Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Roland W-30
Roland W-30

букви закінчились.....

Сергій, Ви нормальний ???  Я Вас прошу уважно перечитайте тему топіку! Ви тут стільки вже наговорили ОФ топу, що як би не "золоте" терпіння модерів, на других ресурсах, Вам би взагалі закрили доступ на сайт і акаунт видалили! Може досить випробовувати нерви модераторів у ПІСТ!!!!!!! ???  Я Вас прошу ви тупо своїми постами провокуєте професора по клавішних інструментах!!!   Та повчилися би що в нього замісь дурниці ляпати!   Ви маєте останнє попередження! Нерви не залізні!

Ми з професором по клавішних нормально спілкуємось. Не треба нам заважати.

У нас свої теми спілкування по проф зазізяччю

Він завжди погоджується зі мною під кінець розмови. Так що немає тут нічого такого кримінального

А модери теж з цього топіка багато чому можуть повчитись в сперечанні 2 професорів, і взяти для себе якийсь висновок з вибору клавішних інструментів..

Прочитав і прозрів. Сергій, то це хто ПРОФЕСОР, Ви? В чому? Хіба в флуді. Ви яке відношення взагалі-то маєте до музики? В кабачку під фанерки поспівуєте? Ну і добре. От в тих темках і відписуйте, де про караокерство. А де про професійні інструменти, то це явно не для Вас. Ваш рівень трьома пальчиками на 910.

Точніше одним пальчиком-мажор, а двома-мінор, ну іноді двума й септ зацепиш. Пан Сергій хоче самоствердитися, та потішити своє дитяче самолюбство( добре що хоч слово ПРОФЕСОР не написав з двома буквами Ф), а то міг би йти у президенти. Хлам, ось як можна охаректизувати більшість постів самоназваного професора. Доречі, як там озвучка мідяхи поживає, хочеться почути класну роботу.

Пане Сергію,скільки вам років?

Повний армагедець!!!!Я б на місті модераторів уже б не витримав!!!

Прочитав і прозрів. Сергій, то це хто ПРОФЕСОР, Ви? В чому? Хіба в флуді. Ви яке відношення взагалі-то маєте до музики? В кабачку під фанерки поспівуєте? Ну і добре. От в тих темках і відписуйте, де про караокерство.

А ви в кабачку на гітарці дринькаєте! Ну й дринькайте, то й відписуйте в темах про гітари, а не лізьте в теми про клавішні

Такі розумні тут, вказуєте всім що та як робити?. Ви не такий самий караокер як і всі? Самі ж признавались десь в інших постах.

Хочете сказати щось по клавішних, вперед. Нема чого тут рівняти в музикантів, хто кращий, а хто гірший. Пришліть свої треки на прослуховування тоді й я скажу що там у вас за рівень гри. Але ж поїтесь позору. 

То не потрібно тут вказувати хто кращий музика

А пан професор Хапко просто несе нісенітницю в плані того що на синтезаторах 70 років розміром з кімнату зараз пишуть музику, от і було про що посперечатись.

Він НЕ несе приклад сучасних студій а тупо копіює з інтернету перелік інструментів на студіях, яких мабуть зараз вже не існує, і хоче доказати вперто своє

А якщо вас це зачіпило, то будь ласка свої твердження та вислови, а не порівнюйте хто краще співає караоке

Доречі, як там озвучка мідяхи поживає, хочеться почути класну роботу.

Та що ви вчепились до тої мідяхи? Немає більше що прослухати? Вам мало написаних аранжировок на 910, та демок, щоб порівняти ваш 500 корг чи що?

В мене немає часу гратись з мідяхою. От як зявиться то пропишу і закину.

Пане Сергію,скільки вам років?

27!

Точніше одним пальчиком-мажор, а двома-мінор, ну іноді двума й септ зацепиш

Це мабуть ви так граєте, бо ваші аранжування схожі на роботу школяра який тільки починає грати на інструменті.

А ви в кабачку на гітарці дринькаєте! Ну й дринькайте, то й відписуйте в темах про гітари, а не лізьте в теми про клавішні

Ігор також і клавішник і грає на так тобою обожнованому Motif ES. Треба ретельніше ознайомлюватись з опонентами :)...

А пан професор Хапко просто несе нісенітницю в плані того що на синтезаторах 70 років розміром з кімнату зараз пишуть музику, от і було про що посперечатись.

Він НЕ несе приклад сучасних студій а тупо копіює з інтернету перелік інструментів на студіях, яких мабуть зараз вже не існує, і хоче доказати вперто своє

Знімися з ручніка і не сміши людей, бо то вже не смішно. Ну хіба хто перший раз з твоїми опусами знайомиться.

Музика є безмежно різною. Навіть електронна, до якої ми маємо дотичність має величезну кількість жанрів, напрямків, способів вираження. Звісно, якщо під музикою вважати стогін в Хацапетовці, то тут ти правий, бо все що виходить за рамки шаблону - рве тобі свідомість. Анекдот про тата-хробачка і сина-хробачка в купі гною нагадати? :))

Мені не потрібно доказувати те, що існує в світі і без мене і навіть без твоїх тупих заперечень. Сходи на концерт, нема грошей - є в інтернеті купа матеріалу. Я б ігнорував твою тупу писанину, але хтось може це сприйняти за чисту монету. А так як модерація зараз відносно умовна, то мушу доводити, що ти в даній темі "турист". Та й не тільки в цій...

Я б навіть вчинив акт ментально-гуманітарної допомоги, оплативши тобі кілька годин екскурсії по студії Генадія Пугачова, але чомусь переконаний, що і ще тобі не допоможе...

"Тату, тату, шо то було"... :(

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти