Hollow Man | 17 Листопада 2013, о 16:40 |
---|---|
![]() Користувач |
Прочитав,роблю висновок-це все плач клонів.Так хлопці,не ображайтесь ,всі весільно-кабацькі лабухи-ми звичайні клони.Замість творити ми мавпуєм і копіюєм,бо власної фантазії-нуль.А Дзідзьо наш бог і кумир.Поставте хоч раз себе на місце простого обивателя і подивіться на себе його очима.Яку повагу до себе можна вимагати,коли тупо і одноманітно на усіх весіллях, та банкетах звучить одне й те ж саме(де гірше-де якісніше ,суті не міняє).Ось тупий приклад-у футбол грають,або грали майже всі,але зірками стали одиниці,або ще-крали всі,але мало тих хто"в законі".Ну яка обивателю різниця запустиш ти"Сару" з ноута,заграєш "вживу на самограї",чи просто будеш відкривати писок під плюсовку? САРА- вона і в Африці САРА ! Правду казали великі рокери - до кінця восьмидесятих вся музика була вже зіграна.Ще один приклад-проїзд у таксі-шо на мерседесі їдеш,шо на жигулю - такса однакова.І шо толку,що в тебе кетрон,а в сусіднього лабуха "меблі" , фанєра то одна і та сама.Закривайте вже тему ,бо,Бігме,тошнить. |
Yulianovich | 17 Листопада 2013, о 17:47 |
![]() Користувач |
Myhailo1962, різниця велика. "Сара" з ноута лунає рівно скільки, скільки час фонограми. От з самограю, чи вживу, то можна регулювати час на свій смак і потребу. Та й дограти який куплет з приспівом, коли хто викрикає "МАЛО". Про підбирання тональності під теситурні можливості співака вже й мовчу. |
Oleksandr1958 | 17 Листопада 2013, о 17:54 |
![]() Користувач |
Добрий вечір ! Вчора співав халтуру .Мені здаєтся народу все однако на чому це воспроізводится . Головне щоб своєчасно і без всяких тормозів ... |
Hollow Man | 17 Листопада 2013, о 18:35 |
![]() Користувач |
Пане Ігор,я не про те -на чому грати,чи включати Сару,я про загальну тенденцію до деградації суспільства. |
bodja bear | 17 Листопада 2013, о 19:18 |
![]() Користувач |
Закривайте вже тему ,бо,Бігме,тошнить. Тошнить не читайте!!!!мене тошнить від сигарет тому я не курю...А тему закривати ну ні ,моя імха,тема найважливіша що могла-б тільки лунати на цьому форумі......От,реформувати тему це так,замість того,щоб вже купу часу спорити тра чи не тра грати вживу,краще перейти до більш прискіпливого і деталізованого обговорення питання живого звуку,Наприклад обмінюватсь досвідом (якщо він звісно є) як краще визвучити апарат,обмінятись партитурами і тд і тп, А ВСІ КОМУ ТО НЕ ЦІКАВО ХАЙ ПРОДОВЖУЮТЬ КАЧАТИ ФАНЕРИ...
Отже . |
Hollow Man | 17 Листопада 2013, о 19:39 |
![]() Користувач |
Богдане,може ти і великий музикант,але пишеш,вибач,безграмотно. Щодо "Леді ін ред" Кріса де Бурга , то пошукай в ГУГЛІ міді-файл з однойменною піснею,закинь в самограй,відключи партію баса і вокалу і лабай собі на здоров,я.А на рахунок обробки ефектами барабанів,то вперше чую,що їх обробляють хорусом,чи фленджером,хіба що у якості спецефекту,але це вже ,як каже Леонід Каневський-...совсем другая история. |
Hollow Man | 17 Листопада 2013, о 19:52 |
![]() Користувач |
PS.Юліановичу,на рахунок обмеженості у часі мінусовки з ноута,та ж не мені вас вчити,що можна легонько"залупити"(правильно зрозумійте)шматок трека,чи й цілий і ганяти його хоч до безконечності,поки гості зовсім не здуріють(разом з лабухами) |
bodja bear | 17 Листопада 2013, о 21:54 |
![]() Користувач |
Може я й безграмотно пишу,нічого переживете,(тут головне зміст а не орфографія,чи моя манера подачі тексту),ну а про міді з інету ,велике спасібі за підказку ,сам би не додумався найбільшу роль в успіхові музикантів грає все таки харизма виконавців Харизма це звісно річ важлива,але давайте на хвильку заглянем в майбутнє,якщо все в нашій роботі і надалі буде рухатись в такому напрямку в якому воно рухається зарас,то через пару років ви з вашою
харизмою нікому не будете потрібні нафіг (модератори, можете мене модерарити |
Назар Рибак | 17 Листопада 2013, о 22:46 |
![]() Модератор |
Богдану http://www.mymusictools.com/rus/score_editors_30/midiview_20279.htm |
bodja bear | 17 Листопада 2013, о 23:13 |
![]() Користувач |
О Назар дуже вдячний,навіть не здогадувався про існування такої Програмки,правда ссилка чомусь не працює зарас ,проте маючи інформацію про цю прогу я знайду засоби як нею заволодіти От саме в такому формат, мені здається, має продовжуватись дискусія про живий звук ,коротко, сухо ,змістовно і по темі....Якщо нас обєднує спільна мета (повернути повагу до музиканта),ми повинні один другому допомагати,а не об....ти і мірятись пі.....ми!!!! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти