Артур | 22 Березня 2012, о 20:50 |
---|---|
![]() Користувач |
Візьміть лист настройки підсилювача парк (є на сайтах ремонтів), і почитайте яка вихідна напруга, і порівняйте з "бумажними характеристиками". |
Артур | 22 Березня 2012, о 20:54 |
![]() Користувач |
При нагоді, достану старенький осцилограф С1-93, і зніму х-ки з свого q1212, от тоді продовжимо дискусію. |
sergejkushnir | 22 Березня 2012, о 20:55 |
![]() Користувач |
Оце друге діло
Навіщо щось десь шукати? Я й сам можу все заміряти що мене цікавить |
vikto | 22 Березня 2012, о 20:58 |
![]() Користувач |
Компанії EV більше 80-ти років. Скільки-ж стажу має " PARK". Як потрібно ненавидіти себе, не кажучи за публіку щоб працювати на (парках, магах, скв і тд. Мені булоб впадлу навіть підключати це ла---но. |
Артур | 22 Березня 2012, о 21:16 |
![]() Користувач |
Як потрібно ненавидіти себе, не кажучи за публіку щоб працювати на (парках, магах, скв і тд. Мені булоб впадлу навіть підключати це ла---но. Трошки некоректний підхід з вашої сторони. Не кожен музикант заробляє 1000-2000-3000 тис. долл. в місяць. І виходячи з цього не кожен може собі дозволити собі обладнання відповідного рівня. В більшості з нас є сім'ї, і те що вдається скосити на халтурах, в більшості випадків вистачає, прогодувати родину і щоб підтримувати апарат в належному стані. |
sergejkushnir | 22 Березня 2012, о 21:19 |
![]() Користувач |
vikto, а ви думаєте що ті хто працюють на EV публіка їх любить? Наша робота не вимагає брендів і дорогих апаратів. все що звучить, і по ціні не дуже кусається можна працювати. Якщо є хороші дані гри на інструменті, чи вокалу, то по барабану парк чи електро войс. Нема перед ким хизуватись. І Вітаса чи Кіркорова на своїй апаратурі я озвучувати не буду Отож тратити в 2 рази більше грошей аби просто комусь з музикантів похвалитись що в мене Електро войс, це не логічно. Ще б сказали як треба ненавидіти людей щоб возити їх в таксі на ЛАНОСІ. треба купляти МЕРСЕДЕС щоб полюбили.)))))
|
Артур | 22 Березня 2012, о 21:22 |
![]() Користувач |
Один з моїх знайомих має в прокаті 18шт, MAG2534 і підсилення PRO ST. Визвучує багато проектів на достойному рівні. |
Руслан Кузьо | 22 Березня 2012, о 21:23 |
![]() Користувач |
Я працюю на войсі вже більше року. Дуже прискіпливо вибирали що купити. Робили декілька прослуховувань. Зробили свій вибір - і зовсім не шкодуємо. Дуже надійний апарат. Зараз і на роботу (Палац культури) взяли комплект войса. На рахунок роботи підсилювача Q1212 (99) при 2Ом можна проконсультуватися в Романа "Шумахера". Від займається прокатом звуку. Весь комплект в нього EV TX, Q1212 Q99. Він багато разів озвучував концерти де я приймав участь(в різні пори року). Я ніразу!!!!! не чув і не бачив щоб в нього не працювали підсилювачі. |
Артур | 22 Березня 2012, о 21:24 |
![]() Користувач |
Дуже важливий момент, це "прокладка" між стільчиком і мікшером |
sergejkushnir | 22 Березня 2012, о 21:28 |
![]() Користувач |
А ви бачили що вони в нього в 2 омному режимі були підключені? Те що вони працюють то зрозуміло й так. В 4 оми, чи 8 ом, будь який підсилювач працює
Я теж вже це не одноразово говорив, що в києві прокатчиків багато користується маговською акустикою Алеж ні до кого не доходить. Електро Войс і все. Якщо Щось друге то парнаса не буде, люди не поважають і. т. д. Просто смішно слухати Я бачив якраз навпаки ті що працюють на паршивенькій дешевій апаратурі заробляють більше як ті що працюють на Динакорді pm, і електро войсах. Як правило музиканти думають якщо апаратура брендова і дорога, то це покращить їхній голос, |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти