Stasmyz | 23 Січня 2015, о 22:42 |
---|---|
![]() Користувач |
Шановні колеги,в мене на М1 в режимі COMBI багато порожніх ячєєк,тобто є назва тембру,якісь цифрові символи,а звуку немає?Можливо там раніше щось було записане,як це відновити, чи треба створювати звук самостійно? І ще, чи можливо за відсутності картріджа закачати нові звуки, і взагалі як це робиться? Наперед дуже вдячний. |
unclehaphap | 24 Січня 2015, о 07:38 |
![]() Користувач |
Там можуть бути посилання на патчі з карт або користувацькі патчі, які було поредаговано/переміщено/видалено. Відновити - треба мати копію початкових даних. Найкраще скинути до заводськихх налаштувань: тримайте разом натиснені кнопки Int, Card, Combi. Звуки закачати можна. Треба мати саму колекцію звуків у mid чи syx форматі і "залізний" секвенсор або комп'ютер з певними програмами. З'єднуємо, заливаємо. |
Stasmyz | 24 Січня 2015, о 12:33 |
![]() Користувач |
Дякую, спробую розібратися!Успіхів! |
"стара хата" | 24 Січня 2015, о 23:02 |
![]() Користувач |
Спробуйте поклацати на інші канали midi. звуками і класними (combi) я б міг поділитись |
Stasmyz | 31 Січня 2015, о 23:35 |
![]() Користувач |
Було б дуже цікаво , а як це зробити практично, я не зовсім розумію цю кухню. Корг знаю не дуже добре, взяв відносно недавно, була задумка зібрати стару гвардію, пограти вживу.А зараз використовую як міді клавіатуру.? Дякую! |
unclehaphap | 1 Лютого 2015, о 03:49 |
![]() Користувач |
Можу допомогти практично в межах Львівщини. Деталі у приваті. |
Stasmyz | 1 Лютого 2015, о 23:36 |
![]() Користувач |
Тобто треба бути у Львові зі своїм Korgom ? Бо моя Умань трохи задалеко. |
Yulianovich | 1 Лютого 2015, о 23:57 |
![]() Користувач |
Skype вміє капатальово зближувати. |
"стара хата" | 2 Лютого 2015, о 20:41 |
![]() Користувач |
Юліанович, вибачте, дуже трохи відходжу від теми, колись ви запитували про знайомого (мого), що ймовірно міг продати М1. Щось з того вийшло??? ви звертались??? 2 рази доводилось бути у Новому Роздолі на весіллі з думкою про спілкування з вами , але спілкувались тільки з новороздільським фольквесільним гуртом. До речі Гурт працює ПРИСТОЙНО, а дороги у вас до дупи. Але я знаю, що ви даште відповідь на 1 , 2 і 3. І як зазвичай лаконічну і вичерпну. Але мене насправді інтересує тільки М1 |
Yulianovich | 2 Лютого 2015, о 21:36 |
![]() Користувач |
Вже й не пам'ятаю... На цей момент мене з ромплерів наразі нічого не цікавить, маю два. Якщо і цікавить то AM, VA, FM синтез.
Дуже шкода. Я завжди відкритий до позавіртуальних контактів.
Угу. Є 5км місцевої ганьби і садомазохізму... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти