Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Питання по Коргу М1
Питання по Коргу М1

Шановні колеги,в мене на М1 в режимі COMBI  багато порожніх ячєєк,тобто є назва тембру,якісь цифрові символи,а звуку немає?Можливо там раніше щось було записане,як це відновити, чи треба створювати звук самостійно? І ще, чи можливо за відсутності картріджа закачати нові звуки, і взагалі як це робиться? Наперед дуже вдячний.

Там можуть бути посилання на патчі з карт або користувацькі патчі, які було поредаговано/переміщено/видалено.

Відновити - треба мати копію початкових даних. Найкраще скинути до заводськихх налаштувань: тримайте разом натиснені кнопки Int, Card, Combi. 

Звуки закачати можна. Треба мати саму колекцію звуків у mid чи syx форматі і "залізний" секвенсор або комп'ютер з певними програмами. З'єднуємо, заливаємо.

Дякую, спробую розібратися!Успіхів!

Спробуйте поклацати на інші канали midi. 

звуками і класними (combi) я б міг поділитись

Було б дуже цікаво , а як це зробити практично, я не зовсім розумію цю кухню. Корг знаю не дуже добре, взяв відносно недавно, була задумка зібрати стару гвардію, пограти вживу.А зараз використовую як міді клавіатуру.?  Дякую!

Можу допомогти практично в межах Львівщини. Деталі у приваті.

Тобто треба бути у Львові зі своїм  Korgom ?   Бо моя Умань трохи задалеко.

Бо моя Умань трохи задалеко.

Skype вміє капатальово зближувати.

Юліанович, вибачте, дуже трохи відходжу від теми, колись ви запитували про знайомого (мого), що ймовірно міг продати М1. Щось з того вийшло???  ви звертались???

2 рази доводилось бути у Новому Роздолі на весіллі з думкою про спілкування з вами , але спілкувались тільки з новороздільським фольквесільним гуртом. До речі Гурт працює ПРИСТОЙНО, а дороги у вас до дупи.

Але я знаю, що ви даште відповідь  на 1 , 2 і 3.

І  як зазвичай лаконічну і вичерпну.  Але мене насправді інтересує тільки М1

Щось з того вийшло???  ви звертались???

Вже й не пам'ятаю...

На цей момент мене з ромплерів наразі нічого не цікавить, маю два.  Якщо і цікавить то AM, VA, FM синтез.

з думкою про спілкування 

Дуже шкода. Я завжди відкритий до позавіртуальних контактів.

дороги у вас до дупи

Угу. Є 5км місцевої ганьби і садомазохізму...

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти