Tolik_S | 16 Жовтня 2013, о 15:39 |
---|---|
![]() Користувач |
Хто порадить,який інструмент кращий для гри у живому колективі??? KORG M1,KORG X5D чи Roland JV 80(мається на увазі Split,чи Lower.) |
Юрко (DJ ... | 17 Жовтня 2013, о 08:12 |
![]() Користувач |
KORG M1 - клавіша з легендарним звуком... Не пошкодуєте. KORG X5D - теж не попсовий інструмент, ROLAND JV80 - також супер, для живого колективу (В мене є JV35 з картою розширення - пробиває будь-який мікс). От тільки у мене питання: а до чого тут Split та Lower? Спліт - режим поділу клавіатури, а Lower - позначається підклад для лівої руки... Поясніть будьте ласкаві... |
Tolik_S | 17 Жовтня 2013, о 08:45 |
![]() Користувач |
Я мав на увазі,чи є у цих моделях поділ клавіатури і який зручніше.Наприклад,на ліву руку якийсь пед,а на праву інший інструмент. Дякую! |
Юрко (DJ ... | 17 Жовтня 2013, о 11:45 |
![]() Користувач |
За М1 та JV80 - точно є, ці інструменти в мене особисто були і я тим користувався. За Х5Д не скажу, але думаю то також є така функція... П.С. Щойно почитав специфікації - має поділ по чутливості та по клавіатурі, тобто: можна поділити по якійсь ноті, так як ми звикли, а я поділ по чутливості натиснення - легше натиснеш - один звук, сильніше - або інший, або група звуків... |
Tolik_S | 17 Жовтня 2013, о 23:20 |
![]() Користувач |
Юрко,я Вам дуже вдячний |
Володимир Куцик | 18 Жовтня 2013, о 10:18 |
![]() Користувач |
візьміть Корг м50 і не пожалкуєте. В ньому є і 2 арпеджіатори і драм трек а також набір звуків як живих так і синтетики. От послухайте демки як звучить цей синтезатор і не пожалкуєте. До речі можу продати такий девайс всього за 7000 грн (разом з флеш картою та банками звуків та патернів). Звертайтесь допоможу. |
unclehaphap | 22 Жовтня 2013, о 15:14 |
![]() Користувач |
Дивно вибирати інструмент лише за критерієм наявності поділу клавіатури... По суті: у всіх Коргах, починаючи з М1 і до сучасних, у режимі Combi можна використовувати до 8-ми різних програм одночасно, задаючи кожній з них свій клавіатурний та динамічний діапазон. Згрубша це означає що інструменти можуть розміщуватись на клавіатурі довільним способом, з накладками, перетинами та навіть у виголяді зони з однієї клавіші. Також програми можна переключати силою удару по клавіші. У JV серії інакше. Про це у наступній серії :)... |
Tolik_S | 22 Жовтня 2013, о 18:48 |
![]() Користувач |
Дякую усім за поради,інструмент уже придбав!!! |
unclehaphap | 22 Жовтня 2013, о 19:15 |
![]() Користувач |
Який саме? |
Юрко (DJ ... | 23 Жовтня 2013, о 08:23 |
![]() Користувач |
Дійсно, що за інструмент? Цікаво ж... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти