bodja bear | 14 Липня 2016, о 01:22 |
---|---|
![]() Користувач |
Хочу собі якусь гітарку ,електро. Що вибрати??? Бюджет 5000-10000 тис грн... Подивляюсь в сторону Cort CR250 і може якихось Епіфончиків середнього класу ,все Б/У. (Люблю Лес Пол...) Великого гітариста з мене не виросте ,грати буду виключно для себе, для душі...може, десь колись ,з колєгами на весіллі якесь соло зашкрабаю...))), шоб перед тьолачками повимахуватись....але всеж хочеться інструмент хоть трошки звучащий... |
bodja bear | 15 Липня 2016, о 06:22 |
![]() Користувач |
неочікувано багато порад....навіть незнаю до кого прислухатись....))))) |
pete fedyshyn | 17 Липня 2016, о 15:13 |
![]() Користувач |
Можна щось з корейців Ibanez Artist, можна ще Schecter, але ж Лес Пол......... |
bodja bear | 18 Липня 2016, о 02:17 |
![]() Користувач |
Лес Пол то не конечно....Хочеться за ті гроші що я маю (до 10 000 грн),купити адекватний інструмент...то може бути і Стратокастер і Ібанез ,і ПіеРеС,,, аби грало))))) і в руку добре лягло, то теж для мене має велике значення... Категорично не подобаються мені хіба що Джексони і "іже с німі",весла придумані для важкої музики....
Дякую Піт що відгукнулись....Придивлюсь ще до цих Ібанезів..Цікаво чи вони з Кортом витримають конкуренцію....Бо нові китайські Епіфони для мене вмерли
П.С. Не очікував що на форумі весільних музикантів знайдеться так мало фахівців які можуть дати пораду по вибору гітари... |
pete fedyshyn | 18 Липня 2016, о 08:09 |
![]() Користувач |
Тут ще просто э такий момент, що гітара не клавіші, вони всі по різному звучать, треба слухати Хоча радив би трошки збільшити бюджет, за 500$ уже можна взяти японця з цілком пристойним звучанням |
bodja bear | 18 Липня 2016, о 09:45 |
![]() Користувач |
Знаю що вони всі різні...і що японці краще....Але бюджету більше не буде....та і сенсу нема....я не гітарист ....це наразі хобі...от якщо в процесі щось почне з мене получатись то вже і про кастом шоп можна буде мріяти.....)))) а так,наразі шукаю собі просто адекватний інструмент...щоб можна було норомально займатись на ньому і щоб зручний був (низькі струни ,зручний гриф,збалансований) .... А які японці ви би порекомендували мені оглянути....? дякую |
pete fedyshyn | 18 Липня 2016, о 14:36 |
![]() Користувач |
Ibanez, Charvel, Vantage, Greco, Aria, Fernandes, Orville гітаристи ще щось підкажуть.... фабрика Matsumoku багато хороших інструментів випускала |
Віталік Вус | 19 Липня 2016, о 15:19 |
Користувач |
Здоров, Бодя, Піт і всі,хто сюди заглянув.В гітарах не шарю,але підвернувся вроді непоганий варіант недорого: Ibanez Gio.Ціна близько 1200 грн.Взагалі варте уваги ?
P.S.чисто спробувати для душі...авось освою |
bodja bear | 23 Липня 2016, о 16:53 |
![]() Користувач |
За ті гроші навіть як не освоєш...до стіни цвяхами прибити хай око тішить....але на якість за то бабло не розраховуй....хоча маю я басік за 100 баксів...то пока з своїми завданнями справляється.... Але заміну просить вже давно))))) |
Віталік Вус | 25 Липня 2016, о 14:32 |
Користувач |
Блін...Вже хтось інший освоювати буде, забрали
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти