Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Підсилювач PARK AUDIO DF2804MKII
Підсилювач PARK AUDIO DF2804MKII

Є думка взяти такий підсилювач
PARK AUDIO DF2804MKII

4 х 700 Вт, 4 Ом
4 х 400 Вт, 8 Ом
2 х 1400 Вт, мост 8 Ом

і підключити 2 топа потужністю 350Вт (8 Ом) і два сабвуфера MAG MD545B потужністю 500 Вт AES (4 Ом).
В чому вбачаю плюси такої схеми:
1. економія грошей на придбанні ще одного підсилювача
2. непотрібен кроссовер, адже він уже є в цьому підсилювачі
3. менше комутації

Чи можливе таке підключення?...і взагалі як "звучить" даний підсилювач на сабвуферах і топах?

У товариша є схожий варіант, також із цим підсилювачем чотирьохканальним. Працює вже третій рік. Але коли купив, на кліпах по блоку живлення входив у захист, відправив на парк, вони підняли частоту зріза кроссоверів на пару герц вгору. Очевидно, що не вистачало блока живлення по потужності. Ці що зараз випускаються працюють наче задовільно. У мене також є два саба на динаміках М1545 4Ома і два топа 350Вт 8Ом, невеличкий комплект. Саби працюють із park S1, який має 2 канала по 600Вт, Н-класс, а топи працюють від VX700-8. Давно вже замислююсь над тим щоб протестити DF на своєму комплекті, все ж таки 4 в 1 і по вазі буде легший. Думаю на наступній неділі зможу взяти у товариша DF і все протестити на вулиці. Єдине скажу, що S1 дуже впевнено працює із цими сабами і відчувається хороший тиск як для їх розмірів. Були випадки виїзду на халтуру без стабілізатора, напруга в мережі впала до 130!!! вольт. VX іноді йшов у захист, S1 працював без проблем, даже за такої низької напруги. Тому невизначеність залишилась, але коли буду тестити  DF спробую опустити напругу латором і приблизно визначити при якій напрузі він буде йти у захист і вимикатись. Але цей варіант із двома підсилювачами, що зараз влаштовує потужністю на всі 100% та перевірений часом, єдине що вага, все у реку, одному трохи важковато, а спину теж потрібно берегти.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти