Семен | 9 Січня 2013, о 21:03 |
---|---|
![]() Користувач |
pete fedyshyn - до названих Вами 8" або 6,5" динаміків , драйвера 1" вистачить з головою. 8" можна ділити від 3,5кгц, а 6,5" і того вище - а на такій частоті поділу потужності вистачить і твітеру не те що драйверу. А от як бути знизу - суби, якщо по правилах, повинні грати до 100 ну максимум до 140герц(а це вже компроміс) - і що робити з провалом між сабвуфером і топом 140 - 250(300)герц? Звичайно можна дотягти 8" і до 150герц, принісши в жертву загальну чутливість топа, а з 6,5" вже ніяк. В результаті розбалансована система. Компромісом може бути 10" + 1" (ділити на 2,5-3,0кгц) і сабвуфер. Або за Вашою рекомендацією, але трьохполоска 15"+6,5"+1" - знову компроміс - без суба. |
Олександр Соколюк | 10 Січня 2013, о 22:57 |
![]() Користувач |
Scorpion Чесно кажучи, я б нерадив лісти в ці дебрі! По перше для того що б правильно зшити всі чотири топи, як вже було сказано без затримки необійтись, а це + 3-3,5 тис. гр на прибор. По друге даже при затримках може і невийде поставити топи там де хочеш, що б небили саби і невиникло так званого акустичного замикання, коротше телефонуй розкажу бо нелюблю писати й дуже довго 0676847465 Саша! |
Piano Man | 10 Січня 2013, о 23:34 |
![]() Користувач |
Олександр Соколюк В смислі зшити? Який прибор за 3-3,5 тис. грн. потрібен.щоб уникнути затримки? Детальніше,будь-ласка, про акустичне замикання? |
pete fedyshyn | 11 Січня 2013, о 12:33 |
![]() Користувач |
Звичайно можна дотягти 8" і до 150герц, принісши в жертву загальну чутливість топа, а з 6,5" вже ніяк. В результаті розбалансована система. stepan_giga Дозвольте не погодитись.І щоб багато не писати, як ви прокоментуєте одну з новинок від Динакорд http://www.dynacord.com/en/products/7/2/78/259_TS400.html чотири по 6" + драйвер 1" і саб 15" або18" і позиціонує Динакорд це все не як бюджетно-дискотечний компроміс, а в розділі концертний звук, разом з Ха і Кобра
http://www.dynacord.com/en/products/2/2_index.html
От така "розбалансована" система Який прибор за 3-3,5 тис. грн. потрібен.щоб уникнути затримки? Такий прибор "створює" затримку ( ділей або акустичний процесор )
P.S.Трохи поясню, чому використання затримки дозволяє уникати затримки (от такий парадокс Коли стоїш перед двома парами топів, і дальня пара на відстані 5 і більше метрів, то звук від них трохи запізнюється і це відчувається, тому на передню пару ставиться затримка, щоб вони видавали звук тоді, коли дійде звук від дальніх топів і тоді звучання синхронне. |
Семен | 12 Січня 2013, о 15:09 |
![]() Користувач |
pete fedyshyn - тут Ви написали:
Ну і де тут вказано 4 по 6" і 1"? Написано тільки загальна концепція
а тут Ви писали, що проти 1" драйверів:
Впевнений, що Галичанину-Scorpion-у, для його задач буде трохи забагато наведеної Вами системи від Динакорда Xa Systems, а лінійний масив TS400 - на 100% забезпечить потреби. Але я в своєму пості навів аналогічні лінійні масивчики але в трошки іншій реалізації, які також на 100% забезпечать потреби топікстартера. Я конкретно вказав якого плану акустика потрібна і додав інформацію для детальнішого вивчення, на відміну від Вас - 8"або6,5" +2" або3". Ви добре знаєте і розумієте, що саме,я мав на увазі. Завжди готовий вчитися, але не потрібно зверхності у Ваших постах - тим більше, що не знаєте рівня моїх знань. Якщо можете, конкретно аргументуйте мінуси наведеної мною системи - можливо щось для себе почерпну. Нічого особистого, без образ.
А тут думаю порадити топікстартеру підтянгути свої знання - тому, що при таких запитаннях, прості, хоча й корисні, поради вже можуть не допомогти, якщо (поки що) він не знає досить елементарних речей. Можу порадити, наприклад, почитати Школу звуку на форумі мск-плюс. |
Piano Man | 12 Січня 2013, о 16:07 |
![]() Користувач |
stepan_giga "..почитати Школу звуку на форумі мск-плюс."
Дякую за пораду.) Почав читати десь півтора тижня тому, правда ще як кажуть "не асилил. слишкам многа букафф" |
Семен | 12 Січня 2013, о 18:02 |
![]() Користувач |
Та нема за що дякувати...
Так, це досить суттєвий мінус.
Я стараюся читати майже всі теми, що встигаю. І тут, і на мск, і на форумі vegalab - http://www.vegalab.ru/forum/forumdisplay.php/58-Профессиональное-оборудование-звук-свет. :beer: Ще раджу пошукати когось щоб показав як правильно налаштовувати той самий процесор Берінджер Ультрадрайв DCX2496. |
pete fedyshyn | 12 Січня 2013, о 22:26 |
![]() Користувач |
але не потрібно зверхності у Ваших постах - тим більше, що не знаєте рівня моїх знань Шановний stepan_giga ! Ви написали багато, нервово, але я не зрозумів де у моїх постах була зверхність? Впевнений, що Галичанину-Scorpion-у, для його задач буде трохи забагато наведеної Вами системи від Динакорда Xa Systems А де я комусь її пропонував на весілля? TS400 я привів Вам, як приклад того, що з топами 6" і сабами 15 чи 18 не мусить бути провал чи "розбалансована система". Я конкретно вказав якого плану акустика потрібна і додав інформацію для детальнішого вивчення, на відміну від Вас - 8"або6,5" +2" або3" Я не звик мислити готовими штампами, тому вважаю, що позитивного результату можна досягти різними засобами.
|
Piano Man | 12 Січня 2013, о 22:53 |
![]() Користувач |
pete fedyshyn та stepan_giga
Вибачте,що влізаю в "чоловічі розборки" Виходячи з того,що написано,я хотів би трошечки змінити запитання: однакова сила звуку по всій площі не є основною ціллю. В моїй ситуації потрібно,щоб якість музики була відчутна в межах танцполу.(щоб була .."чіткість,деталізація" та не було гудіння низьких частот. І ще одне питання:як ви вважаєте-яка акустика є більш кращою для роботи та звучання-активна чи пасивна? |
nachtigall_ua | 13 Січня 2013, о 14:09 |
![]() Користувач |
Во, залізяк всяких мало, а кайфу багато!!!!!!! http://kiev.ko.slando.ua/obyavlenie/dynacord-vertical-array-systems-ts400-psd218-ID5hFv1.html |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти