Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » YAMAHA S910
YAMAHA S910

Слухав багато ямах  450, 640, 740, 550, 1100, 1500, 3000, с700, 710.

Зрозуміло...

Щодо корга, інструмент сучасний з такою ціною мав би бути з поліфонією не 62 голоси а 128 як мінімум, якщо він відноситься до аранжувальних станцій

Бували випадки, коли бракувало 62-64 поліфонії?

Скромніші ресурси спонукають до красивіших та вивіреніших аранжувань.

На дворі вже 2011 рік а не 91 коли це було нормою

В 91 це було розкішшю, проте не завадило розвитку музики. Наскільки збільшився склад симфонічного оркестру за період від 1991 до 2011? Чому настільки динамічно зростають потреби аранжувальників (особливо користувачів "аранжувальних станцій")?

Кожен інструмент МАЄ СВОЇ СИЛЬНІ І СЛАБКІ СТОРОНИ. Це стосується і Ямахи і Корга і.т.д. Ну хочте труб, подобаються вони вам у Ямасі - БЕРІТЬ ЯМАХУ.

Хочте синтез, а він у Коргах ПОСИЛЬНІШЕ як у Ямахах, БЕРІТЬ КОРГ. На різний смак - !!! Хтосьлюбить сало, хтось м,ясо, хтось те і інше, а хтось суші. Все тут .

Я ж кажу те саме, кікому нічого не навязую

Кому синтетика а кому живі інструменти..!!! 

Мені наприклад потрібніші сакси труби флейти, як синтетика

Так дійсно, якщо все продумано робити то поліфоніїї 64 голоси вистачає з головою. Якщо самі звукі якісні, плотні, жир і смалець, то хватить може і 32. А 192, ну то таке, є то добре, але це більш рекламний хід. Аж дуже великої ролі 192 поліфонія чи скільки там не грає

В 91 це було розкішшю, проте не завадило розвитку музики. Наскільки збільшився склад симфонічного оркестру за період від 1991 до 2011? Чому настільки динамічно зростають потреби аранжувальників (особливо користувачів "аранжувальних станцій")?

Проблема не в оркестрі, а втому що з кожним роком інструменти стають з більшою кількістю наворотів, крутилок настройок, які контроюють контролери на міді дорожках (Автоматизація)

І тому щоб всі ці регулятори крутились на кожній дорожці, а це також міді команди пожирається і поліфонія і навіть дуже

Я писав на 1100 з 32 поліфонією, і мені реально в деяких місцях не хватало, що це був не оркестр а проста пісня

Так дійсно, якщо все продумано робити то поліфоніїї 64 голоси вистачає з головою. Якщо самі звукі якісні, плотні, жир і смалець, то хватить може і 32. А 192, ну то таке, є то добре, але це більш рекламний хід. Аж дуже великої ролі 192 поліфонія чи скільки там не грає

Не грає для того хто не використовує автоматизацію в треках і не користується всіма фічами та крутилками в процесі запису. Пише сухими звуками (заводськими) і не користується всіма можливостями інструменту

Чому наприклад урізані версії мотіфа стоять в 2 рази дешевше?

Тому що там в 2 рази урізана поліфонія і немає тих накруток що є в топових моделях. А тієї музики вже не вийде що на топовій з поліфонією 128

...Кому синтетика а кому живі інструменти..!!! 
Мені наприклад потрібніші сакси труби флейти, як синтетика

А мені навпаки, після 14 річного різноямаховського звуку (PSR500, 530, 550, 1500 , QS300 , CX1) захотілось іншого, холодрого, металічного корговського. ТО може як переїстися вареників, хочеться борщу Та й на фоні живих духових є контраст з синтетикою. Таке

Ага зрозумів, Studio у вас також корг. 

Ну нічого їжте борщ, але він теж довго не тримає, потім продасте як захочеться вареників, бо вони смачніші за борщ

Так ясен пень. Продам. В цьому житі треба попробувати все (наскільки можливо) Але ЗАРАЗ МІНЯТИ КОРГ на ЯМАХУ навіть і не думаю (фін. можливість є).

Ну хіба там 910 АЛЕ НЕ за ТАКУ ЦІНУ (при умові, що там щось дійсно нове є і в плані звуку, і вплані функціоналу). Все що нижче ні. Працював і на S-700 (не моя правда була) Наївся. Ну може Yamaha MOTIF XF  або Тайрос 3. Або KORG M3 чи KORG Kronos (треба $). 

Не грає для того хто не використовує автоматизацію в треках і не користується всіма фічами та крутилками в процесі запису. Пише сухими звуками (заводськими) і не користується всіма можливостями інструменту

Автоматизація не забирає поліфонію :)

Розкажіть про фічі та крутилки - цікаво. Сухий заводський звук споживає менше поліфонії?

Чому наприклад урізані версії мотіфа стоять в 2 рази дешевше? Тому що там в 2 рази урізана поліфонія і немає тих накруток що є в топових моделях.

Назвіть урізані версії і відмінності від топових.

А тієї музики вже не вийде що на топовій з поліфонією 128

А ото вже дійсно трагедія. Відкрию таємницю - є інструменти з поліфонією, більшою від 128. Отож, музики на 128-голосих інструментах не буде. Всі гайда таритись модними гаджетами!!! :D

sergejkushnir.Щось на рахунок крутилок ,фічів ,автоматизації і поліфонії Ви трохи перегнули.Яке відношення має поліфонія до  кількості наворотів, крутилок настройок, які контроюють контролери на міді дорожках?

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти