Hollow Man | 2 Травня 2015, о 14:07 |
---|---|
![]() Користувач |
Шановний electromuzik.Запропонуйте мені озвучку церкви,повірте,я її озвучу. |
Вячеслав Нашемпа | 2 Травня 2015, о 14:22 |
![]() Користувач |
І всеж таки зверніть увагу на акумулятори,мав подібну проблему з радіомікрофоном,поміняв на більш "жирніші" і все стало гуд.Удачі. |
electromuzik | 2 Травня 2015, о 14:29 |
![]() Користувач |
Та яка нафіг стаття із сайта! Я приймав неодноразово замовлення від парафіян закупити та встановити апаратуру для озвучування церкви. На початках в мене були проблеми, бо апарат який добре працював в одній церкві в іншій він показував середній результат.Тут професійна чуйка потрібна! ПС. Реальний факт, на Самбірщині в селі відновили грекокатолицьку церкву яка була закрита підчас комуністичої окупації. ПІсля відправи більшість людей особливо старше покоління визнали що церква стала "глухою". Яке здивування було тоді спеціалістів які проводили ремонт церкви коли повторно провели обслідування і відкрили отвори ними заглушені, думаючи що це вентиляція. Насправді це були самі звичайні фазоінвертори! |
unclehaphap | 3 Травня 2015, о 01:01 |
![]() Користувач |
Чюкча нє чітатєль, чюкча пісатель, стаття сайтя не чіталь, но асуждаю. (А стаття смачна - там є згадка про РЕЗОНАТОРИ!!!!!!!!!!!!!) Жодних формул, жодних викладок, лиш тілько "я так чуйствую" :)) |
electromuzik | 3 Травня 2015, о 01:13 |
![]() Користувач |
Статтю читав і нічого там не має для мене нового. Дядько Хапко, вам не здається що ви собі забагато позволяєте? |
Gocan | 3 Травня 2015, о 16:58 |
![]() Користувач |
Коло пошуків звузилося. Ручний радіомікрофон всю службу по тому ж маршруту не пропадав. Значить, або поясний передавач має слабший сигнал, або все ж таки екранує одяг... |
electromuzik | 3 Травня 2015, о 21:59 |
![]() Користувач |
Зрозуміло, замала потужність передавача.На ньому пише його робочу частоту, можна попробувати змінити на модель з вищою робочою частотою. ПС. Читав що найкращі радіомікрофони на рахунок перешкод - то сінхайзери. |
Hollow Man | 4 Травня 2015, о 01:00 |
![]() Користувач |
Ага!Значить шось читав!!! |
electromuzik | 4 Травня 2015, о 09:20 |
![]() Користувач |
Я завжди встановлював підсилювач, пульт і базу в захресті, та й в загальному в церквах так встановлюють а щоб на хорах, який був мотив? ПС. Шановні Батяр-бенд"Кавалєрка", та читав я вашу статтю! Там пише що людський голос лежить в діапазоні частот від 100 до 1000 герц.То запишіть голос і потім виріжте як там пише по низу і по верху та прослухайте.А потім прочитайте в неті в якому діапазоні знаходяться дикційні частоти людського голосу та вч складові. ПС. Росіяни в акустичних системах очевидно драйверів не використовують , та й динаміки нч - сч для дикції чи співу а сабвуферні з полосою до 1000 герц! Їм головне щоб горілка була дешева. ПС. Беріть з них приклад, співайте на сабвуферах! ПС. Електровоз 767 вокальний, а верхня полка заложена виробником 22000 герц! Вони явно перестаралися! А.... вони статті тої не читали! |
Gocan | 4 Травня 2015, о 14:59 |
![]() Користувач |
electromuzik Я завжди встановлював підсилювач, пульт і базу в захресті, та й в загальному в церквах так встановлюють а щоб на хорах, який був мотив?
Мотив? Дяк більше продвинутий в апараті чим палямар і вміє посунути фейдер волюму |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти