nachtigall_ua | 7 Лютого 2014, о 20:19 |
---|---|
![]() Користувач |
О, згадав! На АУКРО і йому подібних аукціонах є дуже "полєзна" для користувача кнопка називається "Наблюдать за лотом". Кожен у свому профілі бачить ситуацію з тим чи іншим лотом який його зацікавив. Думаю що така кніпка була би в тему і на нашій "барахолці", а то у нас якщо якесь оголошення зацікаіить сьогодні то післязавтра його шукай уже десь у цілій тонні інших. Думав не раз, а була би кнопочка "Спостерігати за оголошенням" то наскільки швидше можна б знайти було... Ну якось так... То усім додало б зручності. |
oleg332 | 8 Лютого 2014, о 17:29 |
![]() Користувач |
Ага! Ще "накручені" рейтинги додати так, ак на Аукро, і "працюю тільки по предоплаті" ! Не порівнюйте наш "нормальний" сайт з "Лайном - Аукро" ! Я вважаю, що звідки привезений інструмент розумний покупець не звертатиме уваги. Також, потрібно відправляти в баню за створення ідентичних оголошень та відразу модераторам видаляти без попередження оголошення без змісту. Наприклад, "Продам гітару. Телеф ....." |
Юрко (DJ ... | 9 Лютого 2014, о 21:58 |
![]() Користувач |
Олег, так ніхто не каже робити друге аукро. Але погодься, шукати потрібні товари там досить зручно. А питання передоплати - то суто нюанси самого продавця. Я наприклад там багато чого купую, чого в наших іент-магазах нема. І дуже рідко по передоплаті |
Senyutovych | 14 Лютого 2014, о 01:25 |
![]() Користувач |
Тут дійсно бажано було би навести порядок з дублями але це думаю не можливо тому що є 100 варіантів написання одного оголошення. Є ще варіант, видаляти оголошення які більше місяця ніхто не поновлює. |
Yulianovich | 14 Лютого 2014, о 12:42 |
![]() Користувач |
Юра, порядок можливий, коли буде обмежена кількість оголошень. Тобто я бачу "очищення" розділу в "обнуленні" і початку роботи по нових правилах. Але це реально коли можливо технічно обмежувати кількості оголошень. До речі чомусь не видно відгуків по питанню і пропозицій тих користувачів, оголошеннями яких і нафарщирований розділ. Варіантів два: або вони не читають форум і розглядають продажний розділ лише як можливість для безкоштовного гандлю, або тупо ігнорують. Те що продавці перезаливають мало не щоденно оголошення пояснюється бажанням мати оголошення на початку. Лікується платним прикріпленням теми, так як тут: http://forum.plus-msk.ru/forumdisplay.php?s=&daysprune=-1&f=21 або тут: http://forum.show-master.ru/forum29.html |
PETROWYCH | 15 Лютого 2014, о 11:06 |
![]() Користувач |
або тупо ігнорують - 100%... Лікується платним прикріпленням теми - підтримую! Ще було б непогано поставити (при поданні оголошення) обовязкове віконечко - нове б/у. Відповідно, при пошуку якогось девайсу - така функція відфільтровувала б багато непотребу! |
Вадим | 19 Лютого 2014, о 22:08 |
![]() Користувач |
От про НОВЕ чи Бу сказано вірно. Я нажаль не маю такої змоги купувати нове,то приходиться і заглядати на б/У. Но по правді знайти те що може бути для мене корисним-знайти в 370 сторінках,просто важко,тай часу просто не вистачає. Дякую! |
ДІМА гурт"Дивограй" | 15 Травня 2014, о 01:24 |
Користувач |
Я багато корисного придбав і непотрібного продав в цьому розділі.За що дуже вдячний.Все було б\у!Останніми часами туди і не пхаюсь,бо нема чого,-Б\У губляться серед всього нового під замовлення.А ,вибачте,де купити нове,або тим більше під замовлення,я знаю без того(впевнений,ви також).Розділ взаємо обміну-допомоги-продажі між лабухами---став полем змагання 5-6х торгашів за кількість виставлених оголошень на день.Розділити НОВЕ і БУ.Це не лиш моя думка.Зачепили цю тему випадково якось не давно з хлопцями.Кажуть ,що через це ніхто уже туди і не заходить. |
Yulianovich | 15 Травня 2014, о 05:10 |
![]() Користувач |
Розділити на нове і вживане , це мабудь є найоптимальніший вихід. |
unclehaphap | 15 Травня 2014, о 10:26 |
![]() Користувач |
Ні, поділ треба провести за ознакою комерційності. Слід означити правило, за яким оголошення є комерційним чи продавець - комерсантом. Ми всі і так знаємо, і бачимо, і можемо чітко це розділити, це лише треба формалізувати та прописати у правилах. Комерційні оголошення провинні бути платними. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти