Yulianovich | 7 Квітня 2012, о 13:07 |
---|---|
![]() Користувач |
Пришліть свої треки на прослуховування тоді й я скажу що там у вас за рівень гри. Але ж поїтесь позору. Ви хоч освіту маєте музичну? А пан професор Хапко просто несе нісенітницю Все якраз навпаки. З думкою дядька Хапка рахуються чи не на всіх навколомузичних форумах. Ваша поведінка і аргументи в суперечці з Дядьком Хапком нагадують мені той менший персонаж з байки Крилова "Слон і Моська". На останок додам що Ваша поведінка на форумі, це класичний взірець тролінгу, не більше. Так що на якісь тут суперечки, чи доказування мені шкода часу. |
sergejkushnir | 7 Квітня 2012, о 14:25 |
![]() Користувач |
Добре, якщо я турист, то покажіть мені хоч одну студію з тим списком стародавніх синтезаторів, яких список ви надавали раніше Модернізація? Не смішіть людей. Зараз в студіях стоїть один Мотіф, один Вірус, і ще якийсь модуль корг, і семплер. Решта все софт. І люди пишуть аранжировки починаючи від попси до кислоти, В усіх сучасних і надсучасних стилях. А та вся купа мотлоху яку ви вказали взагалі ні до чого. Хіба що в кладовці десь стоїть з купою іншого советского інструменту До чого тут ті синти розміром з однокімнатну квартиру що ви вказали в списку? Бред сивої кобили якийсь, більше ніяк не назвеш...)) Ви десь бачили хоч в одній сучасні студії отакий інструмент http://www.youtube.com/watch?v=ZrTI32NPsR8 Чи отакий http://www.youtube.com/watch?v=n2gXGnIRDsM&feature=related Це я знайшов у вашому поданому списку У вас такий антиквар хтось заказує для колекцїї? Ви поставляєте такі інструменти?.))) Чи просто так говорите аби що
Те що там у генадія стоїть на студії купа бруду допотопного, це не значить що його студія користується успіхом, і це є дуже круто, і аранжування які він пише кращі як в Кіркорова. Я й сам такі інструменти бачив не раз, але щоб їх хтось використовував, то це я не знаю, Хіба що в часи СССР і то рідко коли Продовжуйте й далі захищати свою репутацію на форумі і ерудицію. Виглядає дуже смішно!.))) Покажіть ще якийсь антикварний синт радянських часів, може когось це і зацікавить
|
Руслан Кузьо | 7 Квітня 2012, о 14:37 |
![]() Користувач |
Десь у Дрогобичі у якогось советского аранжировщика який писав колись у савдеповські часи С. РОТАРУ? Чим це Дрогобич не догодив ПРОФФЕСОРУ???? Студія Фенікс в Дрогобичі працює вже більше 20-ти років!!!!!
|
Yulianovich | 7 Квітня 2012, о 14:54 |
![]() Користувач |
Те що там у генадія стоїть на студії купа бруду допотопного, це не значить що його студія користується успіхом Це думка аранжувальника, музиканта, співака, знавця, дослідика і ремонтника про аудіообладнання, а також спеціаліста малого прокату. (Соррі, якщо щось не згадав). |
unclehaphap | 7 Квітня 2012, о 18:37 |
![]() Користувач |
Ти для початку купи ПСРку 910, бо поки грошей назбираєш, вже 920 вийде, і 910 стане старим мотлохом. Про шановного Генадія ти б просто рота не роззявляв, бо людина реально робить продукт незалежно чи всім він до смаку з естетичної точки зору. З технічної там все ок. Сходи до нього в студію, прозрій. Бо ходиш по хто зна яких гадюшниках і світа нормального не бачиш...
Хоч словом було згадано про совецькі інструменти? В тебе якісь дитячі якірні психотравми. У часи СССР тобі було 6 років максимум. До обдарованих не належиш, отож балаболиш, що бачив. Тим більше в ті часи поставки західної техніки були сильно лімітовані. Якщо пригадуш, вундеркіндер...
Поки що не замовляють. Такі речі переважно робляться по індивідуальному замовленню (мається на увазі конфігурація модулів) і беруться безпосередньо у виробника (сучасні модульні системи). До речі, замовлень у них на кілька років уперед при зовсім недитячій ціні (вартість десятка мотіфів)...
Кілька разів радив тобі: перш, ніж вживати незрозумілі слова, поцікався як це робити і що вони означають. Репутацію не захищають, а утримують. Так само і ерудицію. Вона або є, або нема. Та й не бачу, хто би на неї нападав. Ти? :D
Виглядає дуже смішно!.))) Покажіть ще якийсь антикварний синт радянських часів, може когось це і зацікавить
Та де, Ігоре, бери вище. Як мінімум до кожного слова треба додати префікси "мега", "гіга", "супер", "гіпер". Та й озвучення заходів берінжером автоматом піднімає рейтинг як мінімум до середнього та великого прокату. Ще не згадано фундаментальні знання в галузі електро- та психоакустики.
Смішно виглядаєш ти, але тобі це не дано зрозуміти. Так як ти вже мені достатньо набрид, то пропоную тобі угоду-парі в стилі Дункана Маклауда - "залишиться тільки один". Влаштовуєм відкрите голосування "Клоун minus.lviv.ua". Дві кандидатури - ти і я. Право голосу мають зареєстровані учасники з терміном реєстрації не менше року з реальними ніками. Переможець назавжди залишає портал. Готовий до такого? Не злиєшся? Приготуєш якусь епічну "відмазку"? :) Думай. Рукавичку кинуто... |
Studio | 7 Квітня 2012, о 19:04 |
![]() Користувач |
Ну чувак-ПРОФФЕСОР кадр... |
romamuz | 7 Квітня 2012, о 20:00 |
![]() Користувач |
Пане Сергію Кушнір, та досить гнати, сидіти на форумі цілий день, та писати усіляку пургу, то увас є час, а на озвучку мідяхи немає часу. Та ви просто тупо морозитесь, тому що у вас забракне розуму зробити то проффесійно))). І я вам пропоную виклик- створюєм відповідну тему про озвучку мідяхи,виставляємо роботи, і збираємо голоси, якщо виграєте, більше заперечень з мого боку не почуєте. То як? Час знайдеться? |
Юрій | 7 Квітня 2012, о 22:16 |
![]() Користувач |
І знов вісім сторінок пустої розмови... Сергію Вам ще не надоїло?!! Ну не буває так, що всі, абсолютно всі дурні, а один Сергій самий розумний. Задумайтесь Сергію. Дадько Хапко, Роман Співак, думаю, що в професора кишка за тонка і такий виклик він не прийме. А модератори тут терпеливі!!! |
Богдан Іванишин | 8 Квітня 2012, о 00:24 |
![]() Адміністратор |
Ми з професором по клавішних нормально спілкуємось. Не треба нам заважати. У нас свої теми спілкування по проф зазізяччю Сергій Ви мене за дурака маєте чи що ????? !!!!!!!!!! Думаєте я буду терпіти ту бздури, чи що ???? Я дуже рідко когось відправляю в бан! Але до Вас попередження не доходять! Зустрінемося через тиждень! Для початку! Я думаю дописувачі мене підтримають, що я поступаю вірно по відношенні до Вашої флудної полеміки! |
Studio | 9 Квітня 2012, о 00:56 |
![]() Користувач |
Та хлоп вже заграв фесь форум своїм накрученим трумпетом |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти