Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Хочу собі якусь гітарку ,електро, Що вибрати???
Хочу собі якусь гітарку ,електро, Що вибрати???

Хочу собі якусь гітарку ,електро. Що вибрати??? Бюджет 5000-10000 тис грн... Подивляюсь в сторону Cort CR250 і може якихось Епіфончиків середнього класу ,все Б/У. (Люблю Лес Пол...)

Великого гітариста з мене не виросте ,грати буду  виключно  для себе, для душі...може, десь колись ,з колєгами на весіллі якесь соло зашкрабаю...))), шоб перед тьолачками повимахуватись....але всеж хочеться інструмент хоть трошки звучащий...

неочікувано багато порад....навіть незнаю до кого прислухатись....)))))

Можна щось з корейців Ibanez Artist, можна ще Schecter, але ж Лес Пол.........

Лес Пол  то не конечно....Хочеться  за ті гроші  що я маю (до 10 000 грн),купити  адекватний інструмент...то може бути і Стратокастер і Ібанез ,і ПіеРеС,,, аби грало)))))  і в руку добре лягло, то теж для мене має велике значення...

Категорично не подобаються мені  хіба що  Джексони і "іже с німі",весла придумані для важкої музики....

Дякую Піт що відгукнулись....Придивлюсь ще до цих Ібанезів..Цікаво  чи вони з Кортом  витримають конкуренцію....Бо нові китайські Епіфони  для мене вмерли Ще би хотів на Чеського вживаного подивитись...якби попався...чув що на чехах робили  достойні інструменти...краще чим японці і корейці...

П.С. Не очікував що на форумі весільних музикантів знайдеться  так мало  фахівців які можуть дати пораду по  вибору гітари...

Тут ще просто э такий момент, що гітара не клавіші, вони всі по різному звучать, треба слухати

Хоча радив би трошки збільшити бюджет, за 500$ уже можна взяти японця з цілком пристойним звучанням

Знаю що вони всі різні...і що японці краще....Але бюджету більше не буде....та і сенсу нема....я не гітарист ....це наразі хобі...от якщо в процесі щось почне з мене получатись то вже і про кастом шоп можна буде мріяти.....)))) а так,наразі шукаю собі просто адекватний інструмент...щоб можна було норомально займатись на ньому і щоб зручний був (низькі струни ,зручний гриф,збалансований) ....

А які японці ви би порекомендували мені оглянути....? дякую

Ibanez, Charvel, Vantage, Greco, Aria, Fernandes, Orville гітаристи ще щось підкажуть.... фабрика Matsumoku багато хороших інструментів випускала

Здоров, Бодя, Піт і всі,хто сюди заглянув.В гітарах не шарю,але підвернувся вроді непоганий варіант недорого: Ibanez Gio.Ціна близько 1200 грн.Взагалі варте уваги ?

P.S.чисто спробувати для душі...авось освою.Як нє-продам.

За ті гроші навіть як не освоєш...до стіни цвяхами прибити хай око тішить....але  на якість за то бабло не розраховуй....хоча маю я басік за 100 баксів...то пока з своїми завданнями справляється.... Але заміну просить вже давно)))))

Блін...Вже хтось інший освоювати буде, забрали.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти