"стара хата" | 29 Січня 2015, о 00:28 |
---|---|
![]() Користувач |
Не варто!!! 1.Грати на чужих клавішах, гітарі, а особливо трубі чи саксі добрий музикант небуде. 2. Колектив з 9 музикантів не є затребуваним на весіллях і в кабаках.( при потребі можуть запросити проф. колектив з філярмонії) ( на весіллі 2 фіри музик і фіра гостей економічно недоцільно) 3. У Вас нема тих великих грошей про які йшлося вище.Якщо вони у вас є то нащо вам то "гранє" станьте продюсером для перспектиної молоді, відкрийте агенство, або кабак. 4. Навіть при найоптимістичніших обставинах відбити вкладені гроші швидко - неможливо ( при існуючих цінах , конкуренції і т. д.) 5. Колектив з 9 розділиться на 2 потім на 3 кАнтори , а ваше бажання отримати більше інших отримає різкий осуд.(колишні колеги стануть запеклими конкурентами) 6. Тема "варто чи не варто" буде жваво обговорюватись без ваших спроб її реалізації. 7. десь за рік прочитайте цей форум , щоб переконатись наскільки я був правий. Не екстрасенс я - просто досвід.
|
DJ | 29 Січня 2015, о 01:15 |
![]() Користувач |
Напевно ви праві.Краще ми залишемось троє.Меньши замороки. Тільки найдем собі саксофоніста.Куплю напевно Tyros-5 arranger.Мені він сподобався.І нормальну драм машину.Вибачте що зайняв ваш час.Будуть кращі часи будем щось планувати.Всім дякою за ваші відгуки.До побачення.! |
Yulianovich | 29 Січня 2015, о 02:07 |
![]() Користувач |
Я багато що пишу, судячи по кількості постів.
Успіхи в чому? В кількості замовлень? Так як у всіх. Минулий рік був непоганий, цей побачимо. В обладнанні і інструментах? Є, на нормальному професійному рівні. Весь час щось докупляється. За минулий рік докупив 2 синтезатори, гітарист ще одного Фендера, барабанщик ще один креш Paiste, басист відкупив назад кабінет "Медісон". |
bodja bear | 29 Січня 2015, о 10:46 |
![]() Користувач |
Ну незнаю чи доціліно 9 лабухів із всім начинням, а от команда 4-5 чоловік при доброму граню, з живими барабанами,однозначно буде успішніша від неживих колективів....ІМХО От кумедний приклад,на свята мій колектив збирався на репетицію,пробували нового бубніста...чесно скажу ,бубніст так собі але грав голосно))))Так от до нас на репетицію зайшли ще хлопці які крутились не подалік і почувши музику вирішили подивитись шо там таке....Ви не повірете,, вони весь час простояли майже нерухаючись ,тільки піт з чола кожному капав...а в кінці вечора ще й поляну нам накрили і довго дякували...а барабанщика то вообще чуть на руках до дому не понесли і то при тому що він грав досить таки "криво"....Недумаю що якби ми там співали під фанерку чи під грайку..таке могло би бути...немає мертва музика енергетики,тому і гості зарас здебільшого такі "тухлі" на весіллях. П.С. Акустика Парк Ауді (та шо на еміненс) поховає любу музику....дуууже вже сверлить вуха,а жиру нема... |
DJ | 29 Січня 2015, о 14:17 |
![]() Користувач |
Буду чесним мені самому не подобається продукція парк аудіо.Це зараз є багато вибору. А раньше як був самокльоп на совецких динаміках то парк для мене був тоді як зараз DYNACORD.А брендів я не знав тоді в загалі.Знав тільки акустик\соун кінг і magnys.І знаєте мені тоді було всеодно.Після самокльопа я купив собі топи на магновських динаміках а ле використовував тільки для діскатеки.А самокльоп вже для забав.Він на багато краще звучав.Динаміки були мікра 250 ват на низак а на верхах середина 4\32 і по дві маяковських піщалки.Но звук був не поганий мені подобався.Потім я собі купив акустик по 350 ватт майже новий за дешеву ціну 800 дол.Це усілок дві колонки світомузику всі шнурі і пульт.долар був по 5 гр.І я хочу сказати звук був на той час класний.Не всі могли тоді собі позволити Дуже рідко в когось тоді були колонки з магазина всі сиділи на самокльопу. і на пср 550..Пізніше я вже купив собі парк теж бу чотири колонки 2 усілка стойки шнурі і па 50 за все два 19 000 гр.І тоді я важаю це була дійсно крута аппаратура.Н вкаждого музиканта було навіть 1000 ватт.То зараз ми всі герої бо є інтернет.І є щодійсно вибрати .Памятаю як я ще навчався в школі і вклубі були ще колонки гармонія і я крутив тоді ще на них дискутеку.І боло для мене круто. А як пішов в училище і мені придлужили теж там крутити диско а колонки були там EVM то для мене взагалі було занадто дуже круто.Я гадаю є що згадати коли поялялися все нове.Особливо светомузика DLL.І перший стробускоп.Коли раньше тільки бликали покрашані лампочки.І грало дві колонки s-90.А свій звук я моміняю весь.Для вулиці зроблю рупорну а для приміщення RCF ART 310 .Думаю не погані колонки. І шойно подивився є RCF 4PRO 3130A ТЕЖ мені сподобалась .Але не знаю купити чотири 310 чи дві 3130.ЦІни виходять майже одинакові. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти