Roman0202 | 9 Жовтня 2013, о 15:35 |
---|---|
![]() Користувач |
Який інструмент кращий невраховуючи мр3 в GW8,бо э можливість придбати солтон але з цими синтезаторами незнайомий. |
unclehaphap | 9 Жовтня 2013, о 15:55 |
![]() Користувач |
Solton = Ketron |
rura1961 | 9 Жовтня 2013, о 16:16 |
![]() Користувач |
Повністю згідний з ДХ |
Roman0202 | 9 Жовтня 2013, о 17:34 |
![]() Користувач |
Дякую за відгук, але я не зрозумів з інструкції для Solton ms100 чи то в ньому поліфонія 28 чи 88,якщо 28 то мабуть маловато бо в gw8 -128? |
unclehaphap | 9 Жовтня 2013, о 20:20 |
![]() Користувач |
28 - цілком достатньо для неоркестрових аранжувань. Колись і 16-ма обходились. Неслабо так дисциплінує... |
Юрко (DJ ... | 10 Жовтня 2013, о 15:11 |
![]() Користувач |
Маю справу з Солтоном МС50 (то є аналог тільки на 5 октав). І поліфонії хватає по самі вуха і звучить на 2, а то і на 3 порядки краще за Корг ПА500, а куда там до нього ГВ8-му. Мав такий Ролік, за нього навіть ПА50 кращий))) Однозначно МС100. |
bodja bear | 10 Жовтня 2013, о 16:46 |
![]() Користувач |
Однозначно МС100. Так?а як-же купа стилів в інеті,польки діски і все таке,а мануал на общєпонятном?тай поліфонії 28 ,незнаю в мене інколи ямаху 550 з 32 штопорило ....Невже ви скажите що все це не має значення???Плюс сучасні синтетичні звуки ,стилі денсові,хто трохи грає,а не тільки марш і "горіла сосна" ,то воно може знадобитись...Однозначно саме звучання в солтон ,на голову вище всяких коржиків і ямах (не топових ІМХО) але речі які я перерахував теж не маловажні,тому тут треба робити вибір з огляду на те яку музику збираєтесь виконувати ,якщо то будуть польки і вальси (то їх ще треба буде розібратись як написати і написати самому) тут однозначно Солтон, а якщо збираєтесь грати щось більш сучасніше і модніше ,то тут вже доведеться жертвувати кайфовим звуком на користь модних "звучків" і "прикольних" стилів...Я б вибрав більш сучасний варіант для роботи,Тай думаю на апараті,якщо ви звісно не володієте Топовим звуком ,то різниця не буде така помітна,як здається |
Юрко (DJ ... | 10 Жовтня 2013, о 17:06 |
![]() Користувач |
Богдане, тепер я поясню - полька/вальс - будь-ласка: в стандартному банку вальс такий, що там навіть нічого не треба дорулювати, полька, питань нема - зайшов в барабанну секцію, керування якою виведено на панель і виключив одну кнопку. Звуки? - прошу дуже: синти, пади, браси, та інші... Так кислотних звуків нема, але я скажу, як людина, яка прописує клавіші і яка мала Роланда 2 роки, там звуки є, але вони не звучать - пластмасові, стилі? А ви скачайте стиль під нього, навіть ті що тут є на сайті треба дорулювати, а то ой як не просто - там меню завернуте через голову, якщо не сказати міцніше. І хто грає чи пише серйозну танцювальну музику, той ГВ8 не буде брати, а щось покруче. А для польок і вальсів та і для танців (а я граю на такому в ЖИВОМУ колективі, власне для того і брався він) звучати Солтон буде дуже навіть і достойно. А на рахунок поліфонії - при сучасному нашесті мп3 - міді ніхто не крутить з клави, тому для самограю хватає з головою 28-нот, навіть з 3-х рівневим підкладом для правої руки. А в тому роліку 128, а толку - на ньому писати то "труба" - мозок ламається за годину, а лабати... ще маю модуль від Роланда, в ньому 32 ноти, водночас запускав стиль по міді + 4 рівні підкладу + керуючі команди... Думайте і аналізуйте)) |
Юрко (DJ ... | 10 Жовтня 2013, о 17:07 |
![]() Користувач |
Доречі, я все пишу з власного досвіду... |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 10 Жовтня 2013, о 17:39 |
![]() Користувач |
Маю 5000 стилів до solton ms так там такі соврЄмьонні напрями музики відтворені - про які Бодьо не чув і мабуть не почує. В солтона всі інтструменти "розложені" по полочках , а в корга "каша і туман". |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти