Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Функціонування розділу "Куплю/продам".
Функціонування розділу "Куплю/продам".

Запрошую до обговорення наступних моментів:

а). Вигляд.

б). Обов'язковість вказування ціни продажу.

в). Лімітування кількості оголошень.

(можна і по інших аспектах).

Сам неодноразово робив тут вдалі покупки. Але відстежування цього розділу забирає дуже багато часу. В старому вигляді все було значно зручніше. Набагато більше позицій поміщалось на сторінці. Фото може бути розташоване і в середині оголошення. Потрібен лиш зовнішній значок.

Обов'язковість вказування ціни. Моя думка така: портал не є комерційним проектом, а лише допомагає позбутися непотрібного обладнання, чи інструментів. А то виходить що велика частина простору зайнята професійними продавцями. Немаю нічого проти них. Але це використання "торгових площ" фактично "надурняк". На інших ресурсах практикується платне закріплення тем.

Звідси і моя думка про літмітування оголошень. В одну тему можна розмістити будь-яку кількість предметів на продаж.

Це такі мої особисті міркування по цьому питанні. Без претензій на винятковість і єдиноправильність.

Цілком підтримую вище написане......Тому що вийшов цілий інтернет магазин в якому більшість нових товарів.... тому я б хотів щоб був окремо розділ для Б\У товарів...дякую

Згоден з пунктом "б" на всі 100%.Дико нервує коли пишуть "ціну відпишу в приват",або "дзвоніть".

Обов'язковість вказування ціни продажу.

Підтримую на 98%,ще два залишимо тим людям які продають "контрабандний товар" по казково низьких цінах і нехочуть світитись щоб їх конкуренти не заклювали...

велика частина простору зайнята професійними продавцями.

А ось це бісить неймовірно...одні й ті ж позиції (які всі вже на память вивчили) що пів години поновлюються і просто "засерають" весь продажний простір,так що простому хлопу нереально розмістити своє оголошення ,щоб хтось звернув на нього увагу!!!!Чому неможна зробити як пан Віктор з Дрогобича,розмістити рекламу свого магазину на сайті і той кому буде цікавий ваш товар зможе собі зайти на вашу сторінку і все подивитись !!!!Гадаю пора вже припинити цей "срач" ДІСТАЛО. 

І тут допоможе

Лімітування кількості оголошень.

Yulianovich Респект за тему

Вискажуся і я. Юліанович дуже важливу та актуальну тему підняв, модернізація і реорганізація продажного відділу аж проситься, тільки якщо  я не помиляюся, то такі питання вже виносилися на розгляд, а результату не дало...

На мою думку, пасувало би зробити не тільки сортування по регіону і по типу обладнання, а реальний ПОШУК по конкретній позиції, по вендору, по моделі, та ін.

Також зробити мітки "слідкувати" або "обране", щоб знайшовши підходящу позицію, вдруге її можна було легко знайти, а не листаючи 300 сторінок з хламом. 

Обмеження кількості оголошень - то би було чудово, бо одне і то саме оголошення буває зустрічається чи не через одне. Продавці взагалі совіть втратили - все забито комерційниками, а коли ти виставляєш свій прилад на продаж (який служив вірою і правдою, а вже просто непотрібний), то одиничне оголошення просто губиться. 

І для ціни взагалі зробити окреме поле для введення, при створенні оголошення, а то "ціну в приват", а ж проситься мат на язик - цікаво, чи не схарює кожному відписувати по 150 раз одне і то саме, притому, що більшість просто цікавиться, скільки конкретний прилад вартує, не для того, щоб купити, а просто так, для розваги. Чи то просто такий механізм для отримання рейтингу? 

Підтримую думку щодо обмеження кількості оголошень. Можна було б ще додати кілька фільтрів: виробник, ціна від  -   до, новий  -  б/в тощо.

P. S.  Також фільтрування по даті публікації не завадило б.

(Обмеження кількості оголошень - то би було чудово, бо одне і то саме оголошення буває зустрічається чи не через одне. Продавці взагалі совіть втратили...) Юрко (DJ VIST) - підтримую на всі 100%! А також долучаюсь до слів Віталіка Вус (Згоден з пунктом "б" на всі 100%.Дико нервує коли пишуть "ціну відпишу в приват",або "дзвоніть".)!

Колеги, я говорив з Адміном Романом вже давно на тему продажного відділу, але якось руки не доходять і віз і далі там де був... Модери нічого не всилі поміняти треба щоб Адмін дав команду і висказав своє бачення по конкретній темі

Хлопці, обговорюйте. Готується серйозне оновлення розділу Куплю/продам, не готовий сказати, коли це точно трапиться, але зміни плануються серйозні, щоб суттєво покращити торгівлю як продавцям, так і покупцям. Коли почнем складати технічне завдання, обов'язково перечитаєм ваші дискусії.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти