Олександр Тимошук ... | 27 Січня 2013, о 22:30 |
---|---|
![]() Користувач |
Які ваші враження про цей підсилювач? |
sergejkushnir | 27 Січня 2013, о 23:55 |
![]() Користувач |
Лейно китайське. Краще Васін 2SC або парк, набагато надійніше, чесна заявленна потужність і не дорого |
Віталік Вус | 28 Січня 2013, о 14:54 |
Користувач |
З продукції Soundking можна сміло купляти тільки роз'єми XLR(канони) і стійки під акустику.Акустика,мікшери,підсилювачі-все просто огидної якості |
Yulianovich | 28 Січня 2013, о 15:04 |
![]() Користувач |
По питанні стійок ЗанудиКінга, то живі років зо п'ять і клавішні, і мікрофонні. Претензій і нарікань в мене ніяких. Може тепер роблять лажу... Не знаю. Що ж до підсилювача... Грати може буде, а от по надійності - лотерея. |
sania30 | 28 Січня 2013, о 20:40 |
![]() Користувач |
Грати може буде, а от по надійності - лотерея. Мав два таких лотерейних квитки, один з них був програшний. |
Олександр Тимошук ... | 28 Січня 2013, о 23:00 |
![]() Користувач |
Придбав я цю "лоторейку", що правда граю лише 4-5 халтурок на ній, не навантажую, лише 2\350вт. Раніше користувався підсилювачем здається німецького виробництва, а можливо і помиляюсь FRECH-800 оце, скажу вам, був апарат. Я ним користувався 5 років без жалю і поблажок, а ще до мене ним грали і грали. А ось тепер взяв ... "лоторею", то й запитую, чи витримає хоч років 5 бо особливих халтур мало, ціни в нас не дуже то особливо і купувати апаратуру нема за що. |
Віталік Вус | 29 Січня 2013, о 00:43 |
Користувач |
В попередньому пості виділений текст-це і є відповідь на твоє запитання.Повезе-витримає,не повезе-FAIL.До речі,цікава властивість китайської апаратури:якщо девайс один раз поламався-це перша серія серіалу |
Yulianovich | 29 Січня 2013, о 01:08 |
![]() Користувач |
За ці гроші купляється 2SC Котченка і ще гроші залишаться. Питання надійності тоді і не стоїть на порядку денному ЗОВСІМ. |
sania30 | 29 Січня 2013, о 18:16 |
![]() Користувач |
.До речі,цікава властивість китайської апаратури:якщо девайс один раз поламався-це перша серія серіалу Це ви про мене? |
Юрій Цьосенко | 29 Січня 2013, о 19:33 |
![]() Користувач |
Стійки що мікрофонні, що під акустику в кінга зараз повна лажа!В мене злизалася різьба на болтах і пластмаски на зажимах по тріскалися за рік!І я ж їх не ключами зажимав :)
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти