Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Roland W-30
Roland W-30

А ви читали що там пише людина?

Причина продажу? Апгрейд. Людина хоче більш новіший апарат в студію, а хлам розпродує.

Це, звісно, прикольна манера мислення: "що не знаю, то дофантазую". Ти знайомий з цією людиною? Ти знаєш, в якому стилі вона працює? Ти знаєш її поточний сетап? Ти впевнений про знижку при продажу?

Чергове балабольство...

Це, звісно, прикольна манера мислення: "що не знаю, то дофантазую". Ти знайомий з цією людиною? Ти знаєш, в якому стилі вона працює? Ти знаєш її поточний сетап? Ти впевнений про знижку при продажу?

При покупці старих БУ інструментів покупець завжди просить скидку. А це в районі 50 баксів точно

Я свій Мотіф Рек купив по обяві за 750 баксів, де людина продавала за 800 баксів.

Яка різниця чи я знайомий з людиною чи ні, і який там в нього сетап

Про знижку впевнений. Такі прибори продають зі знижкою та щей просять, і в нагрузку ще щось додають аби продати, якийсь мікрофон чи інше.

Бо такі устарілі ситни мало хто купляє, це ще треба знайти таку людину, яка вірить що старе краще як нове

Яка різниця чи я знайомий з людиною чи ні, і який там в нього сетап

Про знижку впевнений. Такі прибори продають зі знижкою та щей просять, і в нагрузку ще щось додають аби продати, якийсь мікрофон чи інше.

Бо такі устарілі ситни мало хто купляє, це ще треба знайти таку людину, яка вірить що старе краще як нове

"Куме, не пиз...іть"

Ти з Сашею знайомий?

Я про продавця FS1R...

А того не знаю. 

А того не знаю.

То чого так впевнено пишеш про ціну продажу, про причини апгрейду, про хлам?

А тема здавалась такою безобідною........

А тема здавалась такою безобідною........

Так! Дядько Хапко старається виділитись своєю репутацією

Так! Дядько Хапко старається виділитись своєю репутацією

Ти слова переплутав - тут доречніше термін "ерудиція". А репутація в мене перфектна - можеш поцікавитись...

))))))))))

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти