unclehaphap | 4 Грудня 2011, о 22:31 |
---|---|
![]() Користувач |
Зрозуміло...
Бували випадки, коли бракувало 62-64 поліфонії? Скромніші ресурси спонукають до красивіших та вивіреніших аранжувань.
В 91 це було розкішшю, проте не завадило розвитку музики. Наскільки збільшився склад симфонічного оркестру за період від 1991 до 2011? Чому настільки динамічно зростають потреби аранжувальників (особливо користувачів "аранжувальних станцій")? |
sergejkushnir | 4 Грудня 2011, о 22:33 |
![]() Користувач |
Кожен інструмент МАЄ СВОЇ СИЛЬНІ І СЛАБКІ СТОРОНИ. Це стосується і Ямахи і Корга і.т.д. Ну хочте труб, подобаються вони вам у Ямасі - БЕРІТЬ ЯМАХУ.
Я ж кажу те саме, кікому нічого не навязую Кому синтетика а кому живі інструменти..!!! Мені наприклад потрібніші сакси труби флейти, як синтетика |
Studio | 4 Грудня 2011, о 22:39 |
![]() Користувач |
Так дійсно, якщо все продумано робити то поліфоніїї 64 голоси вистачає з головою. Якщо самі звукі якісні, плотні, жир і смалець, то хватить може і 32. А 192, ну то таке, є то добре, але це більш рекламний хід. Аж дуже великої ролі 192 поліфонія чи скільки там не грає |
sergejkushnir | 4 Грудня 2011, о 22:42 |
![]() Користувач |
Проблема не в оркестрі, а втому що з кожним роком інструменти стають з більшою кількістю наворотів, крутилок настройок, які контроюють контролери на міді дорожках (Автоматизація) І тому щоб всі ці регулятори крутились на кожній дорожці, а це також міді команди пожирається і поліфонія і навіть дуже Я писав на 1100 з 32 поліфонією, і мені реально в деяких місцях не хватало, що це був не оркестр а проста пісня |
sergejkushnir | 4 Грудня 2011, о 22:46 |
![]() Користувач |
Не грає для того хто не використовує автоматизацію в треках і не користується всіма фічами та крутилками в процесі запису. Пише сухими звуками (заводськими) і не користується всіма можливостями інструменту Чому наприклад урізані версії мотіфа стоять в 2 рази дешевше? Тому що там в 2 рази урізана поліфонія і немає тих накруток що є в топових моделях. А тієї музики вже не вийде що на топовій з поліфонією 128 |
Studio | 4 Грудня 2011, о 22:48 |
![]() Користувач |
...Кому синтетика а кому живі інструменти..!!!
А мені навпаки, після 14 річного різноямаховського звуку (PSR500, 530, 550, 1500 , QS300 , CX1) захотілось іншого, холодрого, металічного корговського. ТО може як переїстися вареників, хочеться борщу
|
sergejkushnir | 4 Грудня 2011, о 22:53 |
![]() Користувач |
Ага зрозумів, Studio у вас також корг. Ну нічого їжте борщ, але він теж довго не тримає, потім продасте як захочеться вареників, бо вони смачніші за борщ |
Studio | 4 Грудня 2011, о 23:10 |
![]() Користувач |
Так ясен пень. Продам. В цьому житі треба попробувати все (наскільки можливо) Ну хіба там 910 АЛЕ НЕ за ТАКУ ЦІНУ (при умові, що там щось дійсно нове є і в плані звуку, і вплані функціоналу). Все що нижче ні. Працював і на S-700 (не моя правда була) Наївся. Ну може Yamaha MOTIF XF або Тайрос 3. Або KORG M3 чи KORG Kronos (треба $). |
unclehaphap | 4 Грудня 2011, о 23:24 |
![]() Користувач |
Автоматизація не забирає поліфонію :) Розкажіть про фічі та крутилки - цікаво. Сухий заводський звук споживає менше поліфонії?
Назвіть урізані версії і відмінності від топових.
А ото вже дійсно трагедія. Відкрию таємницю - є інструменти з поліфонією, більшою від 128. Отож, музики на 128-голосих інструментах не буде. Всі гайда таритись модними гаджетами!!! :D |
Юрій Цьосенко | 4 Грудня 2011, о 23:59 |
![]() Користувач |
sergejkushnir.Щось на рахунок крутилок ,фічів ,автоматизації і поліфонії Ви трохи перегнули.Яке відношення має поліфонія до кількості наворотів, крутилок настройок, які контроюють контролери на міді дорожках?
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти