bodja bear | 10 Жовтня 2013, о 17:53 |
---|---|
![]() Користувач |
На рахунок GW8 погоджусь звучить |
bodja bear | 10 Жовтня 2013, о 17:59 |
![]() Користувач |
Пане Микола от коли ви не полінуєтесь і десь на форумі викладите ті "напрямки" і я їх оціню ,то може і поміняю свою думку |
Юрко (DJ ... | 10 Жовтня 2013, о 18:25 |
![]() Користувач |
В мене в Солтоні 7 стилів танцювальних - і такі стилі, що Роланду до того далеко. Є там синтетичні звуки, і навіть досить потужні, правда до звучання треба привикнути... Ми виховані на ямахах і Коргах і привикли до звуків тих інструментів, тому мало хто з нас сприймають "м"ясо" нормальних звуків. Тим більше, що ПЦМ-ні звуки в Солтона з диска загрузити можна в форматі*.SND. Доречі, являюся власником ПА500 - Солтон по звуках його наказує. Солтон МС50/60/100 звучить ідентично як Кетрон Х1/ХД9, а на деяких ресурсах пише, що дуже наближено до СД1... І стилі від СД/Х серії читає))) Я нікого не переконую, просто описую свої враження. |
bodja bear | 10 Жовтня 2013, о 18:54 |
![]() Користувач |
Юрко а може ви, коли може буде такий день ,що вже вам нічим буде занятись ,то не полінуєтесь і запишите невеличку презентацію,можливостей вашого солтона (в плані денсових стилів і звуків з тієїж парафії),наша музична спільнота булаб вам дуже вдячна!!!!Зрозумійте і мене правельно,я також погоджуюсь що той солтон звучить дуже фірмово і мясисто, і за роланд я мови взагалі не вів,то шо це не то пальто то і так ясно, з солотоном я зправи в живу не мав ,а ті відео і аудіо ролики які я найшов в інтернеті нажаль мене не переконали що я на тому інструменті зможу заграти все що захочу,а от РА 500 думаю в цьому плані більш універсальний хоч і гірше звучить (Все ІМХО) так що прошу вас переконайте мене в зворотньому бо і самому би хотілось тої якості звучання що має солтон |
Юрко (DJ ... | 10 Жовтня 2013, о 20:17 |
![]() Користувач |
То не проблема записати, але враховуючи, що я цілий тиждень працюю, а по вихідних завжди халтури, то записати зможу напевно в кінці сезону... Наразі так, хіба щось зміниться. Але якщо вас дійсно то цікавить, то нагадайте мені якось в приват. |
Roman0202 | 25 Жовтня 2013, о 18:54 |
![]() Користувач |
В інструкції для Solton MS100 пише що в ньому є жорсткий диск на 510 мв ,хто знає чи це правда, чи цей диск як опція і його треба встановлювати додатково. |
Юрко (DJ ... | 28 Жовтня 2013, о 09:34 |
![]() Користувач |
В сотому є передбачений хард, але він іде опційно, тобто можна взяти ЖД з IDE-інтерфейсом і підключити без всяких костилів... |
Roman0202 | 28 Жовтня 2013, о 17:27 |
![]() Користувач |
А в MS50 можна так само поставити ЖД з IDE інтерфейсом, чи ні? |
Юрко (DJ ... | 29 Жовтня 2013, о 09:49 |
![]() Користувач |
Ну в мануалі ж написано, що ТІЛЬКИ МС100... Звідки таке питання? |
Roman0202 | 3 Листопада 2013, о 20:02 |
![]() Користувач |
Допоможіть знайти для solton ms 50 файл з назвами звуків його,для програми sonar , розширення такого файлу -.ins |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти