Віталік Вус | 4 Квітня 2013, о 17:43 |
---|---|
Користувач |
http://all4dj.com.ua/behringer-eurorack-ub1832fx-pro.html.Отакийв мене трудиться вже купу років абсолютно себе оправдовує.Ну,було діло раз полетіли в мене виходи main (нашарувалася пилюка,потім виявилося).Ну і все?А от і ні: переключаюся на sub ,і працюю далі. Виходи на саби,в альто них аж 4 шт.,а на беринджері -2.Сумнівна перевага. постійно "видьоргуються" то один,то інший не працює.???Я такого за роки роботи не зустрічав.Може вам попався який "лєвий" прилад? плюс в альто немає кнопки level на стерео парі,як є в Беринджері коли її включ.,то храпати починає канал.Не бачу ніякого мінуса в наявності кнопки:не подобається-не включаю. А usb то це взагалі окрема розмова в беринджері,навіщо ВІН ТАМ?Тут згоден,чистий маркетинг. Справедливості заради скажу,що він в мене не один,але продавати його не планую.Зручний і добротний.А Alto-фіг зна,китаєць китайцем...Я б не брав. |
Дмитро Сергієнко | 4 Квітня 2013, о 18:18 |
![]() Користувач |
Я говорю з власного досвіду роботи на беринджері!!Нікому б не радио його купувать Та й у вас попердня серія ....а нета про яку я говорю...останні збирають ЖАХЛИВО |
sergejkushnir | 5 Квітня 2013, о 02:13 |
![]() Користувач |
Яка там копія динакорд. Розбирав і той і той. Були в мене в ремонті Той біг навіть близько нічим всередині не напоминає нинакорд. Китайська підвальна шльопка.Плати і все інше зовсім не такі як в динакорді. Підсилювач теж. Кругом непропаї, канали то працюють то відказують. Звук повний отстой. Приходилось працювати в такий. Щоб воно почало грати треба всі регулятори і фейдери до упору. Кнопка вокальний фільтр коли нажимаєш то замість того щоб вона міняла частоту як в динакорді вона збільшує чутливість мікрофонного входу. Мікрофон заводиться і видає брудні спотворення Копія тільки корпус, все інше повний шлак. Краще вже фонік чи бехр комбик, вони хоч звучать більш менш пристойно
|
Дмитро Сергієнко | 5 Квітня 2013, о 11:46 |
![]() Користувач |
Пане ,sergejkushnir,попийте свяченої водички,може допоможе))) sergejkushnir,як не вміэш спывать,то недопоможе ніяка "крута апаратура",слухав я і беринджер і біг,про які писав вище,звучать...однаково...але по низах,краще БІГ...Що хочете.тей пишіть,і не знаю я шо ви там крутили,яке бряскальце))Всезнайко ви наш!!!! |
sergejkushnir | 5 Квітня 2013, о 17:30 |
![]() Користувач |
Про круту апаратуру ніхто й не згадує Я лише кажу що по якості звуку, і якості зборки краще вже беринжер або фонік чим отой китайський біг, зробленний для українців, які не вміють співать, і не розуміються на апаратурі |
Yulianovich | 5 Квітня 2013, о 18:58 |
![]() Користувач |
Автомашина "Джелі" також для українців, які не вміють їздити і не "шарять" в авто? Сергій, ну ніяк тобі не вдається з себе зробити гуру і спеца. Може ще слід почекати? Сам писав що музикою займаєшся лише 8 років. Це ще дуже мало. Я от 40 років з "елєктричною" музикою і все бачу що дуже мало вивчив. Завжди були і будуть музиканти які володіли посередніми інструментами і обладнанням. Їм вистачає і їх це влаштовує. Треба це сприймати як належне. Апаратура це технічні засоби. Кого які влаштовують, тими і користуються. Від якісного обладнання музика якіснішою не стає. Стає якіснішим лише звучання. Колись грали в дві "шпаківні" отримували кайф, гроші та пошану. Тепер ні роботи, ні грошей, ні особливої поваги. |
Дмитро Сергієнко | 5 Квітня 2013, о 20:26 |
![]() Користувач |
Сергію ви б помовчали....з таким співавом як у вас тільки зайнято кричать....і не врятує ваш Динакорд...Беринджер збирають погано......можу відео навіть показать...як він смикаееться..А Біг працює нормально...що там вам попалося я не знаю...но в мене апарат гарно зібраний) |
sergejkushnir | 6 Квітня 2013, о 14:16 |
![]() Користувач |
Yulianovich, ви заглядали всередину того БІГа? Загляньте і висловите свої враженяя. Я от такої паскудної збірки ще не бачив ні в одному апараті, в тому числі й мікшері Таке враження що його паяли школярі в якомусь підвалі. Плата не помита від флюса, непропаї на кожному сантиметрі квадратному, провода підпаяні в різних місцях до плати і навіть є таке що до ножок мікросхем. Немає спеціальних отворів під комутацію, все наляпано як попало, тому що не прорахована розвязка плати
|
Дмитро Сергієнко | 6 Квітня 2013, о 16:24 |
![]() Користувач |
Я його дивився ,все там нормально припаяно,були звичайо погріхи,то знайомий звукотехнік все підправив,щоб не підвело))За ці гроші,що він коштує,віріант непоганий)))Може вам такий попався,бо я купував його made in Taiwanа не Chinaа тут є різниця...подивіться,що ви крутили) Я ж просто так писати не буду)))Шо отстой,то отсстой,мікшери BIG D-1000,там і кліпує як скажен і звук-*опа)) Беринджери не хвалю,серія x xenyx зібрано жахливо....не працюють регулятори,хрипають кнопки...Це і свідчить про непропаї)))А на Бігу все працює від єдиного входу та виходу... Про альто:В багатьох магазинах,що торгують апартурою...На вибір Беринджер чи Альто...ВСі в один голос:Беринджер збирають жахливо,ремонтуються довго і важко)А сервіс-центр Альто працює відмінно та збирають сказали на 5+ Крутив нещодавно..Беринджер курить нервово) Беріть шановний топікстартер Альто ZMX124FX и не пожалієте) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти