Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Функціонування розділу "Куплю/продам".
Функціонування розділу "Куплю/продам".

А проблема в практично неможливості інших користувачів(крім цих 5-6) зручно і без великих затрат часу користуватись цим розділом

Це зараз. Я анонсував планові зміни - пошук, фільтр по ціні.

зверху вже накидано оголошень,які за роки всі вивчили напамять

Якщо заборонити видалення оголошення і дозволити "апати", наприклад раз на 5 днів, то такого не буде.

Періоди цін(до1000,1000-2000,2000-3000,3000 і вище)

Для активних колонок, наприклад, діапазони "до1000,1000-2000,2000-3000" практично беззмістовні. Потрібно буде зробити або щоб вручну користувач вносив або аналізуючи ціни в БД виводити свої діапазони. Але простіше, звісно, дати це на вибір користувачу. До глобальних конкретних цінових діапазонів прив'язуватись не бачу сенсу.

фільтр цін мав би упускати оголошення без ціни

Буде фільтр цін, давайте закриєм вже це питання, бо товчете воду в ступі.

проблема ОБМЕЖЕННЯ автоматично зникає!Чи не так?

От і я про те, на мою думку зручним інтерфейсом користувача можна без обмежень кількості добитись зручності для покупців. На майбутнє можна буде подумати і про індивідуальні чорні списки. Тобто муляє вам очі якийсь персонаж - додали в ЧС і більше його оголошення не бачите)

Відсутність пошуку

Буде пошук, чи по пошуковій фразі чи тільки за допомогою фільтрів.

Більшість речей куплених в цьому розділі я зробив не плануючи. Тобто з'явилась річ, підійшла ціна, взяв і купив. Тепер такої можливості нема і бачу що вже не буде, оголошення стрімко летять вниз. Перечитувати сторінки з оголошеннями, які висять місяцями, бажання нема. Розділ набрав обрисів "заповідника бариг". На жаль...

Треба унеможливити повідомлення такого типу - http://minus.lviv.ua/blurb/mikshernyj-pult/B/32685 (ЧЕРГОВИЙ ШЕДЕВР)

Чи то люди не розуміють що роблять, чи глибоко плювати на правила... Не розумію.

Це вже якесь знущання. Кілька сторінок забито пропозицями користувача Музыкальные инструменты Shop2music (акаунт київського інтернет-магазину). Фактично це спам у чистому вигляді. Скільки це вже буде продовжуватись?

Усіх з  Новим роком та Різдвом Христовим! 

Питання до адміністрації сайту ; невже у розділі неможливо добавити фільтр   НОВЕ - Б\У ?   тоб вирішило значну частину питань та невдоволень ...

Колеги, а може ці магазини проплачують керівництву сайту за рекламу  ???  А чому б і ні ?

проплачувати за рекламму то нормальні реечі!!!!! але в розділі куплю продам то є безкоштовно (я сам туда оголошення подавав) ! Суть не в тім !  просто треба лишень розділ куплю-продам трішки упорякувати (добавити фільтрацію за б\у та нове  та за ціною  і.т.п ) ну і звичайно самі користувачі повинні сумлінно виконувати правила   а не вказувати типу ціна 1 грн 

Вважающо для оголошень "а-ля магазин" мав би бути окрема якась форма подачі обьяви... І за то з магазинів мала би братися певна (нехай навіть і символічна) плата за певний термін розміщення... Так би було розумно і корисно для функціонування сайту. Думаю що власникам цих "музмагазинів" не впадло буде кинути пару копійок для сайту, враховуючи ту кількість оголошень що вони подають за один раз і ту кількість переглядів їхнього товару яку вони отримують... Наживо в музмаги щодня така кількісь відвідувачів так вже точно що не заходить... 

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти