Pan Kotskiy | 30 Березня 2013, о 21:44 |
---|---|
![]() Користувач |
Нічого не пропоную, а скажу свою думку; 139 дцб, 1500вт кожна, вага всього 27 кг...важко знайти альтирнативу... Це JBL PRX 625, мене вразили на вулиці.... В залі - голосносно, але розкривається на вулиці завдяки тиску.... чудово... |
Yulianovich | 30 Березня 2013, о 23:30 |
![]() Користувач |
Неконкретна тема. Що значить акустика для роботи на відкритих майданчиках? Лекції читати, під мр3 фонограми співати, живим складом виступати, з сабами/без? В PRX 625 півтора кіловату це потужніть трьох підсилювачів (дані з сайту виробника). Там стоять тендітненькі динаміки JBL 265F-1 з 2" котушкою (такі ж як і в EON 515XT). JBL 280h-1 1,5" драйверочок з полімерною мембраною - це явно не те чим може гордитись JBL. Може й тому характеристик цих компонентів я не знайшов. Та і який нормальний звук може бути з активу 2х15" вагою 27kg?!!! На msk-plus темка була про цей JBL-чик. |
felixlife | 31 Березня 2013, о 10:33 |
![]() Користувач |
Ого, 139дБ у жаби, маркетинговий відділ гарно виконує свою роботу, сміх та й годі :) |
Pan Kotskiy | 6 Квітня 2013, о 22:31 |
![]() Користувач |
Може ви щось знаєте секретне, тому вам смішно з 625-х.... Я перепробував 2 десятка систем і стверджую - в цій ціновій групі їм рівних немає.... Вищі на голову будь-якого конкурента... (правда, знайомий дуже хвалить DSR115, з цим я ще не розібрався...)... Zx3-4-5 - прекрасна акустика, але для пивбару.. ( ми ж говоримо про вулицю), інша EV- та DIN - дорожча...RCF по цій ціні - заслаба.. МАГ - компроміс, але якість, велика вага.... виходить або слабший звук в цій ціні, або гіршої якості, або потужність, але значно дорожче... Ось вам і фуфловий JBL..... але справа смаку і товщини гаманця.... Творчого натхнення! |
Yulianovich | 6 Квітня 2013, о 23:07 |
![]() Користувач |
Я не сказав що це уг. Так, вони мають компактний вилизаний звук. Може це і найкращий вибір в цьому ціновому сегменті. Але говорити що там півтора кіловату звуку... Якби подібні епітети прозвучали про SRX, то без питань. |
Pan Kotskiy | 7 Квітня 2013, о 07:38 |
![]() Користувач |
Там немає 1500вт, це трохи перегнули, 2х15 по500вт, ВЧ -100вт, всього -1100вт (по динаміках), але в активних часто рахують по підсилювачу... Але....хай би як - там більше кіловата... |
ZZ2000 | 7 Квітня 2013, о 12:27 |
![]() Користувач |
На вулиці для 250-300 чол для комфортного і якісного звучання потрібно вилити хоча б по 20-25 Ват на чоловіка... Порахуйте, у вашого випадку для нормального кайфу тої маси люду потрібно всього-навсього 5-7 кілоВат "правильного" звуку. І зібрати його треба так, щоб при потребі вийняти з тої купи так саказать "міні-комплект" у 2-2,5 кВт для роботи в залі. Люблю такі задачі. |
IGOR | 7 Квітня 2013, о 19:37 |
![]() Користувач |
http://www.youtube.com/watch?v=IAu12OFd9Es
|
Pan Kotskiy | 7 Квітня 2013, о 22:54 |
![]() Користувач |
Я декілька разів пробував одним махом рішить всі проблеми..(і компакт і потужність). не вийшло... Пішов іншим шляхом: компакт -ELEKTRO-VOICE SX300+SB122+активний пульт 2х800вт - дуже компактно, 1.5квт і дуже якісно.... для більш серйозних задач - JBL PRX625+PRX618XLF=5 квт, на монітори -515ХТ (2х600вт) з 24канал. SOUNDCRAFT -пристойний звук..... Дуже хотів би почути думку про універсальний апарат (на всі випадки), але не менше 5квт, бо ця потужність критична для більшості великих заходів. Буду дуже вдячний за кваліфіковану думку....
|
PETROWYCH | 8 Квітня 2013, о 11:18 |
![]() Користувач |
Zx3-4-5 - прекрасна акустика, але для пивбару. Активні чи пасивні? І чому саме для пивбару? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти