Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Микшерний пульт Alto ZMX124FX
Микшерний пульт Alto ZMX124FX

http://all4dj.com.ua/behringer-eurorack-ub1832fx-pro.html.Отакийв мене трудиться вже купу років абсолютно себе оправдовує.Ну,було діло раз полетіли в мене виходи main (нашарувалася пилюка,потім виявилося).Ну і все?А от і ні: переключаюся на sub ,і працюю далі.

Виходи на саби,в альто них аж 4 шт.,а на беринджері -2.Сумнівна перевага.

постійно "видьоргуються" то один,то інший не працює.???Я такого за роки роботи не зустрічав.Може вам попався який "лєвий" прилад?

плюс в альто немає кнопки level на стерео парі,як є в Беринджері  коли її включ.,то храпати починає канал.Не бачу ніякого мінуса в наявності кнопки:не подобається-не включаю.

А usb то це взагалі окрема розмова в беринджері,навіщо ВІН ТАМ?Тут згоден,чистий маркетинг.

Справедливості заради скажу,що він в мене не один,але продавати його не планую.Зручний і добротний.А Alto-фіг зна,китаєць китайцем...Я б не брав.

Я говорю з власного досвіду роботи на беринджері!!Нікому б не радио його купувать

Та й у вас попердня серія ....а нета про яку я говорю...останні збирають ЖАХЛИВО

Такий хороший беринджер,що довелось витягати BIG Powarmate 1000-2 копію Динакорд....який звучить в рази краще за беринджер...Можете в мій Біг активний кидати скільки хочете слів,але він якраз і виручив....

Яка там копія динакорд. Розбирав і той і той. Були в мене в ремонті

Той біг навіть близько нічим всередині не напоминає нинакорд. Китайська підвальна шльопка.Плати і все інше зовсім не такі як в динакорді. Підсилювач теж.

Кругом непропаї, канали то працюють то відказують. Звук повний отстой.

Приходилось працювати в такий.  Щоб воно почало грати треба всі регулятори і фейдери до упору. Кнопка вокальний фільтр коли нажимаєш то замість того щоб вона міняла частоту як в динакорді вона збільшує чутливість мікрофонного входу. Мікрофон заводиться і видає брудні спотворення

Копія тільки корпус, все інше повний шлак. Краще вже фонік чи бехр комбик, вони хоч звучать більш менш пристойно

Пане ,sergejkushnir,попийте свяченої водички,може допоможе)))

sergejkushnir,як не вміэш спывать,то недопоможе ніяка "крута апаратура",слухав я і беринджер і біг,про які писав вище,звучать...однаково...але по низах,краще БІГ...Що хочете.тей пишіть,і не знаю я шо ви там крутили,яке бряскальце))Всезнайко ви наш!!!!

Про круту апаратуру ніхто й не згадує

Я лише кажу що по якості звуку, і якості зборки краще вже беринжер або фонік чим отой китайський біг, зробленний для українців, які не вміють співать, і не розуміються на апаратурі

Автомашина "Джелі" також для українців, які не вміють їздити і не "шарять" в авто? Сергій, ну ніяк тобі не вдається з себе зробити гуру і спеца. Може ще слід почекати? Сам писав що музикою займаєшся лише 8 років. Це ще дуже мало. Я от 40 років з "елєктричною" музикою і все бачу що дуже мало вивчив. Завжди були і будуть музиканти які володіли посередніми інструментами і обладнанням. Їм вистачає і їх це влаштовує. Треба це сприймати як належне. Апаратура це технічні засоби. Кого які влаштовують, тими і користуються. Від якісного обладнання музика якіснішою не стає. Стає якіснішим лише звучання. Колись грали в дві "шпаківні" отримували кайф, гроші та пошану. Тепер ні роботи, ні грошей, ні особливої поваги. 

Сергію ви б помовчали....з таким співавом як у вас тільки зайнято кричать....і не врятує ваш Динакорд...Беринджер збирають погано......можу відео навіть показать...як він смикаееться..А Біг працює нормально...що там вам попалося я не знаю...но в мене апарат гарно зібраний)

Yulianovich, ви заглядали всередину того БІГа?

Загляньте і висловите свої враженяя. Я от такої паскудної збірки ще не бачив ні в одному апараті, в тому числі й мікшері

Таке враження що його паяли школярі в якомусь підвалі. Плата не помита від флюса, непропаї на кожному сантиметрі квадратному, провода підпаяні в різних місцях до плати і навіть є таке що до ножок мікросхем. Немає спеціальних отворів під комутацію, все наляпано як попало, тому що не прорахована розвязка плати

Я його дивився ,все там нормально припаяно,були звичайо погріхи,то знайомий звукотехнік все підправив,щоб не підвело))За ці гроші,що він коштує,віріант непоганий)))Може вам такий попався,бо я купував його made in Taiwanа не Chinaа тут є різниця...подивіться,що ви крутили)

Я ж просто так писати не буду)))Шо отстой,то отсстой,мікшери  BIG D-1000,там і кліпує як скажен і звук-*опа))

Беринджери не хвалю,серія x xenyx зібрано жахливо....не працюють регулятори,хрипають кнопки...Це і свідчить про непропаї)))А на Бігу все працює від єдиного входу та виходу...

Про альто:В багатьох магазинах,що торгують апартурою...На вибір Беринджер чи Альто...ВСі в один голос:Беринджер збирають жахливо,ремонтуються довго і важко)А сервіс-центр Альто працює відмінно та збирають сказали на 5+

Крутив нещодавно..Беринджер курить нервово)

Беріть шановний топікстартер Альто ZMX124FX и не пожалієте)

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти