Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Roland W-30
Roland W-30

Пришліть свої треки на прослуховування тоді й я скажу що там у вас за рівень гри. Але ж поїтесь позору.  Ви хоч освіту маєте музичну? А пан професор Хапко просто несе нісенітницю Все якраз навпаки. З думкою дядька Хапка рахуються чи не на всіх навколомузичних форумах. Ваша поведінка і аргументи в суперечці з Дядьком Хапком нагадують мені той менший персонаж з байки Крилова "Слон і Моська". На останок додам що Ваша поведінка на форумі, це класичний взірець тролінгу, не більше. Так що на якісь тут суперечки, чи доказування мені шкода часу.

Мені не потрібно доказувати те, що існує в світі і без мене і навіть без твоїх тупих заперечень. Сходи на концерт, нема грошей - є в інтернеті купа матеріалу. Я б ігнорував твою тупу писанину, але хтось може це сприйняти за чисту монету. А так як модерація зараз відносно умовна, то мушу доводити, що ти в даній темі "турист". Та й не тільки в цій...

Добре, якщо я турист, то покажіть мені хоч одну студію з тим списком стародавніх синтезаторів, яких список ви надавали раніше

Модернізація? Не смішіть людей. Зараз в студіях стоїть один Мотіф, один Вірус, і ще якийсь модуль корг, і семплер. Решта все софт. І люди пишуть аранжировки починаючи від попси до кислоти, В усіх сучасних і надсучасних стилях.

А та вся купа мотлоху яку ви вказали взагалі ні до чого. Хіба що в кладовці десь стоїть з купою іншого советского інструменту

До чого тут ті синти розміром з однокімнатну квартиру що ви вказали в списку? Бред сивої кобили якийсь, більше ніяк не назвеш...))

Ви десь бачили хоч в одній сучасні студії отакий інструмент http://www.youtube.com/watch?v=ZrTI32NPsR8

Чи отакий http://www.youtube.com/watch?v=n2gXGnIRDsM&feature=related

Це я знайшов у вашому поданому списку

У вас такий антиквар хтось заказує для колекцїї? Ви поставляєте такі інструменти?.))) Чи просто так говорите аби що

екскурсії по студії Генадія Пугачова

Те що там у генадія стоїть на студії купа бруду допотопного, це не значить що його студія користується успіхом, і це є дуже круто, і аранжування які він пише кращі як в Кіркорова.

Я й сам такі інструменти бачив не раз, але щоб їх хтось використовував, то це я не знаю, 

Хіба що в часи СССР і то рідко коли

Продовжуйте й далі захищати свою репутацію на форумі і ерудицію. 

Виглядає дуже смішно!.))) Покажіть ще якийсь антикварний синт радянських часів, може когось це і зацікавить

Десь у Дрогобичі у якогось советского аранжировщика який писав колись у савдеповські часи С. РОТАРУ?

Чим це Дрогобич не догодив ПРОФФЕСОРУ????

Студія Фенікс в Дрогобичі працює вже більше 20-ти років!!!!!

Те що там у генадія стоїть на студії купа бруду допотопного, це не значить що його студія користується успіхом  Це думка аранжувальника, музиканта, співака, знавця,  дослідика і ремонтника про аудіообладнання, а також спеціаліста малого прокату. (Соррі, якщо щось не згадав).

Те що там у генадія стоїть на студії купа бруду допотопного, це не значить що його студія користується успіхом, і це є дуже круто

Ти для початку купи ПСРку 910, бо поки грошей назбираєш, вже 920 вийде, і 910 стане старим мотлохом. Про шановного Генадія ти б просто рота не роззявляв, бо людина реально робить продукт незалежно чи всім він до смаку з естетичної точки зору. З технічної там все ок. Сходи до нього в студію, прозрій. Бо ходиш по хто зна яких гадюшниках і світа нормального не бачиш...

Хіба що в кладовці десь стоїть з купою іншого советского інструменту

Я й сам такі інструменти бачив не раз, але щоб їх хтось використовував, то це я не знаю, Хіба що в часи СССР і то рідко коли

Хоч словом було згадано про совецькі інструменти? В тебе якісь дитячі якірні психотравми. У часи СССР тобі було 6 років максимум. До обдарованих не належиш, отож балаболиш, що бачив. Тим більше в ті часи поставки західної техніки були сильно лімітовані. Якщо пригадуш, вундеркіндер...

У вас такий антиквар хтось заказує для колекцїї? Ви поставляєте такі інструменти?.))) Чи просто так говорите аби що

Поки що не замовляють. Такі речі переважно робляться по індивідуальному замовленню (мається на увазі конфігурація модулів) і беруться безпосередньо у виробника (сучасні модульні системи). До речі, замовлень у них на кілька років уперед при зовсім недитячій ціні (вартість десятка мотіфів)...

Продовжуйте й далі захищати свою репутацію на форумі і ерудицію. Виглядає дуже смішно!

Кілька разів радив тобі: перш, ніж вживати незрозумілі слова, поцікався як це робити і що вони означають.

Репутацію не захищають, а утримують. Так само і ерудицію. Вона або є, або нема. Та й не бачу, хто би на неї нападав. Ти? :D

Виглядає дуже смішно!.))) Покажіть ще якийсь антикварний синт радянських часів, може когось це і зацікавить

Це думка аранжувальника, музиканта, співака, знавця,  дослідика і ремонтника про аудіообладнання, а також спеціаліста малого прокату. (Соррі, якщо щось не згадав).

Та де, Ігоре, бери вище. Як мінімум до кожного  слова треба додати префікси "мега", "гіга", "супер", "гіпер". Та й озвучення заходів берінжером автоматом піднімає рейтинг як мінімум до середнього та великого прокату. Ще не згадано фундаментальні знання в галузі електро- та психоакустики.

Виглядає дуже смішно!

Смішно виглядаєш ти, але тобі це не дано зрозуміти.

Так як ти вже мені достатньо набрид, то пропоную тобі угоду-парі в стилі Дункана Маклауда - "залишиться тільки один".

Влаштовуєм відкрите голосування "Клоун minus.lviv.ua". Дві кандидатури - ти і я. Право голосу мають зареєстровані учасники з терміном реєстрації не менше року з реальними ніками. Переможець назавжди залишає портал.

Готовий до такого? Не злиєшся? Приготуєш якусь епічну "відмазку"? :) Думай. Рукавичку кинуто...

Ну чувак-ПРОФФЕСОР кадр... 

Пане Сергію Кушнір, та досить гнати, сидіти на форумі цілий день, та писати усіляку пургу, то увас є час, а на озвучку мідяхи немає часу. Та ви просто тупо морозитесь, тому що у вас забракне розуму зробити то проффесійно))). І я вам пропоную виклик- створюєм відповідну тему про озвучку мідяхи,виставляємо роботи, і збираємо голоси, якщо виграєте, більше заперечень з мого боку не почуєте. То як? Час знайдеться?

І знов вісім сторінок пустої розмови... Сергію Вам ще не надоїло?!! Ну не буває так, що всі, абсолютно всі дурні, а один Сергій самий розумний. Задумайтесь Сергію.

Дадько Хапко, Роман Співак, думаю, що в професора кишка за тонка і такий виклик він не прийме.

А модератори тут терпеливі!!!

Ми з професором по клавішних нормально спілкуємось. Не треба нам заважати.

У нас свої теми спілкування по проф зазізяччю

Сергій Ви мене за дурака маєте чи що ?????   !!!!!!!!!!   Думаєте я буду терпіти ту бздури, чи що ????  Я дуже рідко когось відправляю в бан! Але до Вас попередження не доходять! Зустрінемося через тиждень!  Для початку!  Я думаю дописувачі мене підтримають, що я поступаю вірно по відношенні до Вашої флудної полеміки!

Та хлоп вже заграв фесь форум своїм накрученим трумпетом ... І шо ви з ним панькаєтесь... То тре ше вміти-хотіти так флудити. Чувак собі флудить-флудить, і йому до дупи те що його не серйозно сприймають. То  треба задуматись вже.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти