Юрко (DJ ... | 8 Січня 2014, о 15:07 |
---|---|
![]() Користувач |
Христос Рождається. Друзі, є таке питання: я починаю несерійне виробництво дискотечного світла(сканери, лазери, заливки, строби). Несерійне, означає, що на початках робитиму на замовлення. І власне питання: чи буде така тема цікава лабухам? Поскільки апарати будуть на порядки дешевші ніж у відомих брендів... Буде також можливість замовлення апаратів по влвсних характеристиках. Виготовляю на сучасній елементній базі з викооистанням передових апаратно-програмних платформ. Наришіть свою думку, чи варто починати таку справу? |
Roman | 8 Січня 2014, о 17:08 |
![]() Користувач |
Варто, з обслуговуванням і ремонтом замороки не буде - це раз, і ціна - це два ! |
bodja bear | 8 Січня 2014, о 17:51 |
![]() Користувач |
А я якраз збираюсі до весни собі троха якихось лямп прикупити ,так що якщо файно зробиш то я твій клієнт,особливо якщо дешево))))було-б не зле як би ти міг якесь відео показати |
Юрко (DJ ... | 8 Січня 2014, о 18:12 |
![]() Користувач |
Та відео буде до кожного, зараз якраз працюю над двома лазерами (заливочний та псевдографіка), а також світлодіодною заливкою. Також є кілька задумок по керуванню з мобільного телефону/пк, а також створенню користувацьких малюнків в процесі експлуатації |
Мирослава Фісунова | 9 Січня 2014, о 01:23 |
Користувач |
ну Юрко я знала,що ти крутий пацан,но що на стільки!!!!!фест!!!!та ктримати!!!! |
beringer | 9 Січня 2014, о 18:50 |
![]() Користувач |
З нетерпінням чекаємо реклами. Наші КУЛІБІНИ не гірші китайців. Бажаю удачі в починаннях... |
Юрко (DJ ... | 10 Січня 2014, о 08:10 |
![]() Користувач |
Дякую усім за побажання. Скоро буде перший прилад (сподіваюся, що на наступному тижні вже закінчу) |
DJ | 5 Січня 2015, о 22:46 |
![]() Користувач |
Добрий вечір.Як ваші результати.А то вже пройшов рік.Чи получилось щось. |
Юрко (DJ ... | 6 Січня 2015, о 08:52 |
![]() Користувач |
Є кілька приладів, але зробив для себе. В серію не запускав бо невигідно. Чекаєм кращих часів |
Тiнь | 7 Січня 2015, о 17:34 |
![]() Користувач |
Юрію привіт! Головне, щоб було фото апарату, відео ну і ціна доступна. Бо нажаль роботи не так багато на сьогодні, але всерівно народ треба чимось захоплювати навіть крім гарного музичного супровіду. А головне, втерти треба китайцям носа |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти