Андрій | 25 Березня 2013, о 21:50 |
---|---|
![]() Користувач |
Всім привіт! Хто щось знає про цей девайс Alto ZMX 124FX прошу відгукнутись, цікавить звучання. |
yackiv | 25 Березня 2013, о 22:48 |
![]() Користувач |
alto, behringer, phonic це все апаратура одногокласу. чогось незвичайного не варто чекати |
Дмитро Сергієнко | 28 Березня 2013, о 15:12 |
![]() Користувач |
Буде краще за Беринджер,але не набагато.... |
Андрій | 28 Березня 2013, о 19:33 |
![]() Користувач |
А як на рахунок Mackie Pro12fx по звуку. |
Віталік Вус | 28 Березня 2013, о 23:00 |
Користувач |
Alto буде краще за Behringer?! |
Дмитро Сергієнко | 29 Березня 2013, о 07:14 |
![]() Користувач |
Так буде краще і надійніше))))Беринджер збирають-відверто жахливо)))ЦІ нові моделі альто на голову вище за попередні |
Андрій | 29 Березня 2013, о 18:36 |
![]() Користувач |
Мене цікавить чи звучить цей пульт на рівні з Mackie Pro12fx. |
Дмитро Сергієнко | 2 Квітня 2013, о 13:02 |
![]() Користувач |
Шановний,Віталік Вус.не у всіх є кошти,аби придбати Динакорд))Тому треба шукати людині щось простіше та дешевше....Меккі ,як на мене програє альлто,бо фунціонал слабенький,геть |
Віталік Вус | 2 Квітня 2013, о 15:18 |
Користувач |
А в мене не DYNACORD,не вважаю за потрібне вивалювати лишнє бабло:жінка,діти,машина....А на рахунок функціоналу,то якраз Behringer в тому плані поза конкуренцією. |
Дмитро Сергієнко | 2 Квітня 2013, о 18:10 |
![]() Користувач |
Чим це він поза конкуренцією??? Вага Альто и беринджер-однакові в принципі Порівнюємо Модель Alto professional ZMX124FX та Behringer x 1832 usb: еквалайзер на виході-однаковий 9-полосний,мікроф. входи однакові, проц. ефектів в альто Алесис..а в беринджера "погребний" звук як включ. процесор. Виходи на саби,в альто них аж 4 шт.,а на беринджері -2 і постійно "видьоргуються" то один,то інший не працює,ще плюс в альто немає кнопки level на стерео парі,як є в Беринджері ( коли її включ.,то храпати починає канал---отакий веселий беринджер в мене був). І процесора в альто 2 а,на беринджері 1(((( А usb то це взагалі окрема розмова в беринджері,навіщо ВІН ТАМ???НЕ зрозуміло ніф*га....Регулюється лише на мастері,а на стерео пару не перемикається,на відміну від альто,де на задній панелі є перемикач на стерео канал... А ви кажете НЕМАЄ РІВНИХ!!!! ЄЄЄЄЄЄЄЄ... P.S.: Такий хороший беринджер,що довелось витягати BIG Powarmate 1000-2 копію Динакорд....який звучить в рази краще за беринджер...Можете в мій Біг активний кидати скільки хочете слів,але він якраз і виручив.... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти