКІ СТОРОНИ. Це стосується і Ямахи і Корга і.т.д. Ну хочте труб, подобаються вони вам у Ямасі - БЕРІТЬ ЯМАХУ.

Хочте синтез, а він у Коргах ПОСИЛЬНІШЕ як у Ямахах, БЕРІТЬ КОРГ. На різний смак - !!! Хтосьлюбить сало,  хтось м,ясо, хтось те і інше, а хтось суші. Все тут . 

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти