Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Roland JUNO-Gi
Roland JUNO-Gi

Панове! Не сперечайтесь! Чому інструмент для хоббі повинен аж надто натурально звучати? Йому що недостатньо  звучати просто подібно до професійного інструментаГоловне щоб людям подобалось !!!!!!

Коли люди, котрі платять за музику, захочуть, щоб звучало кращетоді буде звучати.....

Не думаю що 910 інструмент для хоббі, за 2000 баксів. Це робоча станція

Для хоббі є касіо або щось інше.

Не хочу повторювати те що вже багато разів говорилось, але ПСР ніколи робочою станцією не була. В крайньому разі фірма Ямаха так не вважає.

А в різних людей різні хоббі, комусь касіо, а комусь Ямаха.....

http://www.ebay.com/itm/YAMAHA-CS80-POLYPHONIC-SYNTHESIZER-/150675388043?_trksid=p4340.m1374&_trkparms=algo%3DPI.WATCH%26its%3DC%252BS%26itu%3DUCC%26otn%3D15%26ps%3D63%26clkid%3D4448452203225393787

Так. Серія ПСР та С самою фірмою Ямаха НЕ ПОЗИЦІОНУЮТЬСЯ як робочі станціїї. Інше діло що грані між робочими станціями і інструментами для хоббі стають тоншими. А подібні спори взагалі-то мають психологічну природу, ми просто міряємось музичними ..... То не зле може, але і не дуже добре. 

І я підтримую думку дядька Хапка (десь він тут на форумі писав), що клавішні інструменти, навіть професійні не дуже то розвиаються в сторону якості звуку, якості технічної цього ж інструменту і. тд. Раніше робили більш на совість (ну бували і винятки звісно). А зараз при такому рівні технологій, можливостях чіпів, ПРОБЛЕМА ЗАСЕМПЛЮВАТИ РЕАЛІСТИЧНІ труби,сопілки, внести тембральну різнобарвність - ??? А цього НЕ РОБЛЯТЬ. Інструменти стають ПЛАСТМАСОЮ

як зовнішньо так і по звучанню. Не забуваймо про МАРКЕТИНГ, а що планує відділ маркетингу, що він думає - ???. Значить не вигідно зараз робити щось революційне, чи що. Інструменти розплановують на 2 роки і все. А можливо масового користувача все задовільняє і так, в більшості - ???

Ясне діло, що ящо одразу зроблять інструмент і засемплують в нього самі якісні звуки з живих інструментів, то далі вже не буде смислу випускати їх років 10.

Може й звужуються границі , не знаю, Але багато хто для хоббі і мотіф ХС купляє аби побринькати дома на фортепіано час від часу.

Ну не розвиваються інструменти це вже дуже грубо сказано.

Зрівняйте наприклад Ямаху EX5 чи мотіф 1 з мотіфом ХС чи ХФ. Що краще по звуку буде

Чи пср 740 та пср с 900

Значна еволюція теж не вигідна, але ж все таки інструменти покращуються в приближенні до натуральних звуків з кожним роком

Зрівняйте наприклад Ямаху EX5 чи мотіф 1 з мотіфом ХС чи ХФ. Що краще по звуку буде

Тут відповідь очевидна: EX5. На західних форумах лунають думки вголос, чи дійсно XF/XS кращий від Classic/ES, чи щось, як завше, згубили по дорозі.

По фішках зрозуміло, хто попереду: юсбішні, кольороводисплейні :) ...

В магазині десь до години часу мав можливість ознайомитись з YAMAHA Motif XF, і чесно кажучи від іструмента такого топового рівня я чекав більшого. Не дуже він задів мене (Хоч я ямашник з стажем) Але година знайомства то ДУЖЕ мало, щоб взнати і навчитись застосовувати практично можливості інструменту. Але зі старту фабричний звук мене не сильно захопив...

Studio

А ви зі Львова?

У Львові можна десь поюзати цей девайс?

Тут відповідь очевидна: EX5. На західних форумах лунають думки вголос, чи дійсно XF/XS кращий від Classic/ES, чи щось, як завше, згубили по дорозі.

По фішках зрозуміло, хто попереду: юсбішні, кольороводисплейні :) ...

Якщо ви про цей форум, http://forum.rmmedia.ru/index.php. то одразу у всіх людей зявляється шок чи дійсно я зробив правильно

Але ви почитайте далі по тих гілках що обгорорюють мотіфи, то всі задоволенні новим інструментом на всі 100. 

Всі в один голос кричать ХС, ХС, краще набагато, і барабани і бас на 8 слоях чітче звучить і все таке інше 

Доречі я там вже дуже давно зареєстрований

Це як машину купити другу. А потім шкодуєш за старою десь неділі 2 поки до нової не привикшеш.

Я мав на увазі Gearslutz та Motifator. На РММ я теж давно ;) ...

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти