Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Микшерний пульт Alto ZMX124FX
Микшерний пульт Alto ZMX124FX

Всім  привіт!   Хто  щось   знає   про  цей   девайс   Alto  ZMX 124FX   прошу   відгукнутись, цікавить  звучання.

alto, behringer, phonic  це все апаратура одногокласу.  чогось незвичайного не варто чекати

Буде краще за Беринджер,але не набагато....

А   як   на   рахунок    Mackie   Pro12fx   по   звуку.

Alto буде краще за Behringer?!гггг)))).

Так буде краще і надійніше))))Беринджер збирають-відверто жахливо)))ЦІ нові моделі альто на голову вище за попередні

Мене  цікавить   чи   звучить    цей   пульт   на  рівні   з  Mackie  Pro12fx.

Шановний,Віталік Вус.не у всіх є кошти,аби придбати Динакорд))Тому треба шукати людині щось простіше  та дешевше....Меккі ,як на мене програє альлто,бо фунціонал слабенький,геть

А в мене не DYNACORD,не вважаю за потрібне вивалювати лишнє бабло:жінка,діти,машина....А на рахунок функціоналу,то якраз Behringer в тому плані поза конкуренцією. 

Чим це він поза конкуренцією???

Вага Альто и беринджер-однакові в принципі

Порівнюємо Модель Alto professional ZMX124FX  та  Behringer x 1832 usb:  еквалайзер на виході-однаковий 9-полосний,мікроф. входи однакові, проц. ефектів в альто Алесис..а в беринджера "погребний" звук як включ. процесор.

Виходи на саби,в альто них аж 4 шт.,а на беринджері -2 і  постійно "видьоргуються" то один,то інший не працює,ще плюс в альто немає кнопки level на стерео парі,як є в Беринджері ( коли її включ.,то храпати починає канал---отакий веселий беринджер в мене був).

І процесора в альто 2 а,на беринджері 1((((

А usb то це взагалі окрема розмова в беринджері,навіщо ВІН ТАМ???НЕ зрозуміло ніф*га....Регулюється лише на мастері,а на стерео пару не перемикається,на відміну від альто,де на задній панелі є перемикач на стерео канал...

А ви кажете НЕМАЄ РІВНИХ!!!!

ЄЄЄЄЄЄЄЄ...

P.S.:

Такий хороший беринджер,що довелось витягати BIG Powarmate 1000-2 копію Динакорд....який звучить в рази краще за беринджер...Можете в мій Біг активний кидати скільки хочете слів,але він якраз і  виручив....

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти