Yulianovich | 3 Грудня 2013, о 15:42 |
---|---|
![]() Користувач |
Давно хотів придбати пристрій для запису. Звісно можна використовувати софт і це все робити на компі, але хотів мати залізну "цацьку" і все. Їх вибір є дуже великий, різні виробники, різні можливості, а ще більше різняться ціни. Особливо не моніторив, а зупинив свій вибір на Zoom H4n. Але будучи на весіллі побачив в оператора Zoom H-1. Розговорились і він мене переконав що "одинички" достатньо. Вірити не було сенсу, бо в людина було щось 3-4 кілобаксових камери. То ж назбирав $$$ і купив http://www.btcomfort.com.ua/product_597.html (купляв не там, виставив лінк для ознайомлення з тех. характеристиками). Девайсом дуже задоволений. Пишу і репетиції і лабло. Все чути, ніхто тепер не сперечається, "чорна скринька" все пише. Рівень і якість запису? Мене влаштовує. Брався прилад більше для контролю.
Тему створив не для хвастання, а для інфи, може кому подібне потрібно. (Zoom продавати не збираюся, якщо шо Хотілось би почути думку хто користується подібними рекордерами від інших виробників. Софтовий запис теж має право на існування в цій темі. Хіба спроби холівару софт vs залізо прошу не створювати. |
schumi | 7 Грудня 2013, о 10:22 |
![]() Користувач |
Якщо не помиляюсь при запису через кабель з лінійного виходу мікшерного пульта, або іншого джерела сигналу, був момент прийшлось робити, для відеооператорів, кабель з дільником, так, як чутливість рекордера кажись в цій моделі з режиму mic в режим line не переключається і сигнал трохи перегружав вхід рекордера. |
Yulianovich | 7 Грудня 2013, о 11:43 |
![]() Користувач |
В мому випадку все в нормі при запису з мікшера. Рівень запису регулюється на рекордері без проблем. Може трішки незручно тиснути бокову кнопку, але це компроміс компактності. Явних спотворень не спостерігалося. При AUTO режимі мені не сподобалось. |
Вячеслав Нашемпа | 7 Грудня 2013, о 12:12 |
![]() Користувач |
В нас кінооператори пишуть звук з всьго весілля також прямо з пульта на рекордер,скажу що річ хороша і потрібна (кінооператорам) ціна по-моєму 500доларів.Після обробки супер не має галдьожу і всого непотрібного. |
Yulianovich | 7 Грудня 2013, о 13:09 |
![]() Користувач |
0215, там ціни різні в різних виробників. Я вибрав дешевший, під свій бюджет. Може дорожчі і кращі. Наразі мене цей Zoom влаштовує і зручністю і компактністю. |
Senyutovych | 7 Грудня 2013, о 22:34 |
![]() Користувач |
По шнурку писати то немаэ сенсу купувати дуже дорогого, але якщо через встроэний мікрофон то є моделі що мають 4 мікрофони всередині чим забезпечують менше фонового шуму |
Yulianovich | 7 Грудня 2013, о 23:36 |
![]() Користувач |
І які ж це моделі з вмонтованими чотирма мікрофонами? Я про такі щось не чув. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти