chertic | 22 Січня 2014, о 16:35 |
---|---|
![]() Користувач |
Приветствую всех пользователей сайта. Очень нужная и полезная, для всех, тема создана. А, если точнее, поднята проблема, думаю, большинства посетителей этого сайта. И меня, в том числе)) Хотелось бы, с вашего позволения, обсудить такую ситуацию, как полное игнорирование продавцами заданых вопросов в комментариях или в личке. Лично я неоднократно с этим сталкиваюсь (и, наверняка, не только я): спрашиваешь что-нибудь о товаре, в ответ-тишина. При всем этом, продавец тему "поднимает" и стопудово читает комментарии... Надоели эти понты: "Остальное только по телефону". Есть ли вариант решения и этой проблемы? Спасибо за понимание. |
Yulianovich | 22 Січня 2014, о 23:09 |
![]() Користувач |
Звісно що є! Не купляти в подібних "понтярщиків". Не голодний рік, вибір великий, були б гроші. Хай тримають :). |
PETROWYCH | 30 Січня 2014, о 12:40 |
![]() Користувач |
І в мене теж велике прохання до модераторів - зробіть хоч якийсь контроль за дублями. |
Yulianovich | 30 Січня 2014, о 13:03 |
![]() Користувач |
Тут не контроль потрібен, а система, при якій не було б б потреби перепощувати оголошення продавцям. Ну а покупцям було легко і швидко переглянути пропозиції. |
maksimchenko | 30 Січня 2014, о 13:20 |
![]() Користувач |
Тема дуже актуальна.Підтримую форумчан і поділяю їхню думку. Треба, щоб все було ПРОЗОРО (відносно цін) І ціни вказувати в заголовку, а не в подробицях. І обмежувати в кількості оголошень.Не хочеться нікого ображати, але, наприклад, дехто з Одеської області продає Роланд Е 50 уже зо два роки, і постійно оновлює оголошення. Думаю, що оголошення потрібно ФІЛЬТРУВАТИ. |
Surma | 31 Січня 2014, о 11:50 |
![]() Користувач |
Продає собі чоловік того Роланда тай продає. Принаймні, не набридає поновлюючи його час від часу. Тут потрібно щось робити з такими "покупцями", як Олександр Булега. Чи не в кожному оголошенні дописує, м"яко кажучи", неадекватні коментарі |
Юрій Бульбах | 1 Лютого 2014, о 16:39 |
![]() Модератор |
Тему Булеги закриваєм. В "сухому залишку" має наступне: є проблема наявності коментаторів, коментарі яких комусь видаються образливими, а комусь - ні. При реконструкції розділу, не впевнений, що питання коментарів - це першочергове питання, мабуть спочатку варто впорядкувати каталог і роботу з ним. Щодо коментарів "візьму за...", то вважаю, якщо людина реально готова брати за цю ціну, то це припустимо, навіть якщо продавець не планував торгуватись. Ну раптом ситуація зміниться і продавець вирішить знизити ціну і будуть вже готові пропозиції. Єдине, такі пропозиції краще, мабуть, робити в приват, а не для загалу. Якщо ж це просто спосіб вказати продавцю на своє бачення ціни товару, то без конкретних аргументів (посилань на ціни в магазині напр.), мабуть, не варто цього робити. |
Yulianovich | 1 Лютого 2014, о 17:10 |
![]() Користувач |
Юрку, тут проти торгу ніхто дуже і не виступає. Моя думка що пропонування ціни вдвічі меншої (а подекуди і більше), це явний прояв приниження і зневаги до продавця. Повинна бути толерантність і такт, а не хамське: "дам ...". |
Юрій Бульбах | 2 Лютого 2014, о 14:56 |
![]() Модератор |
Yulianovich, щодо ціни і зневаги, сам кілька разів працював за половину гонорару, ситуації різні бувають. Якщо такі пропозиції будуть писатись в приват, то якщо це і ображає, то принаймі не публічно. А в ПП мабуть варто передбачити блокування, щоб неприємні лічності не могли писати ПП. Це може вважатись спамом, якщо коментатор не має бажання реально купляти і "збиває ціну" без аргументів. Зауважу, що обгрунтоване "збивання ціни", може бути корисним для інших покупців, така собі експертна думка.
|
PETROWYCH | 3 Лютого 2014, о 14:49 |
![]() Користувач |
Вважаю, що "візьму за..." , "дам ..." - такі пропозиції мають бути лише в приват. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти