DJ | 28 Січня 2015, о 16:45 |
---|---|
![]() Користувач |
Хотів запитати поради більш досвідчиних музикантів.Хочу створити гурт з девяти чоловік і щоб звук і весь інструмент був лише мій.Маю багато знайомих музикантів з музичною освітуюІ які не проти грати.Але не всі зараз взмозі. купити собі інструмент лише деякі.Чи ви думаєте варто взагалі мені зайнятись сворення такого колективу.Чи буду я мати дохід з нього.Особої конкуренції нема а заклади є пристойні і люди можуть звісно собі позволити не всі але мінімум два заказа можна в місяць мати.Ми звісно будем і пряцювати четверо щоб закрити дірки.А ле хочеться зробити дійсно щоб подобалося не тільки у свому районі а й по області.Мені тапевно буде до вас поставити питання так як я запитував спочатку про інсрумент краще вся моя аппаратура чи краще хай має все своє.Звук і клавіша і гітара буде тільки моє.А поповоду остальних інструментів вагаюсь.Боюсь щоб не потратити даремно коштів.Мені головне щоб я мав з того всього дохід не поганий.Чи ви думаєте варто зайнятись в такий вашкий час для україни. |
bodja bear | 28 Січня 2015, о 17:55 |
![]() Користувач |
Так давайте трошки порахуєм...))) Девять чоловік це девять інструментів ,оскільки пристойні інструменти починаються в ціні в середньому від 1000 долярів + залізо, це лише інструменти 10000 доларів...потім Бек-лайн комбіки, моніторна лінія ,мікрофони,кіпа всяких кабелів ,джеків, канонів,все це десь приблизно 5000 доларів... дальше ))) пульт-мікшер ,реверберація,компресія,еквалізація,кросовер,ну або цифровий пульт це десь приблизно від 2500 долярів і на завісу підсилення звуку ,ну хай буде 5000у.о... бо на бюджетному апараті і ваша музика буде звучати бюджетно, в кращому випадку як ВІА 80-их. І так при дууууже приблизних підрахунках ми отримуєм 22500 доларів...Отже який висновок ,при умові що ваші друзі добрі музиканти і зможуть давати достойний продукт,ЗВІСНО ЩО ВАРТО,якщо є такі гроші. П.С. додайте ще до цього витрати на рекламу,зняти проф-ролик,концертні костюми і т.д. ,але результату одразу чекати не слід, має пройти час на розкрутку...Все ІМХО |
DJ | 28 Січня 2015, о 19:16 |
![]() Користувач |
Согласний звами на всі сто від. Для початку можна і обійтися бу.Звук є.монітори є.стойки мікрофони теж.КЛавіша також.Бас гітара.Є барабани ВОкалісти є..Треба лише сакс . .гітару.Скрипку.трубу.Акардеон. Класний пуль і ревер .Для початку не погано.Я важаю.І я по перши на велику сцену не рвуся.і за виликими грошима.А костьюми можу я пошити в дома.Є кому.Я не помню хто писав на форумі.Якщо толковий музикант то даже заграє на єлектроніці А реклама це є люди ..Звісно як би пішли добре справи і можна не пожаліти як ви писали і 2000 долар на інструмент.І скільки я передивився відео не дуже я бачив у когось аж такої апаратури.За 25 тисяч дол. |
unclehaphap | 28 Січня 2015, о 19:34 |
![]() Користувач |
1. Доплюсуйте ще звукорежисера. 2. Інструмент мусить бути куплений виконавцем. Лише тоді він його правильно вибере і буде за нього переживати і цінувати. P. S. Я назву придумав: оркестр імені Карабаса-Барабаса :))
|
bodja bear | 28 Січня 2015, о 20:08 |
![]() Користувач |
не дуже я бачив у когось аж такої апаратури.За 25 тисяч доларів чому нема ,ось.... https://www.youtube.com/watch?v=ZdnF9-nBrZI Дозвольте поцікавитись, яка в вас акустика і інструменти ,якими ви вже володієте? |
DJ | 28 Січня 2015, о 20:28 |
![]() Користувач |
Який оркестр.Який влабухів оддельний звукорижесер.Просто хочеться щоб люди грали і мали хоть якусь ще копійку а не працювали тільки за 1200 гр в місяць.Звісно до жуків буде важко рівнятися.Але для початку можна працювати як гурт ремікс.Нічого з аппаратури дорогого в них нема і працюють нармально не гірше за якихсь других лабухів.І безніякої реклами взагалі.І я щитаю треба допомагати людям бо нашій державі все до одного місця.Як що я не прав можете в мене перші кинути камінь.! |
bodja bear | 28 Січня 2015, о 21:01 |
![]() Користувач |
Буц))) перший пішов...то всеж яка в вас зарас апаратура? І ще Бітли звісно хороша команда ,але чогось надзвичайного вони не роблять,якщо ваші друзі дійсно музиканти ,то деякий час проведений на реп базі і все буде як у них,ну хіба за винятком апарату))) |
unclehaphap | 28 Січня 2015, о 23:07 |
![]() Користувач |
Зрозуміло. Тоді не варто. |
Yulianovich | 28 Січня 2015, о 23:42 |
![]() Користувач |
Це бізнес проект. Тут все залежить виключно від Вас. Готових рецептів і вирішень нема. Невдача може спіткати кожного, незалежно від знань, досвіду і умінь. Читайте літературу по темі "Як заробити мільйон". Кажуть допомогає... |
DJ | 29 Січня 2015, о 00:05 |
![]() Користувач |
Я не встиг відповісти Богдан бо мав роботую.Всетаки краще щоб каждий мав свій інструмент.Маєм чотири колонки парк аудіо по 500 ватт і саморобних чотири саба на еміненс по 600 ватт. моніт jb l 2 шт.КЛАВ. ПА 800.МАЮ три мікроф шур 24\шур 26 теж три\см 58 2 шт\ev nd 967..і ще пару старих шурів.Треба ще один усілок. по 1200 на канал.Барабани ще ссср. Але я куплю другі.Пульт поганий алесіс 12.Гітара у гітариста помоєму фендер.Зара подивлюся на форумах різних про пульти і ревери.і кросовири.Юліанович доброго вам вечора.Ви папятаю теж писали що хотіли зібрани більший колектив.Як ваші успіхи. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти