Oleksandr1958 | 8 Листопада 2013, о 20:11 |
---|---|
![]() Користувач |
http://vkontakte.ru/video41130114_161641191 Що це було це є жива лаба тоді вибачте... |
Віталік Вус | 8 Листопада 2013, о 22:01 |
Користувач |
Я там комент залишив |
SHARIK | 8 Листопада 2013, о 22:46 |
![]() Модератор |
Офтоп Шо за світ???? Як горівка - то пальонка, як ковбаса - то сої модефікованої, як посилання на музичні колективи - то самі х......ві. Питання ЧОМУ???? Що невже не ма шось мудре показати |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 8 Листопада 2013, о 23:21 |
![]() Користувач |
nachtigall_ua Мій знайомий якому 61р(працює в РЕСТОРАНАХ!!!) зайняв 1 місце на ВКМ серед вокалістів СНГ - а це рівень повище більшості сучасних зірочок на великій сцені...ще раз на випадок, якщо ти знову звалився зі стільчика і вже встав - працює в РЕСТОРАНАХ, СТОЛОВАХ і т.д.
Можливо тобі не повезло - мої знайомі "старенькі" весільно-кабацькі музики всі в ФОРМАТІ. |
Богдан Іванишин | 9 Листопада 2013, о 11:22 |
![]() Адміністратор |
Що невже не ма шось мудре показати |
Богдан Іванишин | 9 Листопада 2013, о 11:33 |
![]() Адміністратор |
Хто нижче рівнем Qeen, тому не можна грати весілля? Можна грати весілля і наижче рівня "КВІН"! Чесно Вам кажу ))))) Але грати так, щоб нормальну людину не "коробило" від тієї гри! Ви вважаєете що "Рімейк" чи перераховані мною кавер гурти досягли рівня виконання Брайна Мея, Роджера Тейлора, чи Меркурі???
|
nachtigall_ua | 9 Листопада 2013, о 12:12 |
![]() Користувач |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH, То ваші знайомі всіх побідили у своєму в форматі.. то дайте їм орден....
Бачте уся лабушина братія то така порода що як почне щось обговорювати то так одне одного переконує у своєму, що через годину забуває про що саме почалась мова...
Олександр 1958 Ну так, "лаба" хіба ви не розчули |
Kuzma | 9 Листопада 2013, о 13:02 |
![]() Користувач |
Панове, не сперечайтесь. В недалекому майбутньому на весіллі будуть "грати" Ді - джеї. Так що ні ті, ні ті не будуть потрібні. |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 11 Листопада 2013, о 07:58 |
![]() Користувач |
Спочатку стверджуєш, що на халтурі ти не сприймаєш замовлених діда з бабою ( хоч бабка може теж профі... і во всьом
Тільки хоч я й відлабав пів життя в "живих" колективах дуж-же приємно - моя дев'ятирічна племінниця теж ПІВ ЖИТТЯ !!! лабає на фортеп'янах в кУлєктівах наживо ... |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 11 Листопада 2013, о 08:19 |
![]() Користувач |
Панове, не сперечайтесь.... а поговорить Весілля бувають різні і замовлятимуть хто на що гаразд .Так що будуть і " тє і еті " тільки кожен в своїй "номінації" і по своїх тарифах . |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти