Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Roland W-30
Roland W-30

а без проФФесора якось сумно........веселий був хлопець......

А питання знову по темі:Так хтось мав Roland w-30,відгукніться хто на такому грав?

А питання знову по темі:Так хтось мав Roland w-30,відгукніться хто на такому грав?

Інструмент завантажується з дискети. Як операційка, так і додаткові семпли. Пропало живлення на секунду - починаєм все спочатку. Пресетів - 2 х 16.

Частота семплювання 30 кГц в ідеалі дасть в спектрі сигналу верхню межу 15 кГц. Не особливо кримінально, особливо коли знати, що в багатьох наших улюбленцях (Korg M/T/X/N, Roland XP)  - 32 кГц. Більше є у Korg Trinity (48), Alesis Qudrasynth/S/QS (48), Roland JD990 (44.1), RS50/70 (44.1). Про решту прямих доказів не маю, але припускаю, що десь у таких самих межах.

Разом з розрядністю в 12 біт це дасть доволі грубий і брутальний звук, що може бути плюсом, особливо в живих великих складах з нормальним "Ковбасиловим".

Є секвенсор в 40 000 подій, читає формат MRC - сумісний з секвенсорами МС.

Інструмент треба взяти і перевірити в бойових умовах, чи вам таке пасує. Ну і, звісно, питання ціни не на останньому місці...

http://www.youtube.com/watch?v=IPJNH3q76AY&feature=related

Забув додати, що там лінійний формат семплів - без всяких хитрих стиснень, що дуже позитивно впливає на звук...

Справа в тому що цей інструмент дістався мені бесплатно,але в ньому втріслий дисплей і нічого там не показує ,мені казав попередній власник що він грав із тріснутим дисплеєм,тільки треба дискету.Скачав я системний файл Sdisk.exe для нього ,скопіював на дискету засунув в дисковод воно крутить але нічого не виходить ,хоча мала би засвітитись кнопка -перфомансе.Мені просто цікаво,якби він заграв то я б шукав дисплей (мені хлопці казали що мона його знайти).А незаграє то я нічого не втрачаю.

Майстер знайомий є?

Скачав я системний файл Sdisk.exe для нього ,скопіював на дискету засунув в дисковод воно крутить але нічого не виходить ,хоча мала би засвітитись кнопка -перфомансе.

А, батечку, та то трошки не так: sdisk - то програма для приготування системної дискети. ТРеба запустити програму і далі по інтерфейсу - я вже не пам'ятаю. Бажано запускати або під чистим DOSОм, або під Win98 - в подальших можлива некоректна робота, бо там використовуються операції прямого доступу до диску, а новітні операційки такого не люблять.

Щодо ремонту, то у мене є сервайс-мануал. Дисплей - Sharp LM240142. Купити оригінал не вдасться, треба шукати аналоги...

Вибачте,то що у вас є такий дисплей (Sharp LM 24014) ,або може знаєте де його купити і скільки коштує?

Ні, в мене є тільки схеми...

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти