Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Допоможіть із вибором синтезатора
Допоможіть із вибором синтезатора

До всіх вище наведених інструментів, ще можна додати Korg TR61, який в порівнянні з X50 має секвенсор, а на відміну від M50 можливість встановлення семплерної опції та додаткових модулів пам"яті, що дають змогу  працювати з такими форматами файлів, як WAVE, AIFF та ін. Щоправда більшість звуків даної клавіші добре підходять для написання електронної музики, але в зв"язку зі своїми можливостями, їх можна редагувати на будь, який смак. 

Вдалого Вам вибору!

Топікстартер, знайди можливість послухати Roland XP-30.   http://www.muzoborudovanie.ru/equip/studio/synth/xp30/xp30.php

Kurzweil PC161, 361.

Топікстартер, знайди можливість послухати Roland XP-30

Підтримую, бо маю такого. Тембрів море і всі звучать!

дякую всім форумчанам за поради. Сьогодні прийшов мені з Італії Корг м50. Обійшлося мені все у 580 євро. от сиджу тепер і розколупуюсь у ньому. Мені з ним легше працювати бо по настройках дуже близький до корга х3.

Поздоровляю з покупкою!

Дякую пане Ігор. Поки що розчарувань немає. Більш проблемно - це переключання комбі звуків під час живої гри. Але до цього я звик і на попередній свої клавіші.

Вітаю з  придбанням!

корг па 50

Що "корг па 50"?

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти