Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Підкажіть щодо мікшерного пульта.
Підкажіть щодо мікшерного пульта.

Якщо до 300$ - то тоді Роланд 3100ПРО -  ціна від 250$ на олх - за такі гроші альтернативи нема. Там 2 ревери, 2 компресори, параметрична середина на лінійках. А від 340 у.о. Behringer Х Air 12 або Souncraft UI12 - і ніякий аналоговий пульт до 400$, навіть близько не валявся, як по якості звуку так і по функціоналу. При бажанні, нічого складного для освоєння.

Без проблем. Нехай людина придбає собі що йому по душі.

Soundcraft Fx8 - досить хороший пульт, але 300$ за нього забагато, на мою думку

Це на Вашу думку, Але як на мене то це і не дуже. Сам Лексікон який там стоїть то якщо б купити його окремо то треба було б заплатити з 150$.  І в попередній переписці я писав до 300$. Якщо бути точнішим то за кордоном є два варіанти, Один за 280$ а другий за 250$. Це вже ціна тут на Україні, А чому різниця в ціні- то тому що люди які їх продають собі так просто по різному цінять, А різниці ніякої, Так що ціна 250 у,о, це дуже класна, Я такого пульта колись мав і знаю що це за пульт, І десь приблизно з років 9 назад ми його брали вживаним за 550$.  І то тоді дістали як нам говорили за шарову ціну, Так що все в нашому житті відносно. Ось так...

Який краще взяти з цих трьох пультів для караоке в кафе , soundcraft  spirit folio notepad mixer, Yamaha MG 102 C, Behringer mx 802 a

Що тут розказувати про типові пульти якщо людині потрібно щось дешеве для караоке

Дякую за відповідь , але хотілося б визначитись з цих дешевих пультів який краше буде звучати , і все.

А  4-тий  варіант (майже за безцінь)  професійний  не цікавить http://www.minus.lviv.ua/blurb/mikshernyj-pult/S/56591?

Я працюю на 802а. Безвiдказний, надiйний ,i з гарним звучанням тiльки якщо вiн 98-го року випуску (чистий нiмець, i коштував на той час 400$.) А iншi аналогiчнi пульти з 2000-го року звучить повнiстю по iншому ( тобто не дуже ). Ну це таке, в кожного свiй смак. Рекомендую цей варiант. А ревер мае бути окремо i це вiрно сказано. Успiху у виборi!!!

Дякую за відповідь. Такий і купили.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти