pete fedyshyn | 6 Квітня 2012, о 20:13 |
---|---|
![]() Користувач |
букви закінчились..... |
Богдан Іванишин | 6 Квітня 2012, о 23:02 |
![]() Адміністратор |
Сергій, Ви нормальний ??? Я Вас прошу уважно перечитайте тему топіку! Ви тут стільки вже наговорили ОФ топу, що як би не "золоте" терпіння модерів, на других ресурсах, Вам би взагалі закрили доступ на сайт і акаунт видалили! Може досить випробовувати нерви модераторів у ПІСТ!!!!!!! ??? Я Вас прошу ви тупо своїми постами провокуєте професора по клавішних інструментах!!! Та повчилися би що в нього замісь дурниці ляпати! Ви маєте останнє попередження! Нерви не залізні! |
sergejkushnir | 6 Квітня 2012, о 23:11 |
![]() Користувач |
Ми з професором по клавішних нормально спілкуємось. Не треба нам заважати. У нас свої теми спілкування по проф зазізяччю Він завжди погоджується зі мною під кінець розмови. Так що немає тут нічого такого кримінального А модери теж з цього топіка багато чому можуть повчитись в сперечанні 2 професорів, і взяти для себе якийсь висновок з вибору клавішних інструментів..
|
Yulianovich | 7 Квітня 2012, о 00:59 |
![]() Користувач |
Прочитав і прозрів. Сергій, то це хто ПРОФЕСОР, Ви? В чому? Хіба в флуді. Ви яке відношення взагалі-то маєте до музики? В кабачку під фанерки поспівуєте? Ну і добре. От в тих темках і відписуйте, де про караокерство. А де про професійні інструменти, то це явно не для Вас. Ваш рівень трьома пальчиками на 910. |
romamuz | 7 Квітня 2012, о 01:30 |
![]() Користувач |
Точніше одним пальчиком-мажор, а двома-мінор, ну іноді двума й септ зацепиш. Пан Сергій хоче самоствердитися, та потішити своє дитяче самолюбство( добре що хоч слово ПРОФЕСОР не написав з двома буквами Ф), а то міг би йти у президенти. Хлам, ось як можна охаректизувати більшість постів самоназваного професора. Доречі, як там озвучка мідяхи поживає, хочеться почути класну роботу. |
Roman0202 | 7 Квітня 2012, о 08:38 |
![]() Користувач |
Пане Сергію,скільки вам років? |
Юрій Цьосенко | 7 Квітня 2012, о 09:11 |
![]() Користувач |
Повний армагедець!!!!Я б на місті модераторів уже б не витримав!!! |
sergejkushnir | 7 Квітня 2012, о 12:16 |
![]() Користувач |
А ви в кабачку на гітарці дринькаєте! Ну й дринькайте, то й відписуйте в темах про гітари, а не лізьте в теми про клавішні Такі розумні тут, вказуєте всім що та як робити?. Ви не такий самий караокер як і всі? Самі ж признавались десь в інших постах. Хочете сказати щось по клавішних, вперед. Нема чого тут рівняти в музикантів, хто кращий, а хто гірший. Пришліть свої треки на прослуховування тоді й я скажу що там у вас за рівень гри. Але ж поїтесь позору. То не потрібно тут вказувати хто кращий музика А пан професор Хапко просто несе нісенітницю в плані того що на синтезаторах 70 років розміром з кімнату зараз пишуть музику, от і було про що посперечатись. Він НЕ несе приклад сучасних студій а тупо копіює з інтернету перелік інструментів на студіях, яких мабуть зараз вже не існує, і хоче доказати вперто своє А якщо вас це зачіпило, то будь ласка свої твердження та вислови, а не порівнюйте хто краще співає караоке
|
sergejkushnir | 7 Квітня 2012, о 12:31 |
![]() Користувач |
Та що ви вчепились до тої мідяхи? Немає більше що прослухати? Вам мало написаних аранжировок на 910, та демок, щоб порівняти ваш 500 корг чи що? В мене немає часу гратись з мідяхою. От як зявиться то пропишу і закину.
27!
Це мабуть ви так граєте, бо ваші аранжування схожі на роботу школяра який тільки починає грати на інструменті.
|
unclehaphap | 7 Квітня 2012, о 13:04 |
![]() Користувач |
Ігор також і клавішник і грає на так тобою обожнованому Motif ES. Треба ретельніше ознайомлюватись з опонентами :)...
Знімися з ручніка і не сміши людей, бо то вже не смішно. Ну хіба хто перший раз з твоїми опусами знайомиться. Музика є безмежно різною. Навіть електронна, до якої ми маємо дотичність має величезну кількість жанрів, напрямків, способів вираження. Звісно, якщо під музикою вважати стогін в Хацапетовці, то тут ти правий, бо все що виходить за рамки шаблону - рве тобі свідомість. Анекдот про тата-хробачка і сина-хробачка в купі гною нагадати? :)) Мені не потрібно доказувати те, що існує в світі і без мене і навіть без твоїх тупих заперечень. Сходи на концерт, нема грошей - є в інтернеті купа матеріалу. Я б ігнорував твою тупу писанину, але хтось може це сприйняти за чисту монету. А так як модерація зараз відносно умовна, то мушу доводити, що ти в даній темі "турист". Та й не тільки в цій... Я б навіть вчинив акт ментально-гуманітарної допомоги, оплативши тобі кілька годин екскурсії по студії Генадія Пугачова, але чомусь переконаний, що і ще тобі не допоможе... "Тату, тату, шо то було"... :( |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти