bodja bear | 15 Січня 2014, о 19:41 |
---|---|
![]() Користувач |
Юліанович ви мене на цікаву мислю наштовхнули,як думаєте, якщо я свою басуху в клійонку замотаю звук покращиться? П,С, найлегше в плані захисту акордеоністу,просто граєш собі не виймаючи акордеон з кофера і все))))))))) |
Yulianovich | 15 Січня 2014, о 20:49 |
![]() Користувач |
Бодю, розкажу таку історію. Одному мому колєзі було тра синт "для меблів". Ну і поміг я йому. В иншого мого кумпля (Мирона Ільчишина з "Карпат") був Roland D-5. Ну так як Миросько ще ТОЙ педант і інструмент куплявся ще в ТІ часи, то був той Ролянд дуже акуратно обклеєней якоюсь фірмовою прозорою плівкою. (Включно з клавіатурою). Ну привіз я той синтюк, а так як не міг на то шкарадство сі дивити, то поздирав гет! До чого я то всьо оповідаю? А до того, що перший власник заплатив за него якусь там тисячку з гаком ще тих СТАРИХ долярів, а новий власник купив і не питав чи той Роланд грає і в якому стані. Ну і заплатив теперішних 100 баксів. Воно того вартувало, тото клеєння? Різниця в грошах проха є, нє? Друга хісторійка коротша. Инший мій колєга, Тарас Іванів, мав дуже дорогі на свій час інструменти Roland Yupiter 8 (!!!!) і Yamaha DX 7-IIFD. Так вони не були обклеєні, але продалися практично без втрат. А коштували тоді астрономічні гроші. Так що... все то ніц варте. "Цельованові кальоші!" |
Віталік Вус | 15 Січня 2014, о 22:36 |
Користувач |
не допускати прямого сонячного проміння
А що тробити,коли в липні приїжджаєш в село лабати весілля і розумієш,що до самого заходу сонця ти будеш працювати писком в південному напрямку.Перед тобою ні деревця,нічого,що може дати тінь,зате є двоє клавіш на двох'ярусній стойці,які дістають ударну дозу сонячних променів Цей інструмент (.......)вам виготовлять вручну під замовлення (правда треба трохи почекати) майстри фірми Фендер. Коштувати буде 4-5 тис. доларів США.
Кого цікавить,дайте мені Fender (Gibson,Ibanez....) і я вам вручну під замовлення (чекати буквально до тиждня) зроблю таке ж саме з кумом-краснодеревщиком.Ціна буде по 200 доларів США кожному |
Yulianovich | 15 Січня 2014, о 23:57 |
![]() Користувач |
Віталік, так там гроші не так за те "коцання", як за звук, в першу чергу. Підбирається відбірне дерево, робиться все вручну. Звісно що інструмент йде з сертифікатом. В "Трембіті" стояв Страт Кастом Шоп. Спеціальна лімітована серія для України, так гітара була як витвір мистецтва. Ціну не пам'ятаю, але здається 5 штук $$$. |
Юрко (DJ ... | 16 Січня 2014, о 08:16 |
![]() Користувач |
Пам"ятаю таке, в комплекті давали також лампову примочку Boss(якщо не помиляюся). Стояла вона на окремій вітрині як в музеї)) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти