Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Solton ms 100 чи Roland gw8
Solton ms 100 чи Roland gw8

На рахунок GW8 погоджусь звучить я чомусь недодивився що порівняння ведеться саме з ним ,думав мова йде про РА500,він всетаке краще від роланда (слухав ,знаю),ну а поліфонія, незнаю,незнаю може ямахівці якось по іншому її рахують ніж солтонівці,але повторюсь 32 мені іноді бракувало,давно це правда було, але ще памятаю.І всетаке,ви не відповіли як же бути ,коли треба грати не тільки польки і вальси а ще й щось сучасніше ,ну наприклад того-ж Дзідзя ,на солтоні можна це зробити?адекватно ,більш менш.Ну а я на РА50 такі речі буває граю і нічо так не фанера звісно але може бути,Може якщо вже пану топікастеру хочеться кетронівської якості звучання,то ркаще місяць другий похарчуватись мівіною і накопити на СД1 чи Сд5 о то вже думаю дя любих (лабушних) завдань піде

Пане Микола от коли ви не полінуєтесь і десь на форумі викладите ті "напрямки" і я їх оціню ,то може і поміняю свою думкуА так виходжу з того що чув і бачив,хоча повторюсь сам звук в солтона дуже достойний,Але як можна записати сучасний стиль на інструменті який немає сучасних синтетичних звуків ,поясніть мужику нє отьосаному?

В мене в Солтоні 7 стилів танцювальних - і такі стилі, що Роланду до того далеко. Є там синтетичні звуки, і навіть досить потужні, правда до звучання треба привикнути... Ми виховані на ямахах і Коргах і привикли до звуків тих інструментів, тому мало хто з нас сприймають "м"ясо" нормальних звуків. Тим більше, що ПЦМ-ні звуки в Солтона з диска загрузити можна в форматі*.SND. Доречі, являюся власником ПА500 - Солтон по звуках його наказує. Солтон МС50/60/100 звучить ідентично як Кетрон Х1/ХД9, а на деяких ресурсах пише, що дуже наближено до СД1... І стилі від СД/Х серії читає))) Я нікого не переконую, просто описую свої враження.

Юрко а може ви, коли може буде такий день ,що вже вам нічим буде занятись ,то не полінуєтесь і запишите невеличку презентацію,можливостей вашого солтона (в плані денсових стилів і звуків з тієїж парафії),наша музична спільнота булаб вам дуже вдячна!!!!Зрозумійте і мене правельно,я також погоджуюсь що той солтон звучить дуже фірмово і мясисто, і за роланд я мови взагалі не вів,то шо це не то пальто то і так ясно, з солотоном я зправи в живу не мав ,а ті відео і аудіо ролики які я найшов в інтернеті нажаль мене не переконали що я на тому інструменті зможу заграти все що захочу,а от РА 500 думаю в цьому плані більш універсальний хоч і гірше звучить (Все ІМХО) так що прошу вас переконайте мене в зворотньому бо і самому би хотілось тої якості звучання що має солтон

То не проблема записати, але враховуючи, що я цілий тиждень працюю, а по вихідних завжди халтури, то записати зможу напевно в кінці сезону... Наразі так, хіба щось зміниться. Але якщо вас дійсно то цікавить, то нагадайте мені якось в приват. 

В інструкції для Solton MS100 пише що в ньому є жорсткий диск на 510 мв ,хто знає чи це правда, чи цей диск як опція і його треба встановлювати додатково.

В сотому є передбачений хард, але він іде опційно, тобто можна взяти ЖД з IDE-інтерфейсом і підключити без всяких костилів...

А в  MS50 можна так само поставити ЖД з IDE інтерфейсом, чи ні?

Ну в мануалі ж написано, що ТІЛЬКИ МС100... Звідки таке питання?

Допоможіть знайти для solton ms 50 файл з назвами звуків його,для програми sonar  , розширення такого файлу -.ins

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти